Chanel Boy Bag Dupe

 

Chanel Boy Bag Dupe

 

chanel 2Bron.

Een geldboom heb ik helaas niet in de tuin staan, chronisch ziek zijn is ook geen vetpot, en het winnende staatslot moet ik nog kopen. Zelf probeer ik wel te sparen, maar een Chanel tas gaat er waarschijnlijk niet komen (maar zeg nooit, nooit). Daarvoor vind ik teveel dingen leuk, hou ik van lekker eten (droog brood en broccoli zonder saus zijn dus écht geen optie), maak ik graag een mooie reis (deze komen helaas niet zonder prijskaartje) en een geldboom moet ik nog gaan kweken. Maar, lieve mensen, waar deze intro naartoe gaat is het volgende. Opzoek naar mijn roze neon clutch voor een artikel wat ik donderdag plaatste, (klik hier als je jou geheugen op wilt frissen) kwam ik een ander juweeltje tegen wat mijn hartje sneller liet kloppen. En echt, hij heeft zelf iets weg van de Chanel Boy Bag!

 

collage1Bron.
dupe1Bron.

 

Als eerste zie je de Boy Bag van Chanel, eronder een crossbody tas van Mango. Het is geen exacte kopie en bevat ook geen nep Chanel logo, een officiële dupe kan je het dan ook niet noemen. Maar hij heeft er wel wat van weg, vind je niet? Ik vind hem mooi, praktisch, stoer en het model is perfect voor uitjes waneer je niet teveel mee wilt nemen. Nog een pluspunt is het prijskaartje, waar je voor een Chanel tas wel een rib in moet leveren is deze tas van Mango heerlijk budget proof!

Je vind deze doorgestikte crossbody tas online, en misschien ook wel in fillialen van Mango voor €34,99. 

 

Wat vind jij, een leuke dupe of een don’t?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

Delen:

14 Reacties

 1. Kelly
  1 september 2014 / 13:19

  Ik wil die zwart witte voor de mango prijs xD

 2. 31 augustus 2014 / 15:19

  Hij lijkt er best wel op! Maar als ik moet kiezen tussen een echte met een flinke prijskaartje of een neppe met een fijn prijsje kies ik toch voor een echte. 3 maanden droog brood, prima! 😉

 3. 31 augustus 2014 / 14:51

  Chanel heeft ook alleen maar te mooie (en dure) tassen 🙁
  Ik zag bij de Kruidvat laatst ook al van die dupes staan met een ketting hengsel!

 4. 31 augustus 2014 / 03:35

  Hij lijkt er heel erg veel op, vind dat soort tasjes heel erg mooi!

 5. 30 augustus 2014 / 23:42

  Ik vind hem heel mooi als ‘vervanger’ voor een echte Chanel! En een stuk betaalbaarder inderdaad!

 6. 30 augustus 2014 / 21:21

  Wat een mooie tas zeg! Ooit zou ik best een tas van Chanel willen hebben, maar voor nu ben ik eigenlijk ook wel blij met dupes! 🙂

 7. 30 augustus 2014 / 14:38

  Mooie dupe! Loavies heeft ook een tas in hun assortiment die veel op die van Chanel lijkt

 8. 30 augustus 2014 / 10:27

  Aaah ik zou ook zo graag zo’n prachtige Chanel bag in m’n bezit willen hebben. Super mooie dupe heb je gevonden!

 9. 30 augustus 2014 / 07:34

  Ja, hij lijkt er zeker wel op, leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
#MJDaisyChainAMS Pup-up TweetShop

'All the girls standing in a line for Marc Jacobs!' Afgelopen donderdag opende de eerste pop-up Tweetstore van Marc Jacobs zijn...

Sluiten