Sapkan met kraan | Xenos

 

Sapkan met kraan | Xenos

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

Na wat speurwerk op het internet kom ik erachter dat de Xenos deze sapkan al even in het assortiment heeft zitten, heel gek dat mijn oog er nog niet eerder op is gevallen. Ik ben dol op sapjes en koud water, zeker in de zomer. Ik zie mijzelf al buiten op het terras zitten met deze prachtige sapkan op tafel, met wat fancy vers gesneden fruit erin, water en ijsblokjes. Absoluut geen versgeperste sinaasappelsap met vruchtvlees zoals op de foto, die verstoppen het kraantje, niet zo handig met schenken, wel mooi voor op de foto.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

De beker op de foto zag je al in mijn Action shoplog, een Mason Jar look-a-like voor slechts €0,99. Het leuke is dat hij van hetzelfde merk is en de tekeningen komen dan ook één-op-één overeen komt.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review fotoXenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

Dol ben ik op leuke items en inspiratie artikelen, ik vind het dan ook heerlijk om met accessoires te schuiven tot er een mooi plaatje ontstaat.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

Deze sapkan met kraan is voor €9,99 te verkrijgen bij de Xenos. Voor een sapkan is het best veel geld, maar als je het vergelijkt met de echte Mason Jas sapkan, dan ben je nu relatief goedkoop uit. Zelf vind ik het een hele schappelijke prijs voor een hele fancy sapkan.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

De sapkan is voorzien van een mooie kraan, hij werkt gemakkelijk en goed. Ook vind ik hem er erg mooi en strak uitzien.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

Het deksel is er een als een echte weckpot, van glas en voorzien van een rubberen rand. Zo sluit hij mooi en goed, zo kan je jou sapjes langer vers houden en word het geen knoei partij als je de kan wilt verplaatsen.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

Hij is ook gemakkelijk te openen en te sluiten, simpelweg door de beugels naar boven of beneden te bewegen, geen rocket science.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

De leuke print, deze vind je dus ook op het glas wat ik je eerder liet zien.

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review fotoXenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

De sapkan is hier met zo’n 2,5 liter versgeperste sinaasappelen en limoensap gevuld. Zoals je ziet komt hij nog niet tot de helft, het is dan ook een hele flinke kan! Je zal hem met een gezellige bbq haast bijvullen met de tuinslang omdat een volle sapkan verplaatsen haast niet te doen is. Maar een halfvolle kan met ronddrijvend fruit en ijsklonten lijkt mij ook veel mooier staan. Een blikvanger is de kan zeker en bij deze is mijn Mason Jas look-a-like verzameling weer mooi gegroeid. Laat de zomer maar komen, ik ben er klaar voor!

 

Je vindt deze sapkan met kraan voor €9,99 bij de Xenos. 

 

Ben jij al overstag gegaan met deze pretty Mason Jar look-a-likes?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

26 Reacties

 1. markus
  26 april 2016 / 19:21

  hallo

  wie kan me helpen met een afsluit rubber van en sapkam van het kraantje

  • Linda
   Auteur
   26 april 2016 / 23:12

   Kan de Xenos jou daar aan helpen misschien?

 2. 2 juli 2015 / 00:12

  Inderdaad heel leuk en komt erg goed van pas met dit weer!

 3. 21 maart 2015 / 18:24

  Ik zag hem ook in het krantje staan en ik moest meteen aan de Proefparade denken. Nu kom ik net terug van de stad en ben ik het helemaal vergeten. Jammer! x

 4. 21 maart 2015 / 13:10

  Wat ontzettend mooi en leuk die sapkraan, en eigenlijk best voor een klein prijsje. Ik ben fan! 🙂

 5. 20 maart 2015 / 19:05

  Ik werd even afgeleid door je prachtige nagellak 😉 Wat een handig item voor de lente / zomer. Met name voor een picknick. Aha, je brengt me op een idee 🙂

 6. 19 maart 2015 / 23:06

  Wat een geweldige kan, …ik had echt zoiets van Ja….geweldig en die prijs?…ik heb echt zo iets, dat is een koopje zeg, erg leuk!

  • Linda
   Auteur
   20 maart 2015 / 13:35

   Echt een koopje he, voor ik het wist lag hij in mijn mandje hahaha 🙂

 7. 19 maart 2015 / 22:26

  Wat onwijs leuk! Dit ga ik zeker onthouden. Leuk voor van de zomer als je een tuinfeestje geeft of mee te nemen met picknicken.

 8. 19 maart 2015 / 21:39

  Heel mooie kan! Zeker voor in de zomer handig dus ik denk dat ik deze maar eens moet gaan halen.

 9. 19 maart 2015 / 18:15

  Heel mooie kan, leuk voor tijdens een feestje 🙂

 10. 19 maart 2015 / 18:05

  Wauw, wat een mooie foto’s! Ik heb zelf een tapkraantje van de Hema, maar die is van plastic. Ik vind deze glazen veel mooier, ga zeker even langs! xo

 11. 19 maart 2015 / 15:17

  Dit is echt een item wat ik gewoon moet hebben plus zo’n kan is ook nog eens erg handig en ziet er leuk uit x

 12. 19 maart 2015 / 13:42

  Hebben, hebben! Wat een gaaf ding. Leuk voor op het balkon dit jaar.

 13. 19 maart 2015 / 11:05

  Zo leuk! Precies wat je zegt: met fancy stukjes fruit erin zal hij stralen in de zomer! Hihi.

 14. 19 maart 2015 / 10:36

  Oh hij is zo leuk! Alleen twijfel of ik het wel nodig ben en niet alleen in de weg gaat staan. Leuke foto’s!

  • Linda
   Auteur
   19 maart 2015 / 12:50

   Nodig is een groot woord.. verleidelijk is het zeker haha! 🙂

 15. 19 maart 2015 / 10:20

  wat handig dat hij een kraantje heeft, super handig voor een landing smoothie of verse sapjes!

 16. 19 maart 2015 / 09:04

  Wauw, wat een ontzettend fijne en grote kan. Daarnaast ziet ‘ie er ook nog eens ontzettend mooi uit. Ideaal voor in de zomer om in de tuin te zetten, zo ben je altijd voorzien van een lekker drankje <3

 17. 19 maart 2015 / 08:06

  Wat een mooie kan, deze komt zeker op mijn wishlist te staan!
  Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
zomerse outfits thailand inspiratie lifestyle by linda
Inspiratie | Zomerse outfits

In mijn hoofd lig ik al heerlijk onder een mooie palmboom op een prachtig strand in Krabi, Thailand. Met een lekker...

Sluiten