Wholesome favorites | june

Wholesome Favorieten juni Biesbosch, juni 2023

Juni, wat was je mooi. Zonovergoten, gevuld met de mooiste bloeiende bloemen, met de fijnste opdrachten en ontbijtjes met vers fruit. Juni was prop vol en is tegelijkertijd voorbij gevlogen. Ik laat je mijn favoriete momenten én producten van de afgelopen maand zien.

 

— Wholesome favorites —

june

 

Wholesome Favorieten juni

 

Smoothie bowls gemaakt van vers en ingevroren fruit. De een bewaart ze voor de zomer maanden, de ander – zoals ik, kan ze eigenlijk het hele jaar door wel eten. In de zomer thuis op het terras, in de winter op de bank onder een dekentje. De tijd van vers fruit is weer aangebroken en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Yumm!

 

Verschillende soorten zitjes tuin

 

Klusjes in de tuin

De weekenden stonden niet alleen in het teken van gezelligheid, want dan waren ze zeker. Er werd ook volop geklust. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de warme droge dagen en zijn ons project ’tuin overkapping’ gestart. We zijn van dagdromen over een kapschuur, naar een overkapping met puntdak, een pergola die we willen laten begroeien naar een overkapping met plat dak – met hopelijk sedum daarop – gegaan. Het frame staat, de rest – daar gaan we de komende weekenden weer hard mee aan de slag. Lees hier meer over onze plannen.

 

Wholesome Favorites june

 

Juni is misschien wel een van mijn favoriete maanden, zeker als ze ook zomerse temperaturen heeft. De tuin veranderd in deze maand namelijk in één grote bloemenzee. Zo mooi!

 

Wholesome Favorites june

 

Favoriete beauty producten

Deodorant en zonnebrand, dat zijn toch wel mijn meest gebruikte beauty producten de afgelopen weken. Over de natuurlijke deodorant van Dr. Organic schreef ik al een review, die van de nieuwe natuurlijke zonnebrand van De Tuinen hoop ik snel te plaatsen.

 

Wholesome Favorites june

 

Favoriete momenten

Als de temperaturen oplopen, passen wij onze dagindeling hierop aan. Waar ik normaal rond het middag uur de grote ronde loop met Moos, verplaatsen wij deze nu naar de avond. Wat inhoudt dat ik nog meer tijd heb voor fijne wandelingen. We pakken al snel de auto om in een paar minuten tijd naar een ander gedeelte van de Biesbosch te rijden en hier een heerlijke wandeling te maken. Waar ik tegelijkertijd opzoek kan gaan naar mooie locaties.

Het is namelijk nog niet zo heel lang geleden dat ik kenbaar maakte dat ik meer met mijn fotografie wil doen. En aan deze oproep is al goed gehoor gegeven. Ik heb al heel wat mooie gezinnetjes in de Biesbosch voor mijn lens gehad, waar ik de mooiste lifestyle foto’s van hun maakte.

Daarnaast ben ik ook al een paar dagen druk in de weer met product fotografie. Iets wat ik door de jaren heen als blogger al flink heb kunnen oefenen. Leuk om te zien hoe alles nu samen komt, en ik steeds vaker mag doen wat ik onwijs leuk vind. En dat zijn toch wel mensen en producten in een mooie setting op de foto zetten. Op mijn nieuwe IG pagina @Linda’sWholesomePhotography zal ik hier meer over delen.

Voor wie denkt, waar heeft ze het over: op deze pagina vertel ik je er meer over

 

zwaluw huis nest

 

Groen geluk

Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat Thomas en ik ons eerste huis kochten. Een fijn hoekhuis in de voortuin van de Biesbosch. Alles in de omgeving was groen, behalve de voortuin, de zijtuin en de achtretuin. Deze lagen vol met klinkers en grind. Op een coniferen haag na stonden er nog 2 kleine boompjes en een struik. In de tussentijd hebben we keihard gewerkt om de tuin te vergroenen. Het resultaat mag er zeker al zijn. Niet alleen wij (en onze beestjes: hond, kat en kipjes) genieten van de tuin. Ook steeds meer dieren weten hun weg naar onze groene oase te vinden. Zo ook de zwaluw. Na een eerste nest vorig jaar zijn ze nu druk bezig om appartement nummer II af te maken. Hoe leuk!

 

Wholesome Favorieten juni

 

Juni, it’s a wrap. Op naar een zonnige nieuwe zomer maand. Gevuld met nieuwe tuin klusjes, fotografie opdrachten en een weekendje weg. Ik ben er klaar voor!

 

Wat zijn jouw favoriete momenten van de afgelopen maand?

 

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr. Organic Lavendel Deodorant
Lavendel deodorant | Dr. Organic

De voortuin van de Biesbosch, juni 2023 [dropcap]I[/dropcap]edere ochtend routine in de badkamer begint of eindigt voor velen met het...

Sluiten