Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser | Beauty Kitchen

Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser Beauty KitchenNoord-Brabant, maart 2022

Als je één beauty product mee mocht nemen naar een onbewoond eiland, welke zal dat dan zijn? Op deze vraag kan ik volmondig ‘ja’ antwoorden, als de vraag komt of ik deze Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser mee wil nemen. Deze gel cleanser is namelijk zoveel meer dan slechts een manier om je huid te reinigen. Het is lief voor mijn overgevoelige en droge huid, zorgt dat deze gekalmeerd wordt én is tevens ook als masker te gebruiken. Een fijne beauty hack van mijn kant. Daarom duiken we vandaag dieper in de wereld van de Seahorse Plankton, met deze Beauty Kitchen review.

 

— Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser —

Beauty Kitchen

 

Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser Beauty Kitchen

Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser Beauty Kitchen

– Seahorse Plankton –

Everlasting Revitalising Gel Cleanser

Deze face wash bevat biologische microalgen die voor een gezonde en jeugdige huid zorgen. Seahorse Plankton is een 100% natuurlijk én biologisch. De micoralgen zorgen voor duurzame schoonheid. Binnen 24 uur zal je al zien dat de huid een jeugdige uitstraling behoudt. Maakt de huid glad door de elasticiteit van de huid te stimuleren.

Vermindert fijne lijntjes en rimpels. En heeft een kalmerende werking. En is daardoor ook geschikt voor de onrustige en/of gevoelige huid. Daarnaast beschermt het ook nog eens tegen schadelijke invloeden voor buitenaf.

Voor een optimale werking laat ik de cleanser twee maal daags enkele minuten inwerken op mijn huid. Zo krijg de formule extra lang de tijd om optimaal haar werk te doen en wordt mijn huid extra gepamperd. Dat is niet alleen fijn tijdens de koude wintermaanden, maar juist ook wanneer de zon schijnt en er extra van je huid gevraagd wordt.

Tijdens het tandenpoetsen laat ik het even intrekken. En omdat ik deze handeling twee keer per dag doe, weet ik dat mijn huid genoeg liefde krijgt.

Seahorse Plankton Beauty Kitchen

– Gel Cleanser –

De Gel Cleanser komt in een fijne pomp flacon die staat voor de duurzame missie die Beauty Kitchen heeft. Iedere verpakking is namelijk recyclebaar. Het Return, Refill, Repeat systeem is al even geleden in het leven geroepen en draait op volle toeren. Lege verpakkingen lever je in bij Holland & Barrett en als dank krijg je 200 Passiepunten op je voordeelkaart. Dat staat gelijk aan €2,00.

Deze gel is een ware tractiatie voor de huid. Zowel na een nacht slapen (ja schoonmaken is belangrijk) als na een dag werken én make-up dragen. Denk je nu, is het reinigen van je huid alleen nodig als je make-up draagt? Nee zeker niet, het is sowieso verstandig om je huid twee maal daags goed te reinigen (hallo schadelijke invloeden en vervuiling van buitenaf) en te verzorgen. Je huid is tenslotte je visite kaartje en deze raak je gedurende dag (ook met vieze vingers) veel aan.

De formule van deze gel cleanser is romig en heeft de typische Seahorse Plankton geur (die heerlijk is). Je hebt slechts een klein pompje nodig om je gezicht goed te reinigen. Masseer het met ronddraaiende bewegingen in je huid (zo wordt je huid zachtjes geexfolieerd, laat het even inwerken en spoel je huid daarna goed af.

Je kunt voor het verwijderen van de cleanser ook een Konjac Sponge of een Reusable Face Cloth gebruiken.

Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser Beauty Kitchen
Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser Beauty Kitchen
A wholesome skin

 

 

– A Wholesome Skin –

Deze Seahorse Plankton lijn is een waar cadeau voor mijn huid. Ik schrijf er al langer over en breng de producten graag met enige regelmaat weer onder de aandacht. Niet alleen omdat de producten zo lekker ruiken, het een cadeau is voor onze aarde (want ze verkleinen jouw footprint aanzienlijk) maar juist ook omdat ze zo zacht zijn voor mijn huid.

De producten zijn mooi van buiten én van binnen. Dat maakt dat het niet alleen een goede keuze is voor mijn huid, maar ik iedere keer als ik het gebruik ook een goed gevoel krijg. Ook dat is schoonheid.

P.s. kleine oogjes op de foto, je girl heeft sinds enkele jaren last van hooikoorts en ik merk de pollen in de lucht al aardig op. 

Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser Beauty Kitchen

Kortingscode

Je vindt de producten van Beauty Kitchen bij jouw favoriete Holland & Barrett. De Seahorse Plankton Revitalising Gel Cleanser is verkrijgbaar voor €17,49 (150 ml).

Daarnaast zijn ze ook online verkrijgbaar in de online winkel van Holland & Barrett en op de website van Beauty Kitchen. Daar is het assortiment ook net wat groter. Met de code HAPPYSPRING krijg je 20% korting op het online assortiment van Beauty Kitchen.

 

Met welk product reinig mag jij op een onbewoond eiland gedropt worden?

Liefs Linda

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Upcycle Dior tas bag tulpen tulips
Dior Flower Bag

Noord-Brabant, maart 2022 [dropcap]Y[/dropcap]es, I must confess; de upcycle trend heeft mij te pakken. Upcyclen is een vorm van recyclen,...

Sluiten