Recap Juli ☾ | Designer cravings & doelen augustus

Recap juli lifestyle by lindaHet voelt als de dag van gisteren dat ik in februari uit het vliegtuig vanaf Bangkok stapte, en wenste dat het hier in Nederland snel zomer zal zijn. Het is dan ook best onwerkelijk dat de tijd voorbij gevlogen is, en wij morgen alweer aan een nieuwe maand beginnen. In augustus hoop ik dat wij vooral op veel en mooi zomers weer getrakteerd worden. Ga ik er nog even een paar daagjes tussenuit. En hoop ik vooral veel leuke dingen te gaan doen. Maar voor ik jullie meer over mijn plannen en doelen voor augustus ga vertellen, blik ik nog even terug op juli.

 

Recap Juli ☾

 

Sleek Cleopatra's kiss highlighting palette

 

Julie, july

Ik zou willen vertellen dat juli een fantastische zomermaand was. Maar boy, wat viel het weer op de meeste momenten vies tegen. Ook de ontstekingen kwamen terug in mijn rug en dat zorgde ervoor dat ik soms het gevoel had dat de herfst zijn intreden al had gedaan. Bright side van het verhaal is dat ik mijn nodige dosis Netflix ruim op pijl heb kunnen houden, dat ik mijn administratie al onwijs snel op orde had, ik thuis het een en ander heb opgeruimd, ik veel uren heb gezocht naar de perfecte lastminute en dat mijn cravings naar mooie tassen weer is toegenomen.

Niet allemaal hele verstandige bezigheden, want hallo, we gingen toch sparen? En alhoewel ik regelmatig in de sale heb gekeken, heb ik zowaar mijn portemonnee op de knip kunnen houden. En weet je? Dat voelt uiteindelijk onwijs goed. Er staan namelijk meerdere leuke dingen te gebeuren waar ik mijn geld hard voor nodig heb.

 

Recap juli lifestyle by linda yeezy boost all white

 

Graduation day

Wat ook onwijs tof was, naast een gezellig dagje in de Efteling (just saying), is dat Thomas zijn diploma ein-de-lijk in ontvangst kon nemen. Hij heeft hier zo onwijs hard voor gewerkt. En dat maakt mij onwijs trots. Heel veel keren onwijs, maar dat denkt de lading wel het beste. Ook werd zijn korte film ManBoobs op de expositie getoond en hebben wij dus aardig wat tripjes naar Rotterdam gemaakt. Zo hebben wij de vegan wok menu’s van de Bijenkorf aardig ontdekt, heb ik de Lush nog een keer overvallen en hebben wij het op deze tripjes vooral veel over het nemen van rust gepraat. Een vakantie boeken lijkt het perfecte idee.

 

Recap juli lifestyle by linda yeezy boost all white

 

 

Deze video plaatste ik in juli

 

 

Fluffy alpaca’s

Juli was een rustige maand op film gebied. Ik moest eerlijk gezegd nog een beetje bijkomen van mijn film avontuur met Thomas, en alle hectische weken die wij gehad hebben. Een kleine film break is er eigenlijk rustig aan ingeslopen. Toen onze baby alpaca’s thuis werden gebracht was dit hét perfecte moment om het filmen weer op te pakken. En ik kan mij ook eerlijk gezegd geen betere modellen verzinnen om voor de lens te hebben. Ze zijn zo onwijs (ja daar gaan we weer..) schattig en leuk! En voor wie het gemist heeft, het artikel kun je hier terug lezen. De film spreekt voor zich.

 

Bijzonder Parga Griekenland

 

Mijn reiservaring staat op ILoveGriekenland.nl

Voor wie het gemist heeft, eerder dit jaar heb ik mijn aller eerste persreis naar het buitenland mogen maken. En genoot ik een kleine week volop van al het moois wat het Griekse vaste land te bieden heeft. Dit was uiteraard niet alleen opgezet om mij een plezier te doen. Het doel was toch om content te creëren voor het nieuwe platform van I Love Griekenland. Ben je benieuwd of Parga ook een zomerse bestemming voor jou kan zijn? Je vindt mijn ervaring nu op ILoveGriekenland.nl.

 

 

 

Instagram Best 9 | Juli

 

Instagram Best 9 juli lifestyle by linda@lindaswholesomelife.nl

 

 

Best gelezen artikelen van Lifestylebylinda.nl in juli ♡

↠ Europese last minute bestemmingen | Zomervakantie
↠ Groen Leven | 3 maanden vegan & dierproefvrije updates
↠ De kracht van consuminderen | Tips & Tricks
 Zo maak en bewerk ik mijn mooiste foto’s | Fotografie tips
↠ Mijn onrealistische wishlist 

 

Van het delen van mijn fotografie tips tot het delen van mijn tips om minder te kopen, mijn 3 maanden eten als vegan jubileum en mijn onrealistische wishlist. Mijn artikelen werden ondanks de zomervakantie best goed gelezen. Het zal deels wel komen doordat het weer behoorlijk onvoorstelbaar is geweest. En als het weer minder is, zijn mensen automatisch meer online. Dat is iets wat haast iedere blogger in zijn of haar statistieken wel terug zal zien. Grappig feitje; mijn best gelezen artikel ooit blijft het sapkan met kraan artikel uit 2015. Hier blijven dagelijks, en juist met mooi weer, mensen door op mijn blog komen.

