Gold Plated Curve Ring | Safira

Safira sieraden
24K Gold Plated Curve Ring

 

Safira | Gold plated pieces + kortingscode

We blijven nog even in de juwelen sferen hangen. Normaal zal ik er echt een punt van maken als er twee soortgelijke artikelen achter elkaar worden gepost, maar ik heb besloten dit iets vaker los te laten. Vaker te posten wat spontaan in mij op komt of ik simpelweg graag wil delen. Omdat ik niet langer kan wachten. Of omdat het mij simpelweg blij maakt. En juwelen maken mij blij.

Steeds vaker komen er merken op mijn pad die met hun designs opvallen. Maar ook met hun work ethics. Safira is een merk wat mooie, en kwalitatief goede sieraden maakt die ook nog eens goed te betalen zijn. De sieraden hebben een metalen basis en zijn afgemaakt met een dikke laat 18 karaats of 24 karaats goud. Wat deze zogenaamde ‘gold plated’ sieraden speciaal maakt is dat voor de basis voor een groot gedeelte gebruik wordt gemaakt van gerecycled metaal.

Hetzelfde geld voor het goud, ze gebruiken veel gerecycled goud. Dit komt omdat de goud prijzen vrij hoog zijn en mensen hierdoor vaker juwelen die ze niet meer passen inruilen. De kwaliteit blijft na het omsmelten hetzelfde. Wat je hiermee wint is dat de impact op de wereld veel kleiner is. Daarnaast worden de juwelen worden onder één dak gemaakt, waardoor er minder transport aan te pas komt. Van het smelten tot het polijsten van de sieraden, alles wordt door vakmensen gedaan. En bestel je meerdere items, dan worden ze in een gezamenlijke box verstuurd zodat ook hier de voetafdruk zo klein mogelijk wordt gemaakt. Alle kleine beetjes helpen, vind je niet?

Wil je ook een order plaatsen bij Safira? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je. Met de code ‘SAF4200’ krijg je maar liefst 20% korting. You’re welcome.

 

Safira sieradenSafira sieraden

 

Heb jij een favoriete sieraad wat je graag draagt?
En vertel eens, ben jij team zilver of team goud?

 

Liefs Linda

 

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 28 augustus 2019 / 12:42

  Ik draag goud, omdat ik een gouden trouwring heb. En dan vind ik het onrustig of zo als de rest niet in dezelfde kleur is.

 2. 28 augustus 2019 / 11:59

  Oh, wauw! Super mooi. Ook heel leuk om te horen dat er gewerkt wordt met gerecycled materiaal. Alle kleine beetjes helpen inderdaad! Ik klik meteen eventjes door naar Safira. Benieuwd!

 3. 28 augustus 2019 / 09:35

  Wat een prachtige ring! En geweldig hoe het merk gebruikmaakt van gerecycleerde materialen.

 4. 28 augustus 2019 / 08:07

  Wauw, wat is het een mooie ring, en het feit dat hij duurzaam is maakt het nog beter. Prachtige foto’s, alweer!

 5. 28 augustus 2019 / 08:03

  Wat een schitterende ring, zeg! Ik ben gek op goud en deze ring past volgens mij helemaal bij jou – zowel qua duurzame insteek als qua uitstraling. Prachtig!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Neinties duurzame sieraden
Nieuwe duurzame oorbellen | Neinties

  - Nieuwe duurzame oorbellen - van Neinties Jewelry is a girls best friend. Al sinds ik het mij kan...

Sluiten