Mijn onrealistische wishlist

 

 Mijn onrealistische wishlist

 

 onrealistische wishlistonrealistische wishlist

 

Be the girl who decided to go for it.

 

onrealistische wishlistonrealistische wishlist

 

Ik weet het nog goed hoe ik mij voelde toen ik begon met bloggen. Vanuit een persoonlijke gezondsheidsblog rolde ik in het bloggen zoals jullie het nu van mij kennen. Ondanks dat ik van alles genoot knaagde er altijd iets aan mij. En dat was het gevoel dat ik nooit genoeg te bieden had. Mijn make-up stash bestond niet uit verschillende gevulde Alex kasten van de IKEA. Ook had ik niet het budget om iedere maand nieuwe outfits te shoppen en ieder weekend minstens 2 nieuwe hotspots te ontdekken, en daarnaast zo’n 10 trips en reizen per jaar te maken. De druk was hoog. Het voelde namelijk zo dat je altijd on top of your game moet zijn om interessant gevonden te worden.

 

onrealistische wishlist

 

 

 

 

 

 

 

Gelukkig heeft dit knagende gevoel plaats gemaakt voor rust en ben ik meer dan ooit tevreden over wat ik heb. Mijn stash is aanzienlijk gekrompen nu ik over gestapt ben op dierproefvrije cosmetica. Ook mijn kledingkast past meer bij mij. Ik weet simpelweg wat ik leuk vind en wat mij staat. Hierdoor is het gevoel om met iedere trend mee te doen gelukkig verdwenen. En dat is maar goed ook. Het is namelijk onmogelijk om met de nieuwe collecties die in de meeste winkelketens wekelijks uitgebracht worden mee te komen. Wat er dit weekend in is gekomen, is het volgende weekend alweer oud en vergeten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Investment Pieces

Wat wel blijft zijn de klassiekers die meestal door designermerken uitgebracht worden. En het investeren in tijdloze items is iets wat mij al een langere tijd bezig houd. Ik vertelde namelijk laatst al hoe je een stijlvolle en duurzame garderobe kunt creëren. Er zijn enkele items die jouw look instant kunnen veranderen en upgraden. Zo creëer je jouw eigen signature look en investeer je tegelijkertijd in een tijdloze kledingkast.

En dat is nou precies waar ik onwijs blij van word. Er zijn al een aantal items die al een langere tijd in mijn hoofd ronddwalen, en dat is een goed teken. Ik kan je wel vertellen dat wanneer jij je ogen opent voor al het moois wat er is in designerland, jij je als een kind in een snoepwinkel zult voelen.

 

onrealistische wishlistonrealistische wishlist

 

 

If you don’t have big dreams & goals, you’ll end up working really hard for someone who does.

 

 

onrealistische wishlist

 

Mijn onrealistische wishlist

Mede daarom lijkt het mij enorm leuk om mijn super onrealistische wishlist te delen. Het zal er namelijk wel op uit draaien dat tegen de tijd dat ik het geld gespaard heb voor een item, het lang en breed al uit de collectie gehaald kan zijn. Maar omdat het onwijs lekker is en blijft om naar mooie spullen te kijken (lekker materialistisch I know) lijkt het mij erg leuk om mijn onrealistische wishlist met jullie te delen. En dan hebben we altijd nog de preloved items, mocht mijn geldboom ineens besluiten wortels te gaan schieten.

 

 

One day – pay day wishlist

Zoals je ziet staan er ook een aantal haalbare pareltjes tussen. Sommige dromen zijn namelijk te leuk om niet te plukken. Het draait allemaal om balans. En dus zeker ook in je garderobe. Een prachtige Chloé jurk zal namelijk altijd een grote droom blijven (zijn ze niet feminin en geven ze niet een instant boho vibe?). Omdat ik simpelweg nooit zoveel geld aan een jurk uit zal geven. Een tas daarentegen, daar zal ik eerder in investeren. Zeker als het een prachtig, kwalitatief goed en tijdloos model is.

