15 best gelezen blog artikelen van 2015

Wat hebben Dr. Hauschka en MAC met elkaar gemeen? En Designer Outlet Roermond met de Action? Het lijkt mij erg leuk, nu we toch aan het toewerken zijn naar het nieuwe jaar, om de komende dagen te gaan terugblikken op mijn afgelopen blog jaar. En om hiermee af te trappen wil ik jullie graag laten zien waar jullie, mijn lezers, voor naar Lifestyle by Linda komen. Het zijn niet altijd de artikelen die ik zelf het leukst vind om te maken, die het betse gelezen worden. Soms zitten de successen in de kleine details. En dat opent mijn ogen, ik moet duidelijk minder groot en moeilijk gaan denken en iets vaker ‘out of my box‘ gaan denken. Wat ik hiermee bedoel? Dat word je na het zien van dit artikel vast wel duidelijk. Ladies and fabulous gentleman (want ja, als je mijn blog als man bezoekt vind ik dat heel erg tof!), mijn 15 hoogtepunten in blogposts, mijn 15 best gelezen blog artikelen van 2015.

 

15 best gelezen blog artikelen van 2015

 

calvin klein makeup action

 

#15 Big Bazar | Calvin Klein

Allereerst die foto, what was I thinking? Ik vind dat ik nu wel terecht mag zeggen dat ik mijn foto skills aardig heb kunnen upgraden. Het artikel gaat over de Calvin Klein Beauty producten die je nu nog steeds bij de Action aan kunt schaffen. Mijn do’s en don’ts.

 

ingeschreven kvk uitgelicht-ingeschreven

 

#14 Persoonlijk | Nieuwe dromen plukken ♡

Mijn grootste droom kwam dit jaar uit, en dat is toch wel het inschrijven van mijn blog als eigen bedrijfje. Een hele simpele handeling waar jaren van strijd aan vooraf gegaan zijn. Misschien waardeer ik het daardoor ook extra. En zelfs na jaren bed- en huisgebonden te zijn haal ik zoveel plezier uit het werken en stond ik te trappelen om aan de slag te gaan. En nog blog ik iedere dag met onwijs veel plezier.

 

Uitgelicht powerbank

 

#13 Power Bank | Portable Phone Charger

Oké wat was deze powerbank een flop zeg, ik denk dat hij het maximaal een maand heeft gedaan voor hij de geest gaf, ik een nieuwe kocht en ook deze ging snel de pijp uit. Toch doet hij het goed op het wereld wijde web. En als ik naar de foto’s kijk vraag ik mij hard af waarom haha! Benieuwd geworden? Check het artikel dan maar snel even..

 

KIKO Milano budget Smart lipstick beauty blog lifestyle by linda Rouge a levres 920 910 906 911 review swatches

 

 

#12 Een mini XL Kiko Smart lipstick review

Mijn Kiko schatjes doen het ook verassend goed. Kiko deelde deze foto ook op Instagram en die kreeg zoveel hartjes dat ik thuis op gebak moest trakteren (14.431 hartjes om precies te zijn, ik heb het even nagekeken). De review terugzien?

 

SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda

 

 

#11 New in | SuperTrash school agenda

Alhoewel wij in een digitaal tijdperk bivakkeren kan ik simpelweg niet zonder pen en papier, zeker als het op een agenda aankomt. Ik vind het heerlijk om te plannen, ideeën erin te zetten en er foto’s in te bewaren. Heb jij die tic ook overgehouden aan de middelbare school tijd? Anyway, met trots presenteer ik u, mijn fabulous SuperTrash agenda.

 

ALL FIRED UP MAC lipstick review

 

#10 MAC All Fired Up | Retro matte lipstick

Terecht dat deze beauty de top 10 haalt, het is dan ook met stipt op één mijn favoriete rode lipstick. Een matte rode lipsticks on fleek, wie wilt dat nou niet? MAC All Fired Up is jou antwoord op die ene brandende vraag my love.

 

designer outlet roermond

 

#9 Designer Outlet Roermond

Wie vind het nou niet heerlijk om designer items met korting te shoppen? Naast mijn artikelen over het scoren van die ene vintage designer tas voor een prikkie en waar je jou designertas met een flinke korting shopt, deed het Designer Outlet Roermond artikel het dit jaar ook weer verrassend goed. Nu ik eraan denk word het snel ook weer eens tijd voor een therapeutische shop sessie in Roermond.

 

action shoplog, shop challenge, budget proof, €10,00, video,

 

#8 €10,- Action Shop Challenge | Shoplog

Dat je bij de Action goed kunt slagen voor weinig geld is geen nieuwtje. Dat je voor hetzelfde bedrag ook nog eens bruikbare en fijne artikelen kunt kopen klinkt waarschijnlijk nóg beter. Want tussen alle frutsels vind je echt nog goede items. Ik ging daarom dan ook graag de €10,- Shop Challenge aan bij de Action!

 

DR Hauschka foundation nieuw review

 

#7 Eerste indruk | Vernieuwde Dr. Hauschka foundation 01 tm/ 05

Als een van de eerste mocht ik met een geselecteerd groepje bloggers deze fijne vernieuwde foundations van het natuurlijke merk Dr. Hauschka testen en gebruiken. Ik maakte mijn schoonzus erg blij met de donkere tinten en zelf kon ik een poos en verschillende seizoenen vooruit met de fijne lichte tinten. Waarom ze een échte aanrader zijn lees je in de review die ik maakte, en waar ik stiekem ook wel trots op ben. Het was namelijk een van mijn eerste uitgebreide reviews.

