Pre-fall Outfit & herfst/winter 2020 trends

Pre-fall outfit Linda's wholesome LifeVest : Sarah Pacini (thrifted) | Top : Scee (thrifted) | Jeans : H&M | Loafers : Pedro Miralles | Tas : Stella McCartney.

 

Pre-fall Outfit & herfst/winter 2020 trends

Wie goed naar de vele trends van deze herfst en winter kijkt ziet dat er een rode draad is. Er komen weliswaar oude kleuren en patronen terug, wat vooral overheerst zijn de termen lang & comfort. Lange laarzen, comfortabele kleding (wijde kleding dragen mag weer), grote knits en vooral hele lange jassen. Jassen die de grond nét niet aanraken. En wat ben ik daar blij mee. I love a good coat. Ze zijn niet alleen super stijlvol en klassiek, maar vooral ook heel erg warm. En met de voorspellingen dat wij een lange en koude winter gaan krijgen, maken deze trends mij extra blij.

Mijn vest is hier een goed voorbeeld van. Het is niet een dik vest, maar hij rijkt wel bijna tot de grond. Hierdoor kan ik een pre-fall outfit al snel iets warmer en spannender maken door er een extra laagje aan toe te voegen. Of ik het vest nu op een jurk of een simpele top en jeans draag, het geeft zoveel meer textuur aan de outfit. Het vest is overigens van Sarah Pacini, en kocht ik voor een heel zacht prijsje preloved (zie hier detail foto’s van het vest).

 

Pre-fall outfit Linda's wholesome LifeCoat : H&M | Top : Scee (thrifted) | Jeans : H&M | Loafers : Pedro Miralles | Tas : Stella McCartney.

 

Maar goed, terug naar de lange jassen. Klassieke coats blijven hot. En beige en bruin zijn het nieuwe zwart. De jassen die we op de catwalk zien rijken zelfs tot aan de enkels. Of dat met de Nederlandse herfststormen een goed idee is weet ik niet, wat ik wel weet is dat ik deze camel coat dit seizoen weer super veel zal dragen en dat mijn wens om ooit nog eens een mooie lange vintage Burberry coat in mijn bezit te hebben met de dag groeit.

 

Wat wil jij graag nog eens aan jouw
(herfst) garderobe toevoegen?

 

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Pre-fall outfit Linda's wholesome Life
Pre-fall outfit Linda's wholesome Life

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 2 oktober 2019 / 17:24

    Wauw, een prachtige outfit met een onwijs mooie jas! Die staat je goed! Ik ben ook gek op lange jassen en fijne vesten met dit weer. Een vest dat zo lang is als dat van jou staat ook bij mij nog hoog op mijn lijstje.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Autumn palette Neinties
Autumn Palette | Herfst juwelen

Biesbosch   Autumn Palette | Herfst juwelen Wie aan de herfst denkt, denkt wellicht al snel aan vallende bladeren, kou...

Sluiten