My new SilverTech Tee

Organic Basics SilverTech Tee Linda's Wholesome LifeBiesbosch, Dordrecht

 

My new SilverTech Tee | Organic Basics

Duurzaamheid is niet iets wat iedereen met de paplepel ingegoten krijgt, of in je DNA zit. Het heeft alles met je opvoeding en kennis te maken. En ergens ook wel een beetje met logisch nadenken, denk ik. Toen Organic Basics mij benaderde om te pijlen of ik mee wilde werken aan hun Instagram foto project; het Low Impact Project – wilde ik gelijk aan boord springen. De wereld is warmer dan ooit, en dat is een groot probleem.

Deze week staat in het teken van duurzaamheid en zero-waste. Onderwerpen die eigenlijk dagelijks van kracht horen te zijn. Op de vraag wat ik zoal doe om mijn impact op de planeet te verkleinen heb ik niet een kort en bondig antwoord. Natuurlijk doe ik wat ik kan, maar het kan altijd meer.

Tot voor kort had ik ook nog geen SilverTech item in mijn kledingkast. Deze speciaal bewerkte techniek zorgt ervoor dat je kleding langer fris blijft, en langer lekker blijft ruiken. Dit is een uitkomst als het om handdoeken gaat, maar zeker ook voor active & daily wear. Dit t-shirt komt uit de SilverTech collectie van Organic Basics en bestaat voor 82% uit biologisch katoen, 12% uit SilverTech en 6% uit elastane. Een zachte en soepel vallende stof die je dus minder hoeft te wassen.

Als het op het aanschaffen van kleding aankomt weten jullie dat ik graag tweedehands en vintage aankopen doe. Deze rok is zo’n fijne vintage vondst die ik afgelopen zomer deed. De tas is mijn meest duurzame designer tas en is van Stella McCartney. Mijn kettingen en oorbellen zijn van Neinties (klik hier om ze te zien) en de rest van mijn sieraden is een fijne mix van op reis gekochte sieraden en cadeautjes.

Voor mijn overige Low Impact tips verwijs ik je graag door naar mijn IG post die ik voor deze samenwerking heb gemaakt. En met de code ‘LINDASOB2’ krijg je 10% korting op je bestelling bij Organic Basics. Mooi meegenomen toch? De code is tot 5 november 2019 geldig.

 

Hoe draag jij je steentje bij om de planeet af te koelen?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Organic Basics SilverTech Tee
Organic Basics SilverTech Tee

 

 

 

Dit artikel bevat een (Instagram) samenwerking, lees mijn disclaimer

 

Delen:

1 Reactie

  1. 5 september 2019 / 13:12

    Ik had nog nooit van SilverTech gehoord! Bijzonder materiaal, lijkt me. Ik denk dat ik binnenkort ook maar eens ga investeren in duurzame basics.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Preloved outfit Linda's Wholesome Life
Preloved Outfit | Romantic all white outfit

Romantic all white outfit - De Biesbosch   Boho chique & romantic all white outfit Preloved aankoopjes doen blijft een...

Sluiten