Nieuwe duurzame oorbellen | Neinties

Neinties duurzame sieraden

 

– Nieuwe duurzame oorbellen –

van Neinties

Jewelry is a girls best friend. Al sinds ik het mij kan herinneren kan ik mijn materialistische liefde terug dringen naar twee categorieën: sieraden en handtassen. That’s just about it. Sieraden zorgen ervoor dat mijn stijl voor zichzelf spreekt. Wanneer ik mijn juwelen draag, hoef ik dat zelf niet meer te doen. De items zijn als het ware een reflectie van mijn persoonlijkheid, smaak en mijn ziel. Want het hoeft namelijk niet heel groot, duur of veel te zijn.

Juwelen kunnen een simpele witte jurk namelijk helemaal afmaken. Voeg hier een mooie tas en de juiste juwelen aan toe, and you are good to go. En ondanks dat ik mijn haar vrijwel altijd los draag, is mijn liefde voor oorbellen groot. Al vang je maar net een glimp op als de wind met mijn haar speelt, of wanneer ik mijn haar even achter mijn oor draag. Het hoeft niet altijd ‘right in your face’ te zijn. Subtiel is soms al goed genoeg.

Het gebeurd niet vaak dat ik mijzelf op nieuwe juwelen trakteer. Maar als ik het doe, doe ik het graag ook goed. Nu de longen van de aarde al weken branden kunnen we er echt niet meer omheen. De aarde heeft ons nodig, en wel nu. Neinties heeft een fijne collectie aan zilveren en gold plated oorbellen, kettingen, ringen en armbanden. Als je jouw sieraden hier koopt, weet je dat ze met veel liefde en liefde voor de planeet zijn gemaakt. Dit maakt naar mijn idee de prachtige sieraden, nóg mooier.

Vandaag laat ik je dan ook graag mijn nieuwste aanwinsten zien. Een mooie toevoeging voor mijn huidige Neinties familie. Ik deel ze niet alleen omdat ik ze zelf heel mooi vind, maar zeker ook omdat ik dit merk een heel warm hart toedraag. En om jou te laten zien dat duurzame sieraden voor zichzelf spreken, en niets onderdoen aan de rest.

 

Neinties duurzame sieraden

Abalone hoop gold Neinties
Abalone hoop gold Neinties
Lily hoop gold Neinties

Smokey Quartz hoop gold Neinties

Lily hoop gold Neinties
Lily hoop gold Neinties
Smokey Quartz hoop gold Neinties

 

Mijn nieuwe oorbellen:
Pearls: Abalone hoop 
Smokey quartz: Smokey Quartz hoop
Hoop: Lily hoop

 

Ben jij iemand die juwelen graag afwisselt,
of draag jij altijd dezelfde sieraden?

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Abalone hoop gold Neinties
Lily hoop gold Neinties

 

 

Delen:

7 Reacties

 1. The Green Guide
  27 augustus 2019 / 20:10

  Als minimalist heb ik niet zoveel sieraden meer over haha 😛 Maar deze zijn wel heel mooi (qua uiterlijk én duurzaam) <3

 2. 27 augustus 2019 / 09:31

  Ik draag haast nooit juwelen! Hoog tijd om daar een keertje verandering in te brengen, want ze kunnen je outfit echt af maken. En je foto’s kunnen alweer zo in een magazine, wauw.

 3. 26 augustus 2019 / 10:16

  Wauw.. wat een mooie oorbellen! Love it.
  Liefs,
  Evelien

 4. 26 augustus 2019 / 09:00

  Wat een prachtige oorbellen! Zowel de oorbellen zelf als de boodschap die erachter zit. Heel erg mooi! <3 Ik weet zeker dat ze je geweldig zullen staan.

 5. 26 augustus 2019 / 06:24

  Heel mooi en het feit dat ze lief zijn voor de planeet maken ze inderdaad nog mooier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure
Beauty Kitchen Love Me 60 Second Manicure

Heel soms krijg je perspakketjes met producten waarvan je totaal niet wist dat je ze nodig had. Producten die in...

Sluiten