 

drinkbeker met rietje makro deksel sap glas beker jar maison nep look a like lifestyle by linda blog review sfeer foto's

 

#6 De leukste sapbekers met een rietje

Ze staan al snel leuk op tafel buiten. Neem ze mee voor een picknick of ga lekker buiten in het zonnetje zitten met een goed boek of leuk gezelschap zonder je zorgen te maken dat er een insect jou drankje komt veroveren. Deze leuke sapbekers met rietje zijn dan ook één van mijn meest geGoogelde artikelen met zomerse items.

 

Benefit Roller lash mascara review beauty blog lifestyle by linda

 

#5 Benefit Roller Lash mascara

Mijn eerste uitgebreide review van en mascara én ook wel een van mijn mooiste is toch zeker die van The Roller Lash Mascara van Benefit. Ik sprong een gat in de lucht toen ik uitgenodigd werd voor de lancering van deze mascara en lang voor de embargo code eraf mocht kon ik mijn creativiteit op het artikel loslaten.

 

Rosacea gel hypoallergeen dermatologisch getest Glad skin bacterial skin balance probleem huid rood heden plekjes review lifestyle by linda skin careRosacea gel hypoallergeen dermatologisch getest Glad skin bacterial skin balance probleem huid rood heden plekjes review lifestyle by linda skin care

 

#4 Gladskin Rosacea Gel | Mijn persoonlijke verhaal

Een fijne lipstick en mascara vinden is fijn, maar nóg fijner is het om mensen van huid kwaaltjes af te kunnen helpen. In mijn eeuwige strijd tegen Rosacea maakte ik onverwacht kennis met Gladskin en sindsdien wordt dit artikel nog dagelijks gelezen. Dat maakt mij erg trots en blij!

 

chanel boy bag dupe fashion tas look-a-like budget versie

 

#3 Chanel BoyBag Dupe?

Zet de woorden CHANEL en dupe in één artikel en je hebt een hitje te pakken lijkt het wel, haast dagelijks zoeken mensen op deze termen en vinden steeds hun weg naar mijn blog. Erg grappig, zeker omdat het een spontaan artikel was. En dit  brengt mij op een idee. Heeft iemand behoefte aan een CHANEL Dupe artikel deel 2?

 

appel roosjes recept toetje dessert tussendoortje lekkers gemakkelijk zelf maken doe het zelf uitproberen food blog lifestyle by linda roze appel toetjesappel roosjes recept toetje dessert tussendoortje lekkers gemakkelijk zelf maken doe het zelf uitproberen food blog lifestyle by linda roze appel toetjes

 

15 best gelezen artikelen van 2015#2 Mijn recept voor Appelroosjes

Wat zijn er toch een hoop creatieve mensen in de keuken, mensen die gasten willen verrassen met iets leuks én lekkers op tafel. In een opwelling kocht ik de ingrediënten en besloot na het zien van een Facebook filmpje het recept na te gaan maken. Dat mensen haast dagelijks en zeker met het slechter worden de weer, op mijn Appelroosjes recept Googelen (ja inclusief mijn naam, zó leuk!) geeft maar weer aan hoe populair deze leukerds zijn. Ook erg leuk om met oud en nieuw op tafel te zetten in plaats van een normale appelbeignets als je het mij vraagt!

 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

 

#1 Sapkan met kraan | Xenos

Ik liep de Xenos in, zag deze onwijs leuke en goed geprijsde sapkan met kraan, nam hem mee, perste een paar liter jus d’orange en besloot hem spontaan op de foto te zetten. Gewoon omdat ik het leuk vond om mijn nieuwe aanwinst te showen. Little did I know dat vooral met mooi weer deze sapkan een gat in de markt is. Dat dit artikel 400% beter bekeken zal worden dan mijn normale artikelen had ik nooit, maar dan ook nooit verwacht. Maar wat wil je dan ook met zo’n leukerd?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

7 Reacties

 1. 27 december 2015 / 17:44

  Ik vind de statistieken van blogs altijd leuk om te zien. En dit soort artikelen maakt het alleen nog maar leuker. Grappig dat sommige artikelen zo vaak bekeken worden, terwijl je dat niet verwacht.

 2. 27 december 2015 / 16:59

  Je maakt echt prachtige foto’s nu. Ga er zeker mee door! Leuk om een terugblik te hebben op de meest gelezen artikelen.

 3. 27 december 2015 / 14:43

  Wat leuk dat die appelroosjes in de top 3 staan en de sapkan op 1! Dat had ik niet verwacht haha. But keep going, je blog is hartstikke leuk <3

  • Linda
   Auteur
   28 december 2015 / 12:15

   Dank je wel voor het mooie compliment <3

 4. 27 december 2015 / 10:57

  Wat grappig om te zien, het kan zo variëren he? Ik ga er een aantal nog eens terug lezen 🙂

 5. 27 december 2015 / 08:43

  Wauw, je foto’s zijn inderdaad met sprongen vooruit gegaan. Super leuk om te zien. Fijne artikelen zo op een rijtje :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kerst in Australië christmas down under lifestyle by linda
Wishing you all a very Merry Christmas ♡

Hi lieve iedereen! Het voelt zo gek om een kerstartikel vanuit het warme, tropische Australië te schrijven. Het hangt hier...

Sluiten