Wholesome favorites | juli

Wholesome favorites | juliLimburg, juli 2023

Juli, je bent letterlijk omgevlogen. Van prachtig zomers weer en planten water geven naar zomerse buitjes en afsluiten met herfst-achtig weer. Juli ging wat weer betreft letterlijk alle kanten op. Alles bij elkaar mocht dat de pret niet drukken. Juli was een fijne en drukke maand. Gevuld met fijne freelance klussen en fotoshoots in de natuur. Een weekendje weg én fijne brocante aankopen. Ik soms ze allemaal op in een nieuwe wholesome favorites, met al mijn favorieten van de maand juli.

 

— Wholesome favorites —

juli

 

Wholesome favorites juli

 

Freelance klussen
De maand begint goed, ik mag namelijk aan de slag met lifestyle productfotografie voor een media bureau. Ik vind het zo tof dat mijn jaren aan blog ervaring en het maken van content uit mogen groeien naar werken voor klanten. Mooie plaatjes maken blijft toch stiekem wel het leukste om te doen.

Weekendje Limburg
Na een drukke week is het tijd om onze koffers in te pakken en met de familie af te zakken naar het glooiende landschap van Limburg. Tijd doorbrengen met de familie vind ik erg gezellig én waardevol. Daarnaast was het leuk om voor het eerst op een Roompot park te verblijven. We hebben gewinkeld, gewandeld en op een e-chopper rondgereden. Mijn tips en tricks voor de omgeving wil ik ook graag met je delen.

 

Zomer garderobe

 

Zomer garderobe
Alhoewel ik werken met laagjes heel erg leuk vind, blijven zomerjurkjes toch echt mijn favoriet. Ik voegde enkele fijne nieuwe jurkjes toe aan de collectie. Een simpele outfit maak ik af met fijne sandaaltjes en een matchende tas. Deze leuk ik op met een sjaaltje die past bij het seizoen et voilà – we zijn weer klaar voor een nieuwe dag.

 

Wholesome favorites juli

 

Bloemen tuin
Veel mooie dagen hebben we niet gehad. Als het zonnetje dan even schijnt geniet ik extra van de overkapping waar we nog mee bezig zijn én van de tuin. Deze staat nu volop in bloei.

Kippenhok
Mijn kipjes verdiende na een aantal vreselijke bloedluisplagen een nieuw hok. Afgelopen week plaatste we een mooi nieuw hek en is het rennetje compleet. Het is zo leuk geworden. Ik ben bezig met het verzamelen van alle tips wat het houden van kippen betreft. Zodra het weer wat beter wordt zal ik foto’s maken en kan ik het artikel met jullie delen.

 

Fotoshoot gezin in de natuur

 

Lifetsyle shoots
Afgelopen maand mocht ik weer een aantal fijne shoots inplannen. Zo ben ik o.a. afgereisd naar Oss, de Biesbosch, de Vrachelse Heide en Den Haag. Waar ik hele mooie families, gezinnen en een aanstaande moeder op de foto mocht zetten. De eerste beelden hiervan zal ik delen op de Instagram pagina die ik hiervoor aanmaakte: Linda’s Wholesome Photography. Het blijft zo mooi, leuk en waardevol om te doen.

Meer hierover weten? Neem dan een kijkje op mijn Fotografie pagina.

Bloggen
Ook het blog virus had ik weer goed te pakken de afgelopen maand. Er verschenen namelijk veel nieuwe artikelen op Linda’s Wholesome Life. De lente en zomer blijven wat dat betreft echt mijn beste maanden. Dan heb ik niet alleen meer energie, maar ook de meeste inspiratie.

Enkele artikelen die online zijn verschenen:

 

Hoe was jouw zomermaand?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Zo krijg je gemakkelijk meer groenten binnen
Met deze tips voeg je gemakkelijk meer groente toe aan je maaltijd

Voortuin van de Biesbosch, augustus 2023 [dropcap]J[/dropcap]e hoort het veel; als je gezonder wilt gaan leven is het verstandig om...

Sluiten