Pre-fall outfit | Natuurlijke tinten

Pre-fall outfit Linda's Wholesome LifeDordrecht

 

Pre-fall outfit | Natuurlijke tinten

Nu de dagen langzaam korter worden, de nachten kouder, de ochtenden mistiger zijn en er langer dauw boven het land blijft hangen wordt het tijd om onze garderobe daarop aan te passen. It’s the moment when pre-fall kicks in. De vesten en truien kunnen weer uit de kast, de herfstkleuren kunnen naar voren gehaald worden en gelukkig kunnen de langere jurken en rokken nog even in de kast blijven hangen.

Het is het welbekende tussen seizoen. Waarin winter kleding te warm is en onze zomerkleding voor de komende maanden definitief terug in de kast mag. Het seizoen waarin de ochtenden en de avonden koud zijn, en de dagen zelf nog verrassend fijn kunnen zijn.

Ondanks dat ik een grote liefhebber van de lente en de zomer ben en ik geen fan ben van lopende rode neuzen en kleden tegen de kou. Vind ik het wel leuk om met laagjes en structuren aan de slag te gaan. Deze herfst gaan we het veel zien. Grof gebreide truien, mooie grote riemen er overheen om ons figuur te accentueren, paperbag broeken, lange rokken en vooral veel laarsjes. Maar ’thank God’ zal de sneaker trend ook nog lang aanhouden. Zeker als je een lange dag op je benen staat lopen sneakers zoveel beter. En comfort vind ik stiekem best wel lekker.

Ook de kleding mag wijder, langer en breder zijn. Comfort is hét woord van de autumn/winter 2019 & 2020. Neutrale kleuren gaan we veel zien, net als opvallende kleuren. Maar wat mij betreft zijn er maar weinig regels die gebroken kunnen worden en is het vooral belangrijk dat je draagt waar jij je lekker in voelt.

 

 

Pre fall outfit Linda's Wholesome Life

Pre fall outfit Linda's Wholesome Life
Pre fall outfit natuurlijke kleuren

Pre fall outfit natuurlijke tintenPre fall outfit natuurlijke tinten

 

Outfit Details

Ik draag een van mijn favoriete en lichtelijk oversized truien van de H&M. Het is een blend van acryl, wol en alpaca wol. En jullie weten hoe groot mijn liefde voor deze dieren is. Hieronder draag ik mijn SilverTech basic Tee van Organic Basics, mijn preloved rok van Josephine & Co en mijn Yeezy sneakers van Adidas. Sneakers blijven namelijk hot dit seizoen, en zie hier een lijstje met de mooiste vegan sneakers van dit moment. Afgemaakt met een bruine riem (ik ben nog opzoek naar een mooie vegan riem) en mijn vintage Chanel ‘sample bag’ die ik op een fijne markt in Londen kocht.

 

Wat draag jij nu graag?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Pre-fall outfit neutral colors
Pre-fall outfit neutral colors

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. 27 september 2019 / 13:40

    Guuuurl, jouw foto’s zijn elke keer weer prachtig! Ik vind jouw stijltje zo mooi. Keep up the good work < 3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Nuud vegan deodorant Linda's Wholesome Life
Nuud – the carefree deodorant

Ajuy, Fuerteventura Nuud - The Carefree Deodorant | Vegan Nuud - the care free deodorant is een nieuwe deo on...

Sluiten