Skincare & daily make-up routine | Winter editie

Kan jij je nog herinneren dat ik eind vorig jaar mijn skincare routine helemaal om heb gegooid om de producten van Genové te testen? Inmiddels heb ik de producten opgenomen in mijn dagelijkse routine en is de conditie van mijn huid goed vooruit gegaan. Zeker op vakantie heb ik haast geen last gehad van onzuiverheden, en wat is dat fijn! Het is daarom hoog tijd voor een vernieuwde skincare & daily make-up routine, in video vorm. Neem een kop thee, koffie of een groot glas water (want = gezond) en ga er eens lekker voor zitten. Wie weet kan jij er ook wel wat uithalen voor jezelf. Mijn huidige skincare & daily make-up routine!

 

Skincare & daily make-up routine | Winter editie

 

Zie je geen video? Klik dan hier. En klik hier om je te abonneren op mijn Youtube  kanaal.

 

Ik ben op dit moment erg blij met mijn huidige routine, al mis ik de heerlijke producten van Dr. Hauschka wel. Langzaam aan zal ik hier weer wat producten van aan mijn routine toevoegen. Maar alles één voor één en staps gewijs om mijn huid hieraan te laten wennen. Ik ben er erg blij om dat ik minder last heb van onzuiverheden. De conditie van mijn huid is en blijft lastig met alle allergieën en mede door mijn chronische labeltjes (mijn lichaam blijft afvalstoffen lozen door mijn huid). Het is wat het is, en ik ben blij dat ik deze winter nog geen eczeem plekje in mijn gezicht ontdekt heb, mijn huid is goed gevoed en gehydrateerd, zonder dat het erg vet wordt. Een balans waar ik zeer blij van word. Benieuwd naar de werking van alle producten die ik nu gebruik? Van het grootste gedeelte heb ik een review geschreven en de link daarvan vind je bij de lijst van producten hier onder.

 

Skincare producten

Genové – Oatmeal Facial Cleanser – review
The Body Shop – Super soft cleansing brush – review 

LUSH – Tea Tree Toner Water – review
Genové – Moisturizing Face Cream – review
Biomed – Fresh Eyes – review

Make-up producten

Benefit – The POREfessional – review 
e.l.f. – Under Eye Concealer
The Body Shop – Tea Tree Flawless BB Cream
Anastasia – Brows in a bow wenkbrauw palette
Essence – All about matt!
Urban Decay – Primer Potion
Yves Rocher – 01 Nude palette – review
CHANEL – Le Volume mascara
Factory – Macaron lip Balm Vanilla Fling 
Dr. Hauschka – Rouge Powder 03 blushing rosé review
MAC – All Fired Up – review 

 

Marc Jacobs – Violet – review 

 

Heb jij een uitgebreide dagelijkse routine?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

9 Reacties

 1. 21 januari 2016 / 21:06

  Wat een leuke video Linda! De beginfoto van dit artikel is ook echt super leuk en mooi: mooie setting en je staat er echt heel erg leuk op.

 2. 21 januari 2016 / 18:43

  Leuke video! Mooie producten gebruik je, van het tea tree water van Lush heb ik al veel goede dingen gehoord! Misschien toch maar eens aanschaffen.

 3. 21 januari 2016 / 18:13

  Oh wauw, ik wist niet eens dat TBS ook zo’n gezichtsborstel heeft. Lijkt me heel fijn en ga er binnenkort zeker even naar kijken!

 4. 21 januari 2016 / 17:16

  Fijne routine heb je ! die tea tree water gebruik ik ook erg vaak

 5. 21 januari 2016 / 16:38

  Je draagt ook een mooie look! Ik twijfel al een tijdje over het toner water van Lush, misschien toch eens doen!

 6. 21 januari 2016 / 15:06

  Wat een prachtige video 😀 Die natuurlijke make-up wil ik ook wel eens proberen, eens kijken hoe mijn huid daarop reageert!

 7. 21 januari 2016 / 12:13

  wat een mooie producten allemaal. xoxo tot ziens op mijn blog

 8. 21 januari 2016 / 06:48

  Leuk om je routine zo te zien. Zelf heb ik nog nooit natuurlijke make-up geprobeerd, maar misschien toch maar eens doen>?!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Een brief aan mijn toekomstige zelf
Een brief aan mijn toekomstige zelf

Vanaf jongst af aan word je eigenlijk al klaar gestoomd voor de toekomst. Je moet goede cijfers halen op school,...

Sluiten