Mijn favoriete tussenseizoen outfits

Favoriete tussen seizoen outfit Linda's Wholesome LifeDurbuy – Ardenne, september 2021

Nu Nederland samen met Europa weer steeds meer open gaat borrelt mijn wanderlust weer op. Samen met de kriebels om steeds weer nieuwe setjes te creëren met items die ik al in mijn kast heb hangen. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind het altijd leuk om aandacht aan mijn outfits te besteden, maar als je dan ook nog eens op stap kan én mag, maakt dit het extra leuk. Want de tijd dat we de supermarkt als onze ‘runway’ gebruikte is gelukkig voorbij. Ik laat je zien hoe je een zomerse outfit omtovert tot een tussenseizoen outfit, zonder dat je hier al teveel geld aan hoeft uit te geven. Je kunt namelijk gemakkelijk nieuwe outfit setjes maken met items die je al in je kast hebt hangen.

 

— Mijn favoriete tussenseizoen outfits —

+ tips

 

Casual chique Linda's Wholesome LifeDrimmelen, Noord-Brabant 

All white outfit | Country chique

De zomer vind ik heerlijk, maar op het gebied van mode is de herfst nét een tikkeltje interessanter. Dit komt mede doordat laagjes dragen weer mogelijk is. Het maakt een outfit iets interessanter en ik weet dat veel mensen zich hier ook lekkerder in voelen. Ook de jeans kunnen na weken weer eens uit de kast, in de zomer laat ik deze namelijk graag liggen. De herfst en winter maanden zijn lang genoeg om deze te dragen.

Bij deze outfit ga ik voor een kortere witte jeans. Overdag zijn de temperaturen nog zeer aangenaam. Ik kies voor een soepel vallende witte top en hier draag ik een dunne trui losjes over mijn schouders overheen. Deze komt vroeg in de ochtend en later op de dag namelijk goed van pas. En als je dan toch van huis bent kun je er maar beter een fashion statement van maken. De designer riem zorgt voor wat extra kleur, net als mijn sandalen en tas. Met bijbehorend sjaaltje. Met een neutrale outfit kies ik graag voor bijpassende accessoires die er net wat meer uitspringen.

 

Vintage Dior

Little brown dress

Jurkjes, ik draag ze graag. Ongeacht wat het seizoen is. Basis jurkjes zijn wat mij betreft dan ook onmisbaar in een garderobe. Deze donker bruine jurk is van een iets dikkere stof gemaakt en daardoor al snel iets warmer. Met een onderjurkje eronder kun je hem ook goed overdag dragen tijden het tussenseizoen.  Opnieuw gestyled met mijn favoriete sandalen. Een trenchcoat is een simpele, maar elegante jas die ieder simpel jurkje ook weer naar een hoger niveau tilt.

Mijn Falabella van Stella McCartney heb ik aangekleed met een vintage Dior sjaaltje die de outfit weer een pop of colour geeft. Kleuren zijn namelijk heel erg trendy. Mijn liefde voor neutrale, aardse tinten blijft. Het sjaaltje geeft de outfit dan net weer iets extra’s.

 

Herfst outfitDurbuy, Ardenne 

Upgrade je favoriete maxi jurk

Ook mijn favoriete herfst jurk van 2019 blaas ik nieuw leven in met een nieuwe riem en een bruine korte trui. Door laagjes toe te voegen wordt de outfit wat spannender en kun je jouw favoriete maxi jurk nog heel lang blijven dragen. Nu met loafers, open schoenen of sandalen. Maar als het straks nét te fris wordt voor blote voeten bieden enkellaarsjes en hoge laarzen een uitkomst. Zo heb je direct weer een hele nieuwe look te pakken. Ik heb zelf nog wat mooie maxi jurken en laarzen van Wenz op mijn lijstje staan. Maar ook tijdens mijn vintage en preloved shop sessie hou ik mijn ogen altijd goed open. Je weet immels nooit wanneer je een pareltje tegen komt.

 

Favoriete tussen seizoen outfit Linda's Wholesome Life

Wild Blue

Zoals ik eerder al vertelde heb ik mijn jeans weer uit de kast gehaald. Tijdens de zonnige dagen kunnen lichte kleuren nog heel erg fleurig en zomers aanvoelen. Lichtblauw is zo’n fijne kleur. Ik style mijn outfit met mijn favoriete gouden sieraden, mijn Marc Jacobs tas en daar is ie opnieuw, mijn vintage Dior sjaal. Zo veranderen we direct in een fijn liedje van John Mayer.

 

Vintage Dior
Vintage Dior

Sjaals zijn on trend. Neutrale outfits kun je ook een upgrade geven door een gekleurd sjaaltje in je haar te dragen.

 

Favoriete tussen seizoen outfit Linda's Wholesome Life

Herfst trends

De riding boots trend vind ik fantastisch en ik heb zelf al een mooi paar laarzen die ik op het oog heb. Mijn tussen seizoen twist op deze trend is mijn lichte broek, mijn preloved Costes blouse met, jawel, paardjes en mijn nieuwe vegan tas van Mango. Ik krijg spontaan zin om zelf weer in het zadel te kruipen. Maar voor het echt herfst weer wordt ruil ik mijn laarzen nog even in voor fijne sandalen.

 

Favoriete tussen seizoen outfit Linda's Wholesome LifeDurbuy, Ardenne

Golden oldie

Deze outfit is denk ik een van mijn favoriete en meest gedragen herfst / tussenseizoen outfits. Een simpele bruine jurk het daaroverheen een oversized witte trui. Deze trui heeft een v-hals en valt al snel soepel over mijn schouder heen waardoor de outfit een tikkeltje minder braaf wordt. Mijn Clue tas, sjaaltje, sandalen, sieraden en riem maken de outfit een stuk luxer. Perfect voor deze in between dagen en mooie zonnige herfst dagen. Zelfs in de Ardenne hoefde ik niet lang na te denken wat ik aan wilde. Deze klassieker gaat altijd mee. Ik ben namelijk een typische outfit repeater en hoop dat steeds meer mensen dit ook gaan doen. Dit is tenslotte een stuk duurzamer én beter voor de portemonee. De pareltjes in je kast verdienen het tenslotte om steeds opnieuw weer gedragen te worden, vind je niet?

Je vindt meer outfit inspiratie op mijn Instagram account (@lindaswholesomelife), hier plaats ik namelijk ook outfit Reels.

 

Hoe ziet jouw ideale tussenseizoen outfit eruit?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 24 september 2021 / 11:58

    Wat een heerlijke outfits. Ik ga de ene dag voor een rok met een stoer shirt erboven, de andere dag voor een kortere variant met een panty en de andere dag kies ik toch echt al voor een langere broek met t-shirt. Maar met de lange mouwen wacht ik nog even haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Safira Linda's Wholesome Life
Oorbellen van Safira + kortingscode

Noord-Brabant, september 2021 [dropcap]L[/dropcap]angzaam aan kruipt de herfst dichterbij. Dat betekent dat liters thee ineens een stuk aantrekkelijker worden, de...

Sluiten