Daarnaast heb ik mijn ogen op een prachtige Versace zonnebril laten vallen. Aangezien een bril iets is waar ik vrijwel dagelijks gebruik van zal maken, en ik mijn ogen erg belangrijk vind, kies ik altijd voor een kwalitatief betere bril. Ik was dan 0ok dolblij toen ik een mailtje kreeg van SmartBuyGlasses met het nieuws dat ik een prachtige bril uit mag zoeken. Het is een site waar je prachtige designer brillen met een leuke korting kan shoppen. En als ik ergens blij van word, dan is het wel designer items voor minder scoren. En dit exemplaar brengt mij weer een stapje dichter bij mijn goals.

Op mooie sieraden zal ik niet snel bezuinigen omdat ik simpelweg voor kwaliteit ga. Al vind ik zo’n prachtige Gucci ketting zoals je die in mijn wishlist vindt toch echt iets voor mensen die iedere maand een flinke geldboom kunnen oogsten. Zoals ik al eerder aankaartte draait het echt om balans. En snap ik ook heel goed dat er genoeg mensen zijn die het wel kunnen betalen maar nooit voor zo’n grote uitgave zullen kiezen. Ieder zijn ding natuurlijk. But a girl can dream, right? 

 

onrealistische wishlist

onrealistische wishlist

 

 

 

 

 

 

 

 

She loved the smell of coffee, bloomed roses & new beginnings

 

onrealistische wishlistDress – Mango | Bamboo Handle Bag – Vintage | Ketting – Michael Kors | Armbanden – Lucardi | Gouden armband – Vintage | Horloge – Marc by Marc Jacobs.

 

 

A Girl With A Dream

En dromen heb ik genoeg. Dagdromen doe ik graag en het helpt mij bij het stellen van doelen. Vooral doelen waar ik hard voor moet werken. Maar waarvan ik weet dat ik ze ooit vast en zeker ga plukken, zorgen ervoor dat ik iedere dag gedreven aan het werk kan gaan. En tot die mooie roze Gucci Bamboo Classic mee naar huis kan droom ik verder terwijl ik mijn eigen bamboo tas mee op pad neem. Deze is al een paar generaties in de familie. Wat hem vintage, zeldzaam en daardoor ook extra bijzonder maakt. Zodra mijn nieuwe Versace zonnebril binnen is (so exited!) zien jullie hem zeker in een outfit post op mijn blog en Instagram verschijnen. En keep in mind, dat wanneer je jouw dromen en doelen bespreekbaar maakt, er zomaar ineens iets moois op je pad kan verschijnen. Have a great brand new week loves! 

 

Wat staat er op jouw ultieme wishlist?

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

4 Reacties

 1. 24 juli 2017 / 21:52

  Wat staan er mooie dingen op je wishlist. Op de mijne staan dan toch meer gadgets denk ik.. Ik zou graag een mooie full frame camera aanschaffen met een paar flinke en super gave lenzen. En ja.. een huisje en een mooie reis staan ook wel op mijn wishlist. <3

  • Linda
   Auteur
   25 juli 2017 / 15:41

   Ah ja gadgets.. Ik snap je helemaal! Gelukkig ben ik enorm tevreden met mijn huidige camera, maar die wens om een full frame camera aan te schaffen blijft er. En eerlijk? Ik zal hier eerder mijn geld aan uitgeven dan aan een dure tas, vandaar dat zo’n camera meer op een realistische wishlist thuis zal horen bij mij. Maar eerst maar eens sparen! haha

 2. 24 juli 2017 / 13:42

  Jouw wishlist is best herkenbaar! Ik droom ook van een mooi huis met voldoende groen, en de designeritems zijn volgens mij een verstandige keuze. Minder kopen, maar wel items kopen waar je lang van kunt genieten is ook iets wat ik graag wil doen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Foto's bewerken blog Instagram lifestyle by linda
Zo maak en bewerk ik mijn mooiste foto’s | Fotografie tips

[dropcap]M[/dropcap]et enige regelmaat krijg ik complimenten over mijn foto's. En deze complimenten kunnen werkelijk waar mijn dag helemaal maken. Fotograferen...

Sluiten