Groen leven | Fluffy Alpaca’s

 

 A day at the farm

 

 A day at the farm alpacaA day at the farm alpaca

 

Al vanaf jongst af aan hebben wij dieren in huis. Ik ben er letterlijk tussen geboren en opgegroeid. Het voordeel hiervan is dat ik al jong leerde dat je verantwoordelijk bent voor een levend wezen, en dat slechts enkele knuffels niet volstaan. Zo hebben wij kangaroos aan de fles in huis gehad, ben ik opgegroeid tussen de lama’s van de buren, reed ik van jongst af aan al paard. Heb ik een heel leger aan hamsters, cavia’s en degoes gehad. Een aquarium. En hebben wij altijd wel een kudde geiten of schapen gehad. Onze laatste geit is vorig jaar ruim 17 jaar geworden, en sinds ze haar laatste adem uitblies miste wij toch wel iets thuis. Al jaren hebben mijn ouders de wens om alpaca’s te houden. En die bijzondere wens komt na jaren uit.

 

 A day at the farm alpaca

 

 

Fluffy alpaca’s ♡

 

 

Zo’n bijzondere dag kan ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Ik nam mijn camera mee op pad en legde de eerste stapjevan deze fluffy alpaca’s bij ons thuis vast. Cuteness alert! Je zal straks vast je beeldscherm willen knuffelen. Ze zijn zó cute. Klik hier als je de video niet kunt zien. En ik zal het ook erg leuk vinden als jij je abonneert op mijn kanaal.

 

 A day at the farm alpacaA day at the farm alpaca fluffy alpaca's A day at the farm alpaca fluffy alpaca's A day at the farm alpaca fluffy alpaca's A day at the farm alpaca fluffy alpaca's A day at the farm alpacaA day at the farm alpaca fluffy alpaca's A day at the farm alpacaA day at the farm alpaca

 

Ik zal het buitenleven nog niet in kunnen ruilen voor een huisje in de stad. Alhoewel ik enorm kan genieten van een city trip, is het hier echt thuis komen. En ik vind het ook onwijs leuk om jullie steeds weer een stukje meer van mijn leven te laten zien. Even los van alle perfecte flatlays, designer wishes en zomerse outfits. En gewoon simpelweg een stukje van mijn dagelijkse bezigheden.

Omdat de jonge alpaca’s beiden nog maar net één jaar oud zijn kan het nu allemaal gaan beginnen. Het mak maken, het leren dragen van een halster en het wandelen. En daar kijk ik zo naar uit. Het lijkt mij zo leuk om met ze aan de wandel te gaan. Voor nu mogen ze eerst wennen aan de nieuwe omgeving, de paardjes en vooral ook aan ons. Want wat zijn wij mensen toch aparte wezens. Langzaam aan mogen wij al steeds meer contact maken en raken we vertrouwd aan elkaar. Heel bijzonder om te zien hoe snel dat kan gaan.

 

Welk dier zal jij ooit nog eens aan willen schaffen?

 

Delen:

11 Reacties

 1. 2 augustus 2017 / 09:26

  Leuke foto’s.
  De alpaca’s zien er zo leuk uit op foto’s.

 2. 30 juli 2017 / 18:25

  AAAAH ja ze zijn zo leeeuk! Ik vroeg me altijd al af waar jij die mooie foto’s maakt, nooit geweten dat je daar gewoon woont! Lijkt me ontzettend gaaf zeg!

  • Linda
   Auteur
   31 juli 2017 / 21:34

   Het is echt zo onwijs fijn dat ik zo mooi woon en nooit lang hoef te reizen om mooie foto’s te maken. Zodra de zon schijnt sta ik buiten haha 🙂

 3. 29 juli 2017 / 18:09

  Wat een schatjes! En wat een mooie foto’s! Krijg meteen zin om ze te knuffelen!

 4. 28 juli 2017 / 21:10

  Wat leuk om te lezen dat je op een boerderij woont, dat wist ik helemaal niet. Alpacas zijn echt super cute. Mijn collega heeft het altijd over zijn alpacas.

 5. Jet
  28 juli 2017 / 15:30

  Ik ben verliefd …
  Filmje is echt schattig .

 6. 28 juli 2017 / 08:39

  Ik zou het liefst later een heleboel dieren ‘aanschaffen’ die afkomstig zijn uit de vee-industrie, om ze toch nog een mooi leven te geven. Ik zie het helemaal voor me! En wat een schatjes zijn ze!

 7. 28 juli 2017 / 07:17

  Ah wat zijn ze mooi, lief en heerlijk fluffy! Zo bijzonder om tussen zoveel dieren te kunnen opgroeien! Ik ben zelf altijd met katten, cavia’s en konijnen opgegroeid en zie dat ook echt als een aanvulling op mijn opvoeding. Geniet van jullie nieuwe aanwinsten bij de dierenfamilie 🙂

 8. 28 juli 2017 / 06:35

  Ahhhh wat een mooie beestjes zijn dit toch, zo schattig. Leuke video en die foto’s daaronder, geweldig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sleek Cleopatra's kiss highlighting palette
Glow like a goddess | Sleek Cleopatra’s Kiss

[dropcap]I[/dropcap]n de zomer mag je best eens uitpakken als het op make-up aankomt. De zon schijnt, het is lekker weer...

Sluiten