 

Duurzame en stijlvolle garderobeDuurzame en stijlvolle garderobe

 

Doelen voor augustus

Zoals ik net al aankaartte zijn Thomas en ik beiden wel even toe aan een break. Om even weg te zijn van alles en even heerlijk tot rust te komen. Nu ben ik er geen voorstander van om in het hoogseizoen op vakantie te gaan. En hoopte ik, dat nu hij klaar is met school, wij dit boek konden sluiten. Nu is het zo dat augustus voorlopig onze enige optie is om er even tussenuit te gaan, en wie ons kent, weet dat je dat geen twee keer hoeft te zeggen. De zoektocht naar een perfecte lastminute kon beginnen. Maar boy, wat is het druk in deze tijd. En het lijkt wel of half Nederland naar een zonnig oord is gevlucht. Maar goed, wat wil je met deze onvoorspelbare Nederlandse zomerdagen. Ik begrijp het wel.

Alle bestemmingen zijn voorbij gekomen, en om uiteindelijk de knoop maar door te hakken besluiten we toch maar gewoon old school in de auto te stappen. Er staan een paar dagen Lille op de planning, en daarna moeten we het nog gaan zien. We zijn al jaren benieuwd naar deze stad, om hier te beginnen aan een kleine road trip lijkt voor nu de beste keuze. Zeker omdat we het budget technisch wat kleiner willen houden, omdat wij graag aankomende winter nog een paar weekjes naar de zon willen. De bestemming is geprikt, de plannen zijn gemaakt, de tickets moeten alleen nog even geboekt worden. Kleine spoiler; ik ga voor het aller eerst backpacken. En ik heb er nu al zo onwijs veel zin is. Als de aankomende maanden net zo snel voorbij vliegen als de afgelopen 6, dan hoor je mij zeker niet klagen. Hihi.

 

Maar voor het zover is..

Daarnaast ga ik nog even ‘hard’ aan het werk om te zorgen dat er voldoende content klaarstaat voor de periode dat ik weg ben. En ter voorbereiding op de hopelijk veel mooie zonnige dagen die gaan komen. Er liggen in ieder geval weer prachtige producten op een artikel te wachten. En kreeg ik afgelopen week een prachtige nieuwe designer zonnebril binnen die ik super graag wil gaan dragen. Ook wil ik vaker gaan mixen en matchen wat mijn persoonlijke stijl betreft. Vaker shoppen in mijn eigen kast en verrast worden door herontdekte mooie pareltjes zoals de zwarte tas met bamboe handvat. En kan ik niet wachten om outfit foto’s met mijn All White Yeezy’s te maken. Jawel, die gehypte sneakers van Kanye West (te spotten op de graduation foto’s).

 

Wat zijn jouw plannen voor aankomende maand?

 

Delen:

8 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 20:18

  Wat een leuke foto’s allemaal! En ahh, die alpaca’s: cute!!

 2. 31 juli 2017 / 23:22

  Je mag zo trots op jezelf zijn, je bent erg goed bezig en je foto’s zijn echt adembenemend

  • Linda
   Auteur
   1 augustus 2017 / 16:27

   Dank je wel voor je lieve compliment Rachel! <3

 3. 31 juli 2017 / 21:50

  Zoals iedereen zegt: mooie recap. Wat een bijzondere maand was dit. Het slagen van Thomas is toch wel een prachtig hoogtepunt. En wat zijn de Alpaca’s me-ga schattig zeg. Ik wilde mijn beeldscherm inderdaad echt knuffelen. Zo leuk ook om te zien hoe die twee pony’s naar de alpaca’s staan te kijken. Ze staan zo dicht bij elkaar alsof het lijkt dat ze elkaar iets influisteren ofzo. <3

 4. 31 juli 2017 / 18:57

  Mooie recap! Wat tof dat je op Ilovegriekenland staat nu 🙂 En wat leuk dat je weer een reisje hebt om naar uit te kijken, dat mis ik nu wel 🙁

  • Linda
   Auteur
   31 juli 2017 / 21:29

   Het is altijd een eeuwige struggle, iets nieuws kopen of sparen voor een reis hihi 🙂

 5. 31 juli 2017 / 14:05

  Wat een mooie maandoverzicht! Heel fijn dat je vriend nu afgestudeerd is, dat lijkt me een fijne afsluiting zo voor de zomer. En heerlijk dat je er straks toch nog een paar daagjes tussenuit gaat. Geniet er van!

 6. 31 juli 2017 / 08:13

  Wat een mooie recap met het slagen van je vriend en de alpaca’s waarschijnlijk toch wel als hoogtepunten 🙂 Het weer was inderdaad iets minder een hoogtepunt deze maand, dus groot gelijk heb je dat jullie er binnenkort even tussenuit gaan naar een iets zonnigere plek. Heerlijk, zo’n reis met de auto naar Frankrijk! Geniet alvast van de voorpret!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
A day at the farm alpaca
Groen leven | Fluffy Alpaca’s

[dropcap]S[/dropcap]oms overvalt het dankbare gevoel mij, omdat ik mij zo bevoorrecht voel om op zo'n mooie plek in Nederland te...

Sluiten