Organic Vegan Hand Sanitiser | Beauty Kitchen

Organic Vegan Hand Sanitiser Beauty KitchenBiesbosch, september 2020

 

N atuurlijk is het het beste om je handen met zeep te wassen. Maar soms is het niet anders. Of je nu op reis bent, buiten de deur gaat eten of je handen extra wilt reinigen tijdens een pandemie, dan is het een goed idee om een desinfectiemiddel mee te nemen. Beauty Kitchen heeft onlangs een hervulbare natuurlijke, vegan én heerlijk ruikende reiniger uitgebracht. De Organic Vegan Hand Sanitiser. Deze komt in een handige navulverpakking. Want als we dan toch goed bezig zijn, kunnen we ook maar beter op onze groene voetafdruk letten. Ik teste de starterskit uit en klets er vandaag gezellig over bij.

 

– Organic Vegan Hand Sanitiser –

Beauty Kitchen

 

Organic Vegan Hand Sanitiser Beauty Kitchen

Beauty Kitchen

 

– Hand Sanitiser –

defence on-the-go

De verpakking is zoals we die van Beauty Kitchen gewend zijn. Clean & sustainable. De inhoud is een stuk interessanter. Het is een antibacteriële spray die 62% alcohol bevat, biologische aloe vera en essentiële mint oliën. Dat maakt dat deze spray niet zo’n typische (overheersende) alcohol geur heeft, maar een frisse mint geur heeft. Daarnaast hydrateert deze spray de huid zodat je huid niet uitdroogt. Twee argumenten die ik om mij heen vaak hoor, waardoor mensen er toch voor kiezen om hun handen niet al te vaak te ontsmetten.

De spray bevat 50 ml, waardoor je even vooruit kunt én hem gemakkelijk in vrijwel iedere tas of jaszak mee kunt nemen. Spray het op je handen en verdeel het goed over je handen, vingers en ook je nagels. Laat je handen aan de lucht drogen. Zo weet je zeker dat alles schoon is en je jouw reis of shopsessie veilig kunt vervolgen.

De Organic Vegan Hand Sanitiser is online verkrijgbaar bij Beauty Kitchen en Big Green Smile vanaf  €5,45. 

Organic Vegan Hand Sanitiser Beauty Kitchen refill

 

– Hand Sanitiser –

Refill

Beauty Kitchen heeft naast de fijne handbare spray flacons ook navulverpakkingen. Zo’n fles is goed voor 500 ml waardoor je jouw kleine flacon wel 10 keer kunt vullen. Het merk heeft een missie om de meest natuurlijke én effectieve beauty producten te maken, en effectief zijn ze zeker. Doordat je verpakkingen steeds opniuew gebruikt zul je zien dat het enorm scheelt in de portemonnee. Daarnaast scheelt het ook in afval. Alle kleine beetjes helpen tenslotte.

Als je de verpakkingen terug brengt (omdat de navul verpakking leeg is, of je wilt toch weer een nieuwe spray) dan krijg je bij Holland & Barrett 200 Passie Punten, wat gelijk staat aan €2,00. Lees meer over het Return, Refill, Repeat programma in deze blogpost.

Je kunt je starterskit online bestellen bij Beauty Kitchen voor €16,95. Je krijgt dan een flacon van 50ml en een navulverpakking van 500 ml. Een kleine investering waar je een jaar mee vooruit kunt! 

Organic Vegan Hand Sanitiser Beauty Kitchen refill
Organic Vegan Hand Sanitiser Beauty Kitchen

 

Hoe bevalt de reinigingsspray?

Ik ben verrast door deze Organic Vegan Hand Sanitiser. Eerst dacht ik, hoe meer alcohol een reiniger bevat, hoe beter. Maar daar ben ik wel van terug gekomen. De combinabtie van de alcohol, essentiele oliën en de aloe vera zorgen er niet alleen voor dat mijn handen schoon worden zonder te plakken, maar ook dat mijn huid goed gehydrateerd wordt. Hierdoor ben je toch eerder geneigd om je handen te ontsmetten. En ik hoop dat het ondertussen bij iedereen wel in het systeem zit om vaker de handen te wassen en te reinigen, met of zonder water. Safety First. And it’s better to be safe than sorry. 

 

Welke reiniger gebruik jij graag?

 

Liefs Linda

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld door Beauty Kitchen. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
HIP ORGNL muurcirkel wandcirkel
Win een unieke muurcirkel | HIP ORGNL

Biesbosch, september 2020   Win een unieke muurcirkel Het leukste aan het kopen van een huis vind ik, na het...

Sluiten