Autumn wardrobe staple | NA-KD

Autumn wardrobe staple NA-KDBiesbosch, oktober 2021

Bij veel modehuizen en verkooppunten staat duurzaamheid niet hoog in het vaandel. Zonder alles direct af te schieten ga ik al snel opzoek naar lichtpuntjes. Zo ook bij NA-KD. Zij bieden tegenwoorden niet alleen duurzamere opties aan (door de materiaal keuze of door gebruik te maken van gerecyclde materialen) maar hebben zelfs ook een tweedehands gedeelte geopend. Waar je preloved items voor een kleinere prijs kan kopen. In de ideale wereld kopen we natuurlijk allemaal duurzame kleding die ook nog eens 100% eerlijk en duurzaam geproduceerd is, daar ben ik mij van bewust. Maar iedere verandering is er één de juiste kant op. Mijn taak is simpelweg om het jullie te laten zien en voor te schotelen.

Samen kunnen we door kleine veranderingen te maken een grote kettingreactie veroorzaken. Want als de vraag naar duurzamer materiaal toeneemt, zal onze stem gehoord worden. En als jij jouw nieuwe item koopt, kun je dus heel gemakkelijk een duurzamere keuze maken. Met de kortingscode 20XBBZ99 krijg je ook nog een 20% korting op jouw eerst volgende bestelling.

 

NA-KD Linda's Wholesome Life

Autumn wardrobe staple NA-KD
NA-KD Linda's Wholesome Life
Autumn wardrobe staple NA-KD

 

Outfit Details

Mijn outfit bestaat uit een hele mooie witte tuniek van DEPT die ik vorige week voor een fijn prijsje scoorde bij Emmaus. Deze maakt de perfecte rustige basis voor de outfit. Tijdens de zachtere dagen kunnen de dikke truien overdag nog prima in de kast blijven. Al heb ik voor het gemak wel een beige broek onder het tuniekje aan gedaan waar ik in de zomer al snel voor blote benen zal kiezen. De mooie bruine sjaal is van NA-KD en gemaakt van gerecyclde materialen. Een warme sjaal is onmisbaar tijdens de koudere maanden en kan ook heel erg fashionable izjn.

De riem is ook van NA-KD en zorgt ervoor dat de sjaal en het tuniekje een eenheid vormen. De tas is 100% vegan en van het opkomende merk SINBONO , waar ik jou in dit artikel meer over vertel. De outfit maak ik af met hoge laarzen en gouden sieraden.

Stiekem hoop ik dat op nog vele zonnige dagen waarop wij extra van deze mooie herfst kunnen genieten voor we het feestseizoen induiken!

 

Wat is jouw favoriete herfst outfit?

 

Liefs Linda

 

 

Dit artikel bevat gesponsorde items & affiliate links. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
voorjaarsbloembollen Linda's Wholesome Life
Herfst tip: Voorjaarsbloembollen

Noord-Brabant, oktober 2021   --  Voorjaarsbloembollen & voorjaarsbloeiers -- Tuinieren in de herfst   [dropcap]W[/dropcap]ie er in het vroege voorjaar...

Sluiten