Alder knitted jumper | Arber Studio

Arber Studio Alder knitted jumper HazelnutBiesbosch, november 2021

De inhoud van mijn kledingkast is de afgelopen jaren sterk veranderd. Waar ik eerst altijd het gevoel had dat ik achter trends aan aan het rennen was, investeer ik nu liever in tijdloze items die écht een toevoeging zijn op mijn garderobe. Dat wil niet zeggen dat ik nooit met een trend mee zal doen, maar dan ook echt alleen als het bij mij past. De kleuren in mijn kast zijn ook redelijk voorspelbaar geworden. Wit en bruintinten hebben sterk de overhand. Afgewisseld met vrouwelijke jurkjes, knits en een mooie jeans.

Wat ik vooral heb gedaan is mijn kast eigen maken. Met items die goed bij mijn figuur passen, die ik mooi vind en waar ik mij goed in voel. Want mode moet niet alleen tof aan de buitenkant zijn, het moet ook goed aanvoelen en lekker zitten. Lydia Millen zei het onderlaatst al zo mooi: Lingerie is cute, but being warm and comfortable is cuter! Dat brengt mij bij mijn nieuwe knitted jumper van Arber, een nieuwe tijdloze toevoeging in mijn wardrobe.

 

— Alder knitted jumper —

Arber Studio

 

Arber Studio Alder knitted jumper Hazelnut

Arber Studio Alder knitted jumper Hazelnut
Arber Studio Alder knitted jumper Hazelnut
Arber Studio Alder knitted jumper Hazelnut
Arber Studio Alder knitted jumper Hazelnut

Er zijn veel plekken waar ik mijn nieuwe items scoor. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om kringlopen en vintage kilo sales af te struinen naar mooie parels. Maar de uitkomst van deze zoektocht is niet altijd zeker. Online winkelen heeft tijdens de pandemie ook een hogere prioriteit gekregen. Met veel gemak vind je zo al de mooiste pareltjes. Zo heb ik de kracht van Vinted ontdekt. Hier koop ik graag (voor mij) nieuwe items en geef ik ook veel kledingstukken een tweede leven. Dit is tenslotte een stuk duurzamer.

Nóg duurzamer is investeren in mooie groene merken die het beste voor hebben voor onze planeet. Vorig jaar heb ik jullie al eens kennis laten maken met Arber Studio en liet ik mijn mooie blouse zien die ik nu ook onder mijn nieuwe knitted jumper draag. Beiden kwalitatief goede items die met hoge standaarden zijn gemaakt. Dit maakt dat ze echte pareltjes zijn in mijn kast.

De Alder knitted jumper gaat al even mee, maar zijn onlangs in twee nieuwe kleuren uitgebracht. In hazelnut, zoals te zien is op de foto, een mooie diepbruine kleur én de kleur sage. De jumper is van 100% marino wol gemaakt en dat voel je. De jumper is zacht en heel lekker warm, dat terwijl hij licht is en erg comfortabel zit. De merino wol is gelukkig wel 100% mulesing-free, wat de wol een heel stuk diervriendelijker maakt. (Google maar even als je niet goed weet wat het is, maar ik waarschuw je wel, het is geen prettig gezicht.)

Arber Studio Alder knitted jumper Hazelnut

 

Outfit details

De jumper heb ik hier gecombineerd met mijn Elm blouse, een tijdloze linnen blouse van Arber. Een witte jeans, bruine lage laarsjes en gouden sieraden. De jumper zal het ook heel goed doen over een jurk heen of op een rok. En dat maakt tijdloze basics zo leuk, je kunt ze op 101 manieren stylen zonder dat het saai wordt.

 

Welke basics mogen en in jouw kast niet ontbreken?

Liefs Linda

 

 

Het item in dit artikel is beschikbaar gesteld door Arber Studio. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beste Canvas retro canvas
Zolder make-over met Retro Canvas Posters

Noord-Brabant, oktober 2021 [dropcap]L[/dropcap]angzaam aan vinden steeds meer items in huis een plekje. De laatste dozen zijn doorgespit, er zijn...

Sluiten