Abyssinian oil – Beauty Kitchen | Christmas Gifts

Beauty Kitchen Christmas KerstNoord-Brabant, december 2022

Welkom bij een vervroegd kerst diner! Gezond eten is namelijk belangrijk voor je huid. Daarnaast zaai je wat je oogst. Als je een gezonde huid wilt is het belangrijk om hier energie in te stoppen. Wat je erop smeert, is net zo belangrijk als wat je op je bord legt. Beauty Kitchen draagt voor een groot gedeelte bij aan de conditie van mijn huid. Met deze producten (of het nou de Abyssinian Oil lijn is of de Seahorse Plankton lijn) zit je altijd goed. Ze zijn natuurlijk, vrij van onnodige ingrediënten, vegan én vrij van dierproeven. Heel veel goeds in een glazen potje of herbruikbaar flesje.

 

— Beauty Kitchen – Abyssinian OIl —

Christmas Gifts

 

Beauty Kitchen Christmas Kerst

Beauty Kitchen Christmas Kerst
Abyssinian oil Beauty Kitchen Christmas Kerst

Abyssinian oil Beauty Kitchen Christmas KerstAbyssinian oil Beauty Kitchen Christmas Kerst

 

Abyssinian Oil

Al enkele jaren bestaat mijn skincare routine uit producten van Beauty Kitchen. Soms voeg ik er iets nieuws aan toe om te proberen, maar er blijft altijd één of meerdere producten in de vaste basis zitten. De producten zijn voedend, hydraterend, kalmerend en werken beschermend. Wat kan ik zeggen, mijn ultra gevoelige huid is erg blij met deze producten. En als ik ergens tevreden over ben, dan blijf ik erbij.

De Abyssinian Oil lijn is verrijkt met Abessijnse Olie. Abessijnse Olie komt van de Afrikaanse bolletjeskool plant en maakt zijn opmars in beauty land. Het is namelijk een droge olie die snel intrekt. Het is o.a. een effectieve vochtinbrenger en gaat huidveroudering tegen.

Vandaag presenteer ik u de Prime Time Cream Cleanser, deze zorgt ervoor dat jouw huid op een hele milde wijze grondig gereinigd wordt. De cream cleanser verwijder ik met de Facial Cleansing Konjac Sponge. Een hele fijne plantaardige versie van de welbekende Konjac Sponges, dat maakt hem ook een stuk duurzamer. Reinigt je huid en exfolieert het ook zachtjes. Hierna breng ik enkele druppels van de Hydra Intense Facial Oil aan op mijn gezicht en hals. Deze olie geeft jouw huid niet alleen een welverdiende boots, maar zorgt er ook voor dat de oliën die van nature aanwezig zijn op je huid gebalanceerd worden. Als laatste breng ik de Hydra Boost Day Cream aan, een heerlijk luchtige dagcréme met power. Je huid wordt verzorgt, gehydrateerd en helpt overtollige olie die van nature aanweizig is op je huid te verminderen. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen.

Mijn Kerst-menu van Beauty Kitchen;
De Prime Time Cream Cleanser is verkrijgbaar voor €14,95. (60 ml.).
De Facial Cleansing Konjac Sponge is verkrijgbaar voor €9,95.
Hydra Intense Facial Oil is verkrijgbaar voor €17,95 (30 ml.).
De Hydra Boost Day Cream is verkrijgbaar voor €17,95 (60 ml.).

Abyssinian Oil lijn heeft meerdere overheerlijke producten voor je huid. Neem zeker eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment.

Met mijn code 2JIUMC  krijg je 30% korting op BeautyKitchen.co.uk. De code is geldig t/m 13 januari 2023. 

 

P.s.

Voorheen kocht ik mijn Beauty Kitchen producten altijd bij Holland & Barrett, hier leverde ik ook mijn lege verpakkingen in. Echter zie ik dat Beauty Kitchen niet langer meer verkocht wordt bij Holland & Barrett. Ik heb de meiden van Beauty Kitchen een berichtje gestuurd en wacht nog op antwoord. Ik hoop jullie snel te kunnen updaten. Ondertussen koop je alle producten heel makkelijk online bij Beauty Kitchen (werkt goed, heb ik meerdere keren gedaan – let alleen wel op de eventuele douane kosten vanwege de Brexit). Het merk is ook nog verkijgbaar bij Big Green Smile.

 

Wat is jouw favoriete product van Beauty Kitchen?

Liefs Linda

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Landelijk Scandinavisch interieur kerst kerstboom
The most wonderful time of the year

Noord-Brabant, december 2022 [dropcap]T[/dropcap]he most wonderful time of the year! is around the corner, en dat betekent natuurlijk maar 1 ding....

Sluiten