Power Bank | Portable Phone Charger

We kunnen niet meer zonder, overal gaat onze mobiele telefoon met ons mee. Naar het werk, met sporten, met uitjes enzovoorts. We lijken wel vergroeid met ons lijntje naar de buitenwereld. En niets is vervelender dan wanneer je een mooi moment op social media of WhatssApp wilt delen, en je batterij is leeg! Een probleem dat haast groter is dan de meeste wereld problematiek, en er kunnen afkick verschijnselen optreden. En laten wij onze veiligheid niet vergeten, je wilt niet ’s avonds op weg naar huis lastiggevallen worden of, voor de chronisch zieke onder ons, een terugval o.i.d. krijgen, en  dan niet bereikbaar zijn. Mede daarom had ik altijd mijn oplader bij, en nu is er dan de oplaadbare batterij om jou telefoon op ieder gewenst moment van de dag te voorzien van een verse portie prik. 1Daar is hij dan, in al zijn witte schoonheid en glorie, de draagbare oplader! Het design is strak, klein en licht van stuk, hierdoor is hij makkelijk mee te nemen. Dit schatje is er in de volgende kleuren: wit, paars en blauw. Aangezien mijn telefoon wit is, heb ik voor het witte exemplaar gekozen.

Deze Portable Phone Charger is van het merk Urban Revolt, heeft een micro USB aansluiting (wanneer je een iPhone hebt kan je jou eigen oplader gebruiken), een pols bandje en een 2200mAh batterij.

2Je kan hem heel simpel opladen in het stopcontact of aan de computer, in een uurtje of 4 is hij opgeladen. 4Je hoeft geen techneut te zijn om dit apparaat te snappen, rood lampje = leeg en wanneer deze blauw word is hij klaar om je telefoon op te laden. Een kind kan de was doen!

3Wanneer je jou telefoon op wilt laden draai je het snoer om, USB in de Power Bank, en laad hem net zo snel op als mijn gewone oplader.6Deze oplader gaat nu standaard mee in mijn tas, zo ben ik altijd bereikbaar en kan ik overal mijn momenten delen, op social media en surfen op het web. Ik kan mijn telefoon er één keer mee opladen, en dat vind ik helemaal prima aangezien ik niet vaak van huis ben.

Je vind deze Power Bank o.a. bij de Makro, Dixons, Alternate. Prijzen varieren tussen de €11,- en €15,-. (bij Makro kan je de BTW terug vragen).

Heb jij ook al zo’n handige draagbare oplader?

liefs lindaFollow on Bloglovin

Delen:

14 Reacties

 1. 24 februari 2015 / 00:31

  Ik heb er ook een maar mijn blauwe knopje die knippert de heletijd als ik hem oplaad ik weet echt niet wat het betekend

 2. 6 juli 2014 / 15:43

  Oeh nice! Denk dat ik deze ga aanschaffen voor mijn mini tripje naar London binnenkort 😀 Thanks voor de tip

 3. 5 juli 2014 / 17:35

  Ik heb er nu eentje besteld via e-Bay. Ik ben ontzettend benieuwd naar de werking van dat ding. Want zoiets is natuurlijk ontzettend handig.

 4. 5 juli 2014 / 15:01

  Wauw, lijkt me echt superhandig! Mijn gsm gaat echt véél te snel leeg :p

 5. 5 juli 2014 / 14:31

  Uiteraard heb ik er eentje! Heb er eentje van de action, vorig jaar ergens gehaald en eentje van de HEMA. Super handig joh, kan niet meer zonder.. Mijn batterij gaat zo snel leeg!

 6. 5 juli 2014 / 12:23

  Oeeh wat een super handige gadget! Thanks voor de tip.

 7. mejohn4
  5 juli 2014 / 11:47

  Hier nog niet in bezit (ben ook niet zoveel van huis). Maar een blog waar ik zeker wat aan heb. Een mooi item voor de meiden die altijd chronsche batterijduur te kort hebben 😉

  • 5 juli 2014 / 12:06

   Haha ja precies! Weer een probleem uit de wereld verholpen 🙂 hihi!

 8. 5 juli 2014 / 11:31

  Wat handig!! Ik heb er nog geen één, maar het lijkt me zeker niet verkeerd om te hebben!

  ♥ Saskia

 9. 5 juli 2014 / 11:00

  Heel handig! Ik wil er ooit ook nog eentje. Wat een leuk hoesje heb je trouwens om je telefoon!

 10. mariskariedijk
  5 juli 2014 / 07:57

  Oh dat is super handig zeg! Ik ken het probleem maar al te goed.
  Die apps van tegenwoordig slurpen je telefoon leeg…

 11. Jet
  5 juli 2014 / 06:32

  Tjee das zeker handig .
  eenvoudig maar doel treffend .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Win | Have It All Shoptegoed [Gesloten]

Meiden, ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Webshops lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten, en een...

Sluiten