What I wore | Duurzame sieraden van By BIEK

 

By BIEK – Unieke en duurzame sieraden

 

 By BIEKBy BIEK

 

By BIEK

Als het op de sieraden aankomt zijn de items van By BIEK echte eyecatchers. De ring en de ketting die ik draag zijn gemaakt van rood koper. Een uniek materiaal als het op sieraden aankomt. En dat maakt By BIEK een tikkeltje eigenwijs. En zowel de doosjes, verpakkingen en de sieraden zelf zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Zo dragen wij bij een aankoop allemaal een steentje bij aan het groener maken van de planeet. En als het op kleding en sieraden aankomt wil ik van duurzaam een nieuwe standaard maken.

 

 By BIEKBy BIEK

 

Zowel mijn ring als ketting zijn van rood gerecycled koper gemaakt. En toen ik de verpakking opende wist ik het al, dit past zo goed bij mij. Ik kan je dan ook vertellen dat mijn verlanglijstje steeds langer wordt als ik zo nu en dan nog eens rondkijk in de webshop. En heb mijn ogen laten vallen op mooie armbanden en platte oorstekers. De oorbellen zijn overigens vrij van nikkel en lood, wat een fijne touch is voor mensen die net als ik een allergie ontwikkelen als je het wel draagt.

 

By BIEKBy BIEK

 

Een verborgen boodschap

Wie mij al wat langer volgt weet dat naamkettingen of items met woorden en zinnen erop niet echt mijn ding zijn. Bij deze ’29’ ketting zijn heel subtiel de woorden ‘leef & geniet’ in de ketting verwerkt. Zo fijn dat het mij in eerste instantie niet eens was opgevallen. Maar de woorden zelf komen altijd hard binnen. Mijn buurvrouw die alweer een aantal jaren geleden veel te jong is overleden gaf ons tijdens haar begrafenis een persoonlijke boodschap mee. Geniet van het leven waren haar laatste woorden aan ons. Deze woorden zullen daarom altijd een bijzondere betekenis hebben. En is het iedere keer als ik de ketting omdoe weer een reminder aan deze wijze les. Juist omdat ik er ook in geloof. En ik er heilig van overtuigd ben dat in het moment leven jou in staat stelt het maximale eruit te halen.

 

By BIEKBy BIEKBy BIEKCoat – Vintage | Top – H&M Conscious | Jeans – H&M Conscious | Ankle Boots – Ted & Muffy | Bag – MaiQ

De outfit die ik op de foto’s draag is perfect voor het onverwachte Hollandse voorjaarsweer. De jas is stijlvol, van wol en kocht ik afgelopen winter in een fijne Vintage Kilo Shop in Brussel. Mijn shirt en jeans zijn typische rustige basics. Daar kan je nooit verkeerd mee gaan. Doordat de outfit zo rustig is kan ik goed uitpakken met mijn handgeweven tas van MaiQ, waar ik al veel mooie complimenten over heb gekregen. Ik gebruik hem haast dagelijks en is perfect wanner ik na een afspraak nog even snel een kleine boodschap wil doen. Een paar kilo bananen en verse groenten meenemen is echt geen probleem.

 

By BIEKBy BIEKBy BIEK

 

And so my journey continues…

En zo gaat mijn zoektocht naar een steeds groenere en mooiere kledingkast en stash steeds meer vorm krijgen. Ik voel dat ik een goede richting op ben geslagen en dat voelt zo onwijs goed. Mooie merken en nieuwe initiatieven komen steeds vaker op mijn pad. En steeds vaker heb ik dan het gevoel van; hee, dat is écht iets voor mij. En dat maakt mij blij. Blij zijn en goed in je vel zitten is dan ook zo enorm belangrijk. Dit tegelijkertijd uit kunnen dragen is een match made in heaven. Really. And as I said, It feel so good. 

 

Vertel eens, wat maakt jou blij?

 

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

9 Reacties

 1. 11 mei 2017 / 12:01

  Wauw prachtig foto’s heb je gemaakt! De sieraden zijn ook een opvallende verschijning.

 2. 10 mei 2017 / 15:04

  Wat een prachtige sieraden én foto’s! Je outfit vind ik ook erg mooi, helemaal mijn smaak! “Leef & Geniet” het lijkt zo’n open deur, toch vergeten veel mensen dit door de waan van de dag (including yours truly) goed om dan zo’n mooie en subtiele reminder in de buurt te hebben.

 3. 10 mei 2017 / 11:47

  wat leuk deze sieraden en zo uniek ja! fijne foto’s. x

 4. 10 mei 2017 / 09:36

  Wat een mooi merk, ik kende het nog helemaal niet!
  Ik vind de sieraden echt prachtig, en wauw wat een geweldige jas!
  Liefs,
  Evelien

 5. 10 mei 2017 / 08:12

  Ik vind het echt zo’n mooi merk, het staat zeker op mijn wishlist ♡

 6. 10 mei 2017 / 07:42

  Wat een prachtige outfit én sieraden! Echt heel erg mooi! Ook het idee achter de sieraden is prachtig.

 7. 10 mei 2017 / 05:59

  Wat een toffe ketting en ring. Vooral de ketting vind ik mooi, heel apart maar wel gaaf zeg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Mother's Day Gift Guide
Mother’s Day Gift Guide | Cadeau’s onder de €40,00

Moeders. De duizendpoten, poets fanaten, pakezels, de chefkok in huis en de persoon die je altijd om raad kunt vragen....

Sluiten