Zero Waste Accessoires | Organic Basics

Organic Basics SilverTech™ Towel

Organic Basis is een modern, duurzaam en vooruitstrevend merk wat items maakt van hoogwaardige kwaliteit. Hierin bezuinigen ze niet op stijl want alle items zijn stuk voor stuk Instagram proof. Eerder liet ik jullie al kennis maken met hun duurzame lingerie. Items die niet alleen onwijs hip zijn en lekker zitten, maar ook nog eens voor 100% uit katoen bestaan. Wat vooral vrouwen van een hoop hygienische ongemakken behoed. Daarnaast hebben ze ook fijne lifestle accessoires en o.a. hele mooie yoga kleding en fijne basic t-shirts. Maar er is meer. Vandaag laat ik jullie kennis maken met enkele Zero Waste Accessoires die het leven net een stukje makkelijker maken. Op het einde deel ik ook een fijne kortingscode.

 

– Zero Waste Accessoires –

Organic Basics

 

 

Organic Basics Zero Waste Lifestyle accessoires

 

 

Organic Basics Stainless steel water bottle Klean Kanteen
Organic Basics Stainless steel water bottle Klean Kanteen
Organic Basics Stainless steel water bottle Klean Kanteen
Stainless steel water bottle Klean Kanteen

 

– Stainless steel water bottle –

vrij van plastic & BPA

Iets wat ik nooit onderschat of erbij in laat schieten is het hydrateren van mijn lichaam. Een goede dag bij mij valt en staat echt bij het drinken van voldoende water. Voldoende water drinken geldt niet alleen voor de chronisch zieken onder ons, maar eigenlijk voor iedereen. Het wordt aangeraden om dagelijks een liter of 2 van deze doorzichtige vloeistof tot je te nemen. En de smoes ‘maar ik ben altijd onderweg’ gaat met deze stylische waterfles niet langer meer op.

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je onderweg bent en ‘even vlug’ een flesje water mee pakt. Ik vind het oprecht zonde dat er zoveel flessen na slechts één keer gebruiken zo op de vuilnisbelt belanden (en dat is dan nog het meest positieve geschetste verhaal, het meeste beland nog steeds in de natuur).

Om kortemetten te maken met dit probleem heb ik mijzelf jaren geleden al voorgenomen om een waterfles mee te nemen. En zo zijn de welbekende Doppers al snel in mijn leven beland. Het nadeel hiervan is wel dat ze opnieuw van plastic zijn, maar gelukkig (als je er een beetje zuinig mee omgaat) wel een leven lang mee gaan.

Organic Basics heeft haar krachten met Klean Kanteen gebundeld en samen hebben ze deze mooie waterfles van roestvrijstaal uitgebracht. De fles zorgt ervoor dat jouw water lang koel blijft. Daarnaast is de fles gemakkelijk te reinigen en bevat geen plastic. Het formaat is ook ideaal en zo heb je altijd 800ml water bij je.

De Stainless Steel Water Bottle is verkrijgbaar bij Organic Basics voor €39,00.

 

 

– SilverTech™ Towel –

100% biologisch katoen

Sinds vorig jaar nazomer heb ik een basic t-shit van Organic Basics in mijn bezit en het unieke van dit shit is dat het gemaakt is van 100% katoen en SilverTech™ yarn. Hierdoor blijft het shirt langer fris en vrij van vieze geurtjes. Het principe van deze handdoek is hetzelfde.

Deze SilverTech handdoek bestaat voor 100% uit biologisch katoen en is behandeld met Polygiene®, zodat de handdoek net als het t-shirt waar ik het eerder over had, langer fris blijven. Zo kun je langer met een handdoek doen, en heb je uiteindelijk minder was. En ook dat lieve mensen, is weer beter voor het milieu.

De handdoek is heerlijk zacht en van een redelijk formaat; 140 bij 70 cm. Hierdoor neem ik hem ook heel makkelijk mee in een tas. Wat de handdoek perfect maakt voor wanneer je even een duik neemt en je haar goed wil laten drogen. En bij de sportievelingen onder ons zal hij ook heel goed staan in de sportschool. Ben je gelijk ook van alle muffe geurtjes af na het sporten. Win, win!

De Organic Basics SilverTech™ Towel is verkrijgbaar bij Organic Basics voor €50,00.

 

Organic Basics SilverTech™ Towel

SilverTech™ Towel

 

Zero Waste Accessoires + Kortingscode

Aan duurzaamheid zit voor nu, helaas, nog wel een aardig prijskaartje. Mede daarom vind ik zo belangrijk dat de markt groter wordt en hierdoor vanzelf ook een stuk toegankelijker wordt. Ik ben heel blij dat ik met deze pioniers van de duurzaamheid samen mag werken. Om de Zero Waste Accessoires en overige producten iets toegankelijker te maken voor jullie heb ik nog een fijne kortingscode voor jullie, die vanaf vandaag nog zo’n 7 weken geldig is. Gebruik de code LINDASOB3 als je gaat afrekenen. Happy shopping!

 

Heb jij al kennis gemaakt met de duurzame producten van Organic Basics?

 

 

Liefs Linda

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar voor een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

4 Reacties

  1. 10 februari 2020 / 11:39

    Ik kan echt niet meer zonder m’n herbruikbare flessen. Ik vind het bizar dat mensen massaal plat water in plastic flessen blijven kopen, zeker omdat het kraanwater hier perfect drinkbaar is.

  2. 9 februari 2020 / 19:50

    Wij gebruiken ook zo’n fles (voornamelijk mijn man) en die werkt echt super. Alles blijft lang koud of juist warm, ligt eraan wat je erin doet!

  3. 7 februari 2020 / 12:10

    Ik gebruik nu bijna een jaar een fles van 24bottles en daar ben ik nog steeds zo blij mee. Ik kocht hem toen de tijd omdat ik gewoon geen plastic flesjes meer wou gebruiken en ik heb geld er inmiddels al dubbel en dwars uitgehaald.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Costa Calma Fuerteventura
6 x doen op ondergewaardeerd Fuerteventura

[dropcap]I[/dropcap]k wil je kennis laten maken met de vergeten schoonheid van een van de Canarische eilanden. Een eiland wat niet...

Sluiten