10 dingen waar ik dankbaar voor ben

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat gisteren in Amerika en Canada Thanksgiving is gevierd. Het is een dag waarop uitgesproken wordt waar je dankbaar voor bent. Gevolgd door een fijne maaltijd en samen zijn. In Nederland pakken wij het iets anders aan en gaan wij vooral vol voor de Black Friday sales die wél het Europese land hebben bereikt. Vandaag wil ik graag uitspreken waar ik dankbaar voor ben. Zeker omdat de mooiste dingen in het leven geen geld kosten. En hier kan geen Black Friday tegenop.

 

8 dingen waar ik dankbaar voor ben

 

10 dingen waar ik dankbaar voor ben10 dingen waar ik dankbaar voor benMaiQ Amsterdam vintage escada blazerMaiQ Amsterdam vintage escada blazerMaiQ Amsterdam Gucci Marmont BeltMaiQ Amsterdam Gucci Marmont BeltOOTD outfit Gucci Marmont BeltBlazer: Escada (Vintage) – Sweater: Zara – Jeans: Zara – Riem: Gucci Marmont – Enkellaarsjes: Ted & Muffy – Tas: MaiQ & Marc by Marc Jacobs. 

 

Ik ben dankbaar voor..

Ik ben dankbaar voor mijn nieuwe vintage aankopen die ik de laatste vintage kilo sales deed in Rotterdam en Den Haag. • Voor het feit dat Thomas al 5 jaar in mijn leven is, en wij al bijna 5 jaar écht samen zijn. • Ik ben dankbaar voor mijn moeder die altijd weer met mij op pad wilt om foto’s te maken. •  Dankbaar omdat mijn lichaam het erg goed volhoudt dit jaar, en het mij daardoor vaker lukt om te doen wat ik wil. • Ik ben blij met mijn haar, en hoe vol en gezond het er nu uitziet. • Dankbaar dat jullie, en in het bijzonder jij, steeds weer de moeite neemt om mijn blog te bezoeken. • Enorm blij dat ik steeds weer mooie reisjes mag maken, en er alweer iets moois op de planning staat. • Dankbaar voor alles wat 2017 mij tot nu toe gebracht heeft. Ik zit goed in mijn vel en mij zelfverzekerder en vrijer voel dan ooit. • Blij met de mini makeover die ik mijn appartementje aan het geven ben. • Dankbaar voor al het moois wat de afgelopen herfst ons heeft gebracht. Alle kleuren, zonnestralen en de foto’s die ik hiervan heb kunnen maken.

Geluk zit hem duidelijk niet altijd in de grote dingen. Een knuffel van Jip, een zonnige dag, een fijn liedje op de radio (en hier ongegeneerd op dansen alsof niemand kijkt). En een dagje samen doorbrengen met mijn lief maken mij al vrolijk.

 

Welke herinnering laat jou glimlachen?

 

Delen:

4 Reacties

  1. 24 november 2017 / 19:23

    Ik was altijd al benieuwd wie jouw foto’s maakte! props voor mama!

  2. 24 november 2017 / 08:59

    Wat een mooi lijstje <3 Het zit hem in de kleine dingetjes en het is goed om dat in te zien!

  3. 24 november 2017 / 07:28

    Wat een prachtig lijstje en mooi om hier zo bewust bij stil te staan temidden van de Black Friday madness 😉 Prachtige dingen noem je op! Een herinnering die mij blij maakt, is het moment waarop ik laatst met een vriendin ging theedrinken en we úrenlang non-stop aan het praten waren. Dat soort momenten zijn voor mij onbetaalbaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Boho Green Make-up cosmetics review
Complete look met Boho Green Make-up (vegan)

[dropcap]I[/dropcap]ets waar ik nog veel plezier aan beleef, is het dagelijks aanbrengen van mijn make-up. Het aanbrengen van nieuwe producten...

Sluiten