New In | Welcome to the Lush family

Lush2

Sinds de pubertijd (hormonen én chronisch ziek worden) is mijn huid een slagveld. Behalve in de warme, droge zomers, dan komt mijn huid helemaal bij. Deze zomer staat er geen vakantie gepland en ben ik daarom op zoek gegaan naar producten voor thuis die mij hopelijk in mijn zoektocht naar een mooie, gladde huid gaan helpen.

Waarom Lush? Zij testen niet op dieren, alles is vers en met de hand gemaakt, producten bevatten zo weinig mogelijk en soms helemaal geen conserveringsmiddelen (en zijn toch lang houdbaar!), verpakkingen worden gerecycled en bovendien gebruiken zij effectieve verse, biologische groentes en fruit, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten om hun producten te maken. Daarom kies ik voor Lush!

Ik nam mee: 

♡ Tea Tree toner water
Deze toner is een aromatherapie, werkt effectief tegen onzuiverheden, verstopte poriën en pakt de bacteriën aan die dit veroorzaken. Het zorgt ervoor dat je poriën samentrekken en verbetert de teint van je huid.

Ingrediënten: Tea Tree Water, Grapefruit Water, Jeneverbes, Water, Limone (komt van nature voor in etherische olie), Parfum en Methylparabeen.

♡ Curly Wurly
Ik heb dan wel geen krullen, maar wel droog haar, en hiernaast wilde mijn lief heel graag een heerlijke kokosshampoo proberen. Hij belooft ook extra glans te geven aan je haar, haalt de pluis eruit (oh yes please) met een voedende mix van cacaoboter, avocadobot en kokos (bevat heuse stukjes kokos), ik ben benieuwd!

Mask of Magnaminty
Dit masker is nieuw in het assortiment en geschikt voor je gezicht én je rug, dit perpermunt-masker gaat het gevecht aan tegen de onzuivere huid met acne. En hiernaast geeft pepermunt jou huid een heerlijke oppepper. Natuurlijke kleisoorten trekken al het vuil uit je poriën, honing en goudsbloem genezen je huid en gemalen adukibonen halen je dode huidcellen weg. En dat allemaal zonder conserveringsmiddelen, me like!

Ingrediënten: Honing, Kaoline, Bentoniet gel, Talkpoeder,Glycerine, Adukibonen, gemalen, Teunisbloem olie, Pepermunt essentiële olie, Afrikaanse goudsbloemolie, essentiële, Fair Trade Vanille absolue, Limonene (komt van nature voor in etherische oliën.), Parfum, Chlorofyl (CI 75810).

♡ British Nanny (sample)
Ook kreeg ik een sample mee, een rijke dagcrème met SPF 30 erin verwerkt. Hij bevat geweldige ingrediënten zoals amandel- en hibiscusolie (bevatten Vitamines C en E). Verder vind je in deze British Nanny crème shea boter, amandelolie, cocosolie, jojoba-olie, komkommerkruidolie en candelilla wax.

Voor meer informatie, klik hier.

Lush1

Mijn gezicht zal vanuit zichzelf niet glad en mooi kunnen worden omdat mijn lichaam door de chronische labeltjes (voor mijn nieuwe bezoekers, ik heb o.a. M.E. en Fibromyalgie) zijn afvalstoffen niet kwijt kan en dit via mijn huid probeert af te voeren. Ik hoop dat deze heerlijke producten mij het hele jaar door hierbij gaan helpen!

Klik hier voor mijn review van de Lush Ocean Salt (gezichts) scrub.

Ben jij al bekend met de verzorgingsproducten van Lush?

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

15 Reacties

 1. 31 juli 2014 / 10:28

  Oeh wat een fijne Lush collectie heb je. Ik ben heel benieuwd naar de producten!

 2. 30 juli 2014 / 23:56

  Wat een prachtige producten! Lush heeft ontzettend fijne producten.

 3. 30 juli 2014 / 21:44

  In utrecht waar ik woon zit een lush winkel , en het ziet er superleuk en fleurig en gezellig uit…de producten zijn en ruiken echt heerlijk …..Daarom begrijp ik niet van die zwarte verpakkingen….

  • Linda
   Auteur
   30 juli 2014 / 22:52

   Vind je ze niet mooi? Ik vind ze juist wel wat stoers hebben! 🙂

 4. 30 juli 2014 / 19:51

  Nee, ik heb nog nooit producten van Lush gebruikt. Het klinkt in ieder geval wel fantastisch!

 5. 30 juli 2014 / 19:49

  Heerlijke producten. Best een grote Lush winkel in Antwerpen hè? Hmm, misschien binnenkort maar weer een tripje plannen 🙂

  • Linda
   Auteur
   30 juli 2014 / 21:37

   Het lijkt wel candyland als je daar naar binnen stapt, het is dan ook zeker mijn favoriete Lush winkel 🙂

 6. 30 juli 2014 / 17:14

  Ik ben heel benieuwd naar de tea tree water! Is denk ik ook wel iets voor mij xoxo

 7. 30 juli 2014 / 17:03

  Lijken me erg fijne producten! Al kan Lush ook niet echt veel verkeerd doen!

 8. 30 juli 2014 / 16:31

  Fijne producten heb je gekocht ! De toner is erg fijn !! X

 9. 30 juli 2014 / 16:20

  Wat een heerlijke producten heb je meegenomen! Moet snel weer langs lush gaan ^^

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Unboxing | Prettybox juli

Hi allemaal! Vandaag unbox ik de Prettybox van juli met jullie, dit is tevens mijn laatste box. Benieuwd wat erin...

Sluiten