Preloved Outfit | Romantic all white outfit

Preloved outfit Linda's Wholesome LifeRomantic all white outfit – De Biesbosch

 

Boho chique & romantic all white outfit

Preloved aankoopjes doen blijft een van mijn favoriete bezigheden als het op winkelen aankomt. Ik vind het altijd een leuke uitdaging om mooie items te vinden en eventueel zelfs outfitjes bij elkaar te zoeken. Deze zomer ben ik o.a. in Dordrecht heel erg goed geslaagd. Preloved Fashion by 3 x M is één van mijn favoriete shops. Hier verkopen ze designer vintage voor een hele fijne prijs.

De dromerige top is van Tart en staat onwijs goed op deze rok. Met een leuke riem erbij maak je van de outfit gelijk één geheel. De rok is van Josephine & Co en is wederom een preloved designer vondst. Beide items zag je namelijk al voorbij komen in mijn rijtje van Favoriete Preloved & Vintage aankopen van de afgelopen tijd.

Minder nieuwe lederen items, én meer vegan items kopen is één van mijn doelen van dit jaar. Het is zo makkelijk om voor tweedehands lederen items te gaan, misschien wel voor de hand liggend ook. Daarom vind ik het extra leuk om non-leather items en nieuwe merken uit te proberen. Zeker de sale periode is hier heel erg fijn voor.

Deze bucket bag is geheel vrij van dierenleed en kocht ik afgelopen winter toen ik een aantal dagen doorbracht op het zonovergoten Canarische eiland, Fuerteventura. Een pareltje waar ik de afgelopen maanden heel veel plezier van heb gehad. Het hengsel versierde ik met een sjaal uit de H&M Conscious Exclusive collection van vorig jaar zomer.

Mijn bruine sandalen zijn van Dorothy Perkins. Dorothy Perkins is een merk wat relatief goed betaalbare kleding, schoenen en accessoires  verkoopt. De vegan items zijn zelfs PETA approved. Het voetbed van de schoenen is niet mega goed, maar dat is voor deze prijs haast niet te verwachten. Loop je niet veel en ben je opzoek naar leuke én betaalbare schoenen dan is Dorothy Perkins zeker de moeite waard om naar te kijken. Ik heb inmiddels al een aantal modellen in huis.

 

Preloved outfit Romantic all white outfit

Preloved outfit Linda's Wholesome Life Serama
Preloved outfit Linda's Wholesome Life
Preloved outfit Linda's Wholesome Life

 

Vertel mij eens,
draag jij weleens een hele witte outfit?

Liefs Linda

Delen:

4 Reacties

  1. 2 september 2019 / 09:07

    Wat een prachtige, dromerige outfit! Dat wit complimenteert je gebruinde huid geweldig goed. Ik vind wit erg mooi, zeker voor zwierige zomerjurken, maar beken dat ik zelf niets wits in de kast hangen heb. Misschien maar eens werk van maken tegen volgende zomer. Hopelijk mors ik er dan geen ijsje / chocoladesaus op, haha.

  2. 2 september 2019 / 07:46

    Wauw, wat staat dit je ontzettend mooi! Je straalt echt in deze all white outfit, zeker in combinatie met de riem en mooie sandaaltjes. En extra leuk dat je de top voor een fijn prijsje tweedehands hebt gescoord.
    Ik draag zelf eigenlijk nooit all white, maar dat heeft er vooral mee te maken dat zo’n outfit me met mijn witte huid nóg witter maakt 😉 Bij jou vind ik het prachtig staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Safira sieraden
Gold Plated Curve Ring | Safira

24K Gold Plated Curve Ring   Safira | Gold plated pieces + kortingscode We blijven nog even in de juwelen...

Sluiten