Snow Fun | Alpaca’s & Fluffy Coat

Terwijl half Nederland in rep en roer was vanwege de vele sneeuwval, kon ik alleen maar vreugde dansjes maken. Eindelijk kon ik de ideeën die al tijden in mijn hoofd borrelen uitwerken. En als kers op de taart werden wij gisteren ook nog eens op een zonnige winterse dag getrakteerd. Het werd dus hoog tijd om de alpaca’s hun eerste stapjes in de sneeuw te laten zetten zodat deze fluffy diertjes samen met mijn nieuwe fake fur jas op de foto konden. Outfit foto’s maken was nog nooit zo leuk!

 

Alpaca’s & Fluffy Coat

 

Snow OOTD fake fur coatSnow OOTD fake fur coatalpaca's in the snow winterSnow OOTD fake fur coatalpaca's in the snow winter

 

Paradise doesn’t have te be tropical. Jus’t kidding. But this comes pretty close.

 

Snow Outfit fake fur coatSnow Outfit fake fur coatalpaca in the snow winteralpaca's in de sneeuwWinter outfit fake fur coat

 

Sneeuw – een nieuw begin

Er zijn van die dagen dat je net wat vlotter uit bed kan komen in de ochtend. Zeker wanneer de wereld zoals wij hem kennen, with all it’s flaws and all, ineens prachtig wit gekleurd is. Alles voelt dan als een nieuw begin. Alsof je een nieuw hoofdstuk open slaat. En het zet je aan het denken voor de nieuwe doelen van het komende jaar. Het afgelopen jaar heeft mij opnieuw veel gebracht. Veel wijsheden en vooral op persoonlijk gebied heeft het mij veel sterker gemaakt. Ik ben daar zo dankbaar voor dat ik haast geen nieuwe doelen kan bedenken voor het volgende jaar. En dat is oké. Want zolang de basis goed is komt de rest vanzelf.

 

alpaca in the snow winterSnow OOTD fake fur coatalpaca's in the snow winteralpaca's in the snow winterSnow Outfit fake fur coatalpaca's in the snow winterSnow OOTD fake fur coat

 

De jas die ik draag hangt al even in de kast te popelen. Ik kocht hem bij de Vintage Kilo Sale (where else..) met het oog op een witte winter. Nog voor ik een schietgebedje kon doen werden wij al verrast met de eerste sneeuwval. Sneeuw maakt alles mooier. En dus besloot ik al een paar dagen op rij mijn taken aan de wilgen te hangen en er met de camera op uit te gaan. Wat kan het soms bevrijdend zijn om gewoon even te doen waar je zin in hebt. Zin om te doen wat er op je pad komt. Sommige vruchten moet je pas plukken als ze rijp zijn, de andere als ze zich aandienen.

En ik bedoel, alpaca’s in de sneeuw. Beter dan dit wordt het niet.

 

 

Wat was jouw laatste geluksmomentje?

 

Delen:

9 Reacties

 1. 18 december 2017 / 14:11

  Wat een geweldige jas en nog geweldigere foto’s! Ik was ook heel blij met de sneeuw, hét moment voor mooie plaatjes 🙂

 2. 13 december 2017 / 23:14

  Wat een leuke foto’s in de sneeuw! En de alpaca’s passen ook helemaal in het sfeertje.

 3. 13 december 2017 / 22:00

  Wait whut, zijn dit jouw alpaca’s? :O Ik hou van die beesten. Ze zijn zo ontzettend cute!

 4. 13 december 2017 / 18:37

  Prachtige foto’s en wat een fotogenieke beesten 😀

 5. 13 december 2017 / 11:56

  Deze foto’s zijn echt te leuk! 😀 En die winterjas, geweldig. Beter dan alpaca’s knuffelen in de winter wordt het inderdaad niet ;p

 6. 13 december 2017 / 08:44

  Aaaaah wat een mokkeltjes!!! <3 Ik houd écht niet van sneeuw haha, maar fijn dat jij er van genoten hebt!

 7. 13 december 2017 / 07:19

  Wauw, die jas staat je geweldig, al helemaal in deze mooie witte wereld! En wat een geweldige foto’s weer, ook die met de alpaca’s. Wat is de wereld dan toch mooi 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sneeuw Outfit, winter OOTD
Winter OOTD | New Coat & Neinties sieraden

[dropcap]I[/dropcap] just can't help it.. Zodra ik de eerste sneeuwvlokjes zie vallen moet ik mijzelf inhouden om niet gelijk in...

Sluiten