Win een unieke muurcirkel | HIP ORGNL

HIP ORGNL muurcirkel wandcirkelBiesbosch, september 2020

 

Win een unieke muurcirkel

Het leukste aan het kopen van een huis vind ik, na het klussen, toch écht het inrichten. De afgelopen maanden heb ik dan ook nuttig besteed in het shoppen van unieke items voor het interieur. Van unieke antieke items tot de mooiste items van natuurlijke materialen. Eén ding ontbrak nog, mooie wanddecoratie. Oké, en de sleutel. Maar die krijgen we eind deze maand.

HIP ORGNL heeft unieke muurcirkels die jouw interieur voorziet van eyecatchers. En het leukste van deze samenwerking is dat ik één van jullie ook blij mag maken met zo’n mooie luxe muurcirkel. Ga naar mijn Instagram pagina (@lindaswholesomelife) en zoek deze foto op om te zien wat je moet doen om kans te maken. De winactie loopt t/m 1 oktober 2020.

 

Succes!

 

Liefs Linda

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

Delen:

1 Reactie

  1. Mieke | Miek's Mind
    25 september 2020 / 12:19

    Ziet er leuk uit zo’n muurcirkel, deze had ik laatste gespot bij een ander bedrijf, maar ik heb voldoende aan mijn muren hangen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Foamie Bar Linda's Wholesome Life
Foamie shampoo & conditioner bars

Biesbosch, september 2020   [dropcap] Z [/dropcap]e zijn smooth, mooi, vegan, dierproefvrij, vrij van plastic, zero-waste én ook nog eens...

Sluiten