Autumn Palette | Herfst juwelen

Neinties Linda's Wholesome LifeBiesbosch

 

Autumn Palette | Herfst juwelen

Wie aan de herfst denkt, denkt wellicht al snel aan vallende bladeren, kou en liters warme thee. Zelf ben ik ieder jaar weer verwonderd door de pracht en praal aan kleuren die ons voorgeschoteld worden. En deze kleuren doen het bijzonder goed op de foto. Het kleuren palette van de herfst bestaat uit warme, rood – bruine en zelfs goudachtige tinten. Zelf vind ik het – zoals jullie wel aan mijn herfstoutfits kunnen zien – het erg leuk om deze kleuren door te vertalen naar mijn garderobe. En ook mijn sieraden pas ik er graag op aan.

Waar ik in de zomer graag gouden en boho chique sieraden draag, mogen ze in de herfst wel iets extra’s hebben. Iets meer drama en iets meer textuur. Dat vind ik bijvoorbeeld allemaal terug in deze prachtige parel oorbellen van Neinties. Je vind ze onder de naam Abalone hoops en zijn voorzien van natuurlijke zoetwaterparels die hun natuurlijke vorm houden. Dat maakt deze oorbellen zo veelzijdig en interessant, zonder té klassiek of netjes te worden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor day-to-day wear. En geven ze iedere outfit écht iets extra’s.

 

Neinties Linda's Wholesome Life

 

Autumn Palette | Herfst juwelen Part II

In beiden oren heb ik 3 gaatjes, maar slechts aan één kant vul ik ze daadwerkelijk met oorbellen. Vooral de asymmetrie vind ik leuk en speels. Maar zeker ook omdat ik in mijn linker oor ook een Industrial piercing heb (zie hier een foto) vind ik het belangrijk om dat oor wat oorbellen betreft wat rustiger te houden.

Mijn rechter oor is echter gevuld met verschillende blikvangers. Mijn tragus piercing, gevolgd door drie oorbellen. Waarvan twee ringen en een gouden knopje. Om enigszins wat gelijkheid te krijgen hebben beiden knopjes wel dezelfde grootte. Net als de ringen, alleen de hangers zijn anders. Naast deze Abalone hoop draag ik mijn Lily hoop (die je ook in mijn Nieuwe Duurzame Oorbellen artikel voorbij zag komen), waarmee ik de ronde trend ook weer doorzet. En alles gezellig gevuld wordt zonder het te hysterisch wordt.

 

Neinties oorbellen Linda's Wholesome Life

 

En dit is dan mijn ‘updated ear party’. Met deze prachtige duurzame gold plated oorbellen (silver coated met 18K gold) ben ik helemaal klaar voor de herfst. Ze geven iedere outfit echt iets extra’s.

De sieraden van Neinties zijn online verkrijgbaar op hun eigen webshop, maar ook op de webshop van thegreenlabels.

 

 

Hoe ziet jouw ear party er op dit moment uit?

 

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Autumn palette herfst juwelen Neinties
Autumn palette herfst juwelen Neinties

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. Rachel Kromdijk
  1 oktober 2019 / 13:27

  Ik kwijl altijd bij jouw foto’s, ik kan er niks aan doen.. wat mooi zeg! en deze sieraden zien er prachtig uit

 2. Mieke | Miek's Mind
  30 september 2019 / 17:13

  Ik vind de gehele gouden oorbel wel mooi, simpel maar toch mooi in zijn eenvoud. Zelf draag ik enkel zilver

 3. 30 september 2019 / 16:46

  Wat een mooie oorbellen. Ik heb ook meerder gaatjes in mijn oren en altijd wel een mengeling van oorbellen in

 4. 30 september 2019 / 07:51

  Even over deze foto’s…wat zijn ze prachtig geworden! Jij weet altijd zulke mooie achtergronden voor welk product dan ook te creëren. Geweldig mooi! Net als de sieraden trouwens. Je nieuwe ear ring party ziet er prachtig uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Pre fall outfit Linda's Wholesome Life
Pre-fall outfit | Natuurlijke tinten

Dordrecht   Pre-fall outfit | Natuurlijke tinten Nu de dagen langzaam korter worden, de nachten kouder, de ochtenden mistiger zijn...

Sluiten