Mijn oorpiercings | Favorite Ear party Jewelry

 

Favorite Ear party Jewelry

 

Ear Party oorbellen rosé goud Lifestyle by LindaEar Party oorbellen rosé goud Lifestyle by LindaEar Party oorbellen rosé goud Lifestyle by Linda

 

Het was even een omschakeling om over te stappen van mijn zilveren sieraden naar rosé gouden sieraden. Samen met deze sieraden komt namelijk een prijskaartje omdat ik simpelweg door een nikkel allergie niet tegen goedkope sieraden kan. Maar het harde werken is beloond. Na een paar jaar her en der mijn sieraden en oorbellen te verzamelen is mijn stash op een punt beland dat ik ook heel fijn af kan wisselen. En laat de control freak in mij het ook toe om rosé gouden sieraden met goud en soms ook met zilver te combineren. Lekker boho. Ik hou ervan.

Waar ik ook erg van hou zijn minimalistische sieraden. Ik probeer het weleens om wat grotere oorbellen aan mijn ear party toe te voegen, maar voor mijn gevoel kom ik dan van een koude kermis thuis. Het is gewoon niet mijn ding. Minimalistisch en rustig it is. Hierboven vind je een aantal van mijn favoriete oorbellen.

De rosé gouden oorbellen met parels, net als de vierkantjes, kocht ik in Australië. Tijdens Boxingday gaf een juwelier 80% korting op de juwelen, en toen heb ik even goed mijn slag geslagen. Luv it. De losse parels kreeg ik met Kerst cadeau. En de hele kleine knopjes van Thomas, zo’n twee weken geleden. Hiermee was mijn ear party af. En kan ik mijn 6 gaatjes (aan beide kanten 3) mooi vullen en afwisselen.

 

Ear Party oorbellen rosé goud Lifestyle by Linda

 

Ear Candy – Rechter oor

In mijn rechter oor draag ik de oorbel die ik het liefste draag. Hij is minimalistisch maar enigszins toch wel opvallend. Op een fijne manier. In de overige twee gaatjes draag ik mijn nieuwste aanwinsten, fragiele oorbellen. De kleinste knopjes die ik kon vinden. En eerlijk gezegd was het vinden van zulke kleine knopjes een aardige zoektocht. Zeker omdat de meeste een slag groter zijn en er vaak een diamantje in verwerkt hebben.

Mijn Tragus piercing heb ik inmiddels ook al een paar jaar. Oorspronkelijk zat hij eerst in mijn linker oor, maar nadat ik een hap van een paard kreeg in mijn gezicht is mijn kraakbeen daar zo gescheurd dat ik daar geen piercing meer in draag. Het is een fijn zilver knopje met een steentje erin. Ergens wil ik deze graag nog vervangen door een rosé gouden knopje. Alleen heb ik die knoop nog niet doorgehakt voor mijzelf. Jaren geleden heb ik ook nog een Helix (bovenin het oor) piercing in dit oor gehad, maar met de komst van mijn Industrial (laat ik je zo zien!) wilde ik het verder zo minimaal mogelijk houden.

 

Ear Party oorbellen rosé goud Lifestyle by LindaEar Party oorbellen rosé goud Lifestyle by LindaEar Party Lifestyle by Linda

 

 

Elegance isn’t solely defined by what you wear. It’s how you carry yourself, how you speak, what you read.
So always make an extra effort and educate yourself.
– Carolina Herrera

 

 

Ear Party Lifestyle by Linda

 

Ear Candy – Linker oor

Zoals je ziet heb ik mijn linker oor, terwijl ik wel 3 normale gaatjes heb, aardig rustig gehouden. De aandacht wordt gelijk naar de Industrial piercing getrokken. En zo komt deze ook veel beter tot zijn recht. Vorige week kreeg ik de Industrial eindelijk in het rosé goud binnen, hiervoor droeg ik een zwarte, waardoor de piercing er nu veel stijlvoller uit ziet.

De Industrial piercing is by far mijn meest pijnlijke piercing geweest. Het zetten was op zich goed te doen. Alleen het genees proces duurde onwijs lang (bijna een jaar). De verse wondjes raakte een week na het zetten namelijk ontstoken waardoor ik erg lang bezig ben geweest om deze piercing netjes en pijnloos te laten genezen. Gelukkig heb ik er, zoal je wel kunt zien, geen dik bloemkooloor aan over gehouden. En kan ik al jaren genieten van deze statement piercing.  Nu ik hem in het rosé goud draag vind ik hem nóg mooier.

 

Ear Party Lifestyle by Linda

 

Alhoewel schoonheid niet alleen te maken heeft met hoe je eruit ziet en wat je draagt, word ik erg blij van mooie sieraden. Zo ook mijn oorbellen. Vooral wanneer je tijdloze items met vintage sieraden mixt. En maak ik er een sport van om mooie juwelen te scoren op vakantie. Zeker omdat het vaak unieke exemplaren zijn. En zullen ze daarom je stash altijd een fijne twist geven.

 

 

Hoe ziet jouw favoriete ear party eruit?

 

 

Delen:

6 Reacties

 1. Simone
  8 augustus 2017 / 09:25

  Super mooi! Ik heb in mijn eerste gaatjes een klein goud ringetje met een klein hangertje eraan, in mijn tweede gaatje kleine knopjes met diamantjes en in één oor heb ik een derde gaatje en daar zit een heel klein gouden knopje in!

 2. 7 augustus 2017 / 13:04

  Al die oorbellen in je rechteroor zijn zo tof bij elkaar! Staat echt heel mooi. 🙂 Echt alles van wat je om hebt staat zo perfect bij jou! Zelf draag ik altijd zilver, hou ik van minimalistische sieraden en heb ik twee gaatjes per oor. Wil misschien nog een derde, lijkt me tof. 🙂

 3. 7 augustus 2017 / 12:46

  Ik heb helaas niet zoveel gaatjes. Ik heb er 4 in totaal, twee in elk oor. Maar in het tweede gaatjes verdraag ik geen enkele oorbellen.

 4. 7 augustus 2017 / 07:00

  Wat een prachtige oorbellen! Ik vind roségoud en minimalistisch je ook heel erg mooi staan. Ik wist niet eens dat die piercing een industrial heette. Hij staat je hartstikke goed. Zelf heb ik heel simpel maar één gaatje in mijn oorlel aan beide kanten. Meestal draag ik daar kleine hangers in of af en toe pareloorbellen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
MBMJ Natasha
Waarom ik een slechte groene blogger ben

[dropcap]S[/dropcap]chrijven over duurzaamheid, fluffy alpaca's, verantwoorde keuzes, bewustwording, vintage kleding, streek producten en dierproefvrije cosmetica. Alhoewel ik er slechts een...

Sluiten