Happy New Year!

Happy New Year lieve lezers! En welkom in 2018. Ik hoop dat het nieuwe jaar een liefdevol jaar mag worden, vol met nieuwe kansen en fijne momenten die veranderen in mooie herinneringen. Een jaar waarin jij jezelf mag ontwikkelen en mooie dromen mag plukken. Een jaar met goede gezondheid en mooie persoonlijke lessen. Goede voornemens heb ik niet echt, maar ik wil wél graag mijn doelen voor 2018 met jullie delen. En vertel ik jou ook welke persoonlijke lessen ik mee neem naar het nieuwe jaar.

 

✨ Happy New Year! ✨

 

Happy new year Den Haag persoonlijke lessenHappy new year Den Haag persoonlijke lessenHappy new year Den Haag persoonlijke lessen

 

Doelen & persoonlijke wensen voor 2018

Waar ik voorheen op nieuwjaarsdag kon knallen met goede voornemens, wordt dat de laatste jaren eigenlijk maar minder. Ik leerde namelijk in het moment te leven, en neem alles zoals het komt. Natuurlijk zijn er enkele wensen die ik graag wil delen. Mijn grootste wens voor 2018 is dat mijn gezondheid stabiel mag blijven, of misschien wel verbeteren. Maar op dit gebied durf ik niet teveel te hopen. En daarom ben ik al blij als het mag blijven zoals het is.

Daarnaast hoop ik dat Thomas en ik dit jaar naar een eigen huisje toe kunnen werken. Nu hij afgestudeerd is en full-time werkt komt deze droom steeds dichterbij. En dit zorgt voor een kriebelend gevoel van binnen. Ik heb op Kerst Avond in ieder geval al een mooie mand gekregen voor een Corgi puppy, zodat ons huisje, boompje, beestje plaatje compleet gemaakt kan worden dit jaar. I’m soooo excited! En als de basis goed is, volgt de rest vanzelf.

 

Happy new year Den Haag persoonlijke lessenHappy new year Den Haag persoonlijke lessen

 

Mijn wensen voor mijn blog

Ik merk zelf dat het stellen van lange termijn doelen op zich wel stimulerend kan werken, maar korte termijn doelen vind ik simpelweg veel fijner werken. Ze blijven namelijk verser in mijn gedachten. Ik hoop mijzelf op creatief gebied zeker te mogen blijven ontwikkelen. Ik wil graag nóg mooiere foto’s maken, nieuwe stijlen uitproberen en mooie inspirerende artikelen schrijven. Ook hoop ik de fijne contacten en samenwerkingen die vorig jaar op mijn pad gekomen zijn vast te houden. En ook dit mooie samenwerkingen aan te gaan voor mijn blog. Ik heb namelijk zoveel zin om mooie nieuwe content voor jullie te maken!

Een niche kiezen voor mijn blog is een hele goede en vruchtbare keuze geweest. Een licht groene lifestyle blog past zo onwijs goed bij mij. Ik hoop in het nieuwe jaar weer nieuwe mensen te kunnen bereiken en te inspireren om vaker een bewuste keuze te maken. Op het gebied van plantaardige/veganistische voeding, dierproefvrije cosmetica en conscious kleding. En ik merk dat de merken die volgens dezelfde idealen werken een goede match zijn met Lifestyle by Linda. Samenwerkingen voelen veel beter, zijn specialer en zo kan ik jullie ook kennis laten maken met nieuwe producten. En dat ik hierdoor nog steeds kan doen wat ik leuk vind voelt aan als een droom. Dit voort zetten is mijn grote blog wens voor 2018.

 

Happy new year Den Haag persoonlijke lessenHappy new year Den Haag persoonlijke lessen

 

Deze persoonlijke lessen neem ik mee naar het nieuwe jaar

Het is oké is als je vriendschappen ontgroeit. Dat je niet alleen maar ja moet zeggen om een ander een plezier te doen. Ik leerde dat fouten leermomenten zijn in plaats van falen. Dat het oké is om even niet oké te zijn. Self love is belangrijk. En me-time moet je niet onderschatten. Je bent wat je eet. En alleen jij bepaalt wat jij in jouw lichaam stopt. Verantwoord jezelf nooit wanneer je jezelf bent. Er is geen groei zonder veranderingen. Leer nee te zeggen tegen dingen die niet belangrijk zijn, zodat je er volledig kunt zijn tijdens momenten die voor jou belangrijk zijn. Balans is alles. Net als liefde.

 

 

Wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar?

 

Delen:

8 Reacties

 1. 3 januari 2018 / 21:09

  Lieve Linda. Ik wil jou via deze weg natuurlijk ook nog de beste wensen overbrengen voor 2018. Ik hoop ook dat ik in 2018 weer volop mag genieten van het sprookjesboek genaamd “Lifestyle by Linda”. Enne.. wat een geweldig mooie afsluiter van je artikel. “Balans is alles. Net als liefde” BAM!!!

 2. Laura
  2 januari 2018 / 11:20

  Mooie foto’s! Wens je een geweldig 2018 toe:)

 3. 1 januari 2018 / 17:07

  Wat een leuke blog en wat een mooie foto’s! ?

 4. 1 januari 2018 / 16:40

  Wat een gave foto’s Linda! Ik hoop dat alles uitkomt van wat je graag wilt!
  Gelukkig nieuwjaar!

 5. 1 januari 2018 / 13:16

  Wat mooi gezegd Linda! Happy New Year! Ik vind je foto’s prachtig en ik wens je alle goeds voor 2018, zowel met je blog als persoonlijk. En een corgi-puppy, hoe ongelofelijk leuk en schattig is dat! Malou x

 6. 1 januari 2018 / 11:09

  Heel mooi gezegd en van je foto’s heb ik weer enorm genoten. Hopelijk komen al jouw wensen en doelen dit jaar uit! Ik wens je een heel mooi, gelukkig en gezond Nieuwjaar!

 7. 1 januari 2018 / 10:03

  Wat een prachtige lessen en mooie doelen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat 2018 een geweldig jaar voor jou mag worden in goede gezondheid. Op een gelukkig, liefdevol en onvergetelijk 2018! ♥

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
2017 was het jaar dat ik..
2017 was het jaar dat ik..

[dropcap]L[/dropcap]ieve mensen, de laatste dag van het jaar is alweer aangebroken! De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw voelen altijd...

Sluiten