Complete look met Boho Green Make-up (vegan)

Iets waar ik nog veel plezier aan beleef, is het dagelijks aanbrengen van mijn make-up. Het aanbrengen van nieuwe producten is helemaal een feestje. Enige tijd geleden maakte ik kennis met de prachtige natuurlijke en bohemian geïnspireerde producten van Boho Green Make-up. Vandaag laat ik je een complete look zien met deze fijne producten, en review ik ze stuk voor stuk.

 

Boho Green Make-up

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Green Make-up

Het merk Boho Cosmetics neemt ons mee naar de Flower Power tijd waarin mensen pleitte voor een leven in eenheid met de natuur. En dat is te zien. Het natuurlijke make-up merk straalt de liefde voor de natuur uit met mooie en vrolijke groene verpakkingen. Zowel de inhoud (ingrediënten) als de verpakkingen zijn milieu bewust gemaakt. En dat betekent dat ze zonder onnodige poespas worden geleverd. En dat is een pluspunt in een wereld waarin wij als mensen al veel te veel afval produceren.

Alle producten die voorbij komen zijn verkrijgbaar bij SoloBioMooi.

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Liquid Foundation – 03 Beige Rose

Laten we bij deze review met de basis beginnen. Nadat ik mijn gezicht gereinigd en verzorgd heb, is het tijd om een foundation aan te brengen. Het eerste wat mij opvalt is de enorm fijne kokos achtige geur die mij tegemoet komt, en het zorgt ervoor dat ik mijn dag al met een vrolijke noot begin.

Ik kies ervoor om deze foundation met mijn vingers aan te brengen. Hij droogt namelijk vrij snel. En ik heb het idee dat hij door de warmte van mijn vingers mooi samen smelt met mijn huid. En ik zo een natuurlijk mogelijk effect creëer. Deze foundation voelt licht aan op de huid en sluit mijn huid ook zeker niet af. Hij is verrijkt met vitamine E, en heeft daarnaast een beschermende en hydraterende functie. En dat vind ik een groot pluspunt, omdat ik foundations al snel te droog vind.

Deze foundation bestaat voor 99% uit natuurlijke ingrediënten. En ingrediënten als parabenen, minerale olie en siliconen zijn achterwege gelaten.

Daarnaast denk hij netjes, en zijn er slechts enkele onzuiverheden die ik even bijwerk met een concealer. De foundation geeft ook een natuurlijke gloed van zichzelf, maar poeder hem zelf graag af voor een mooi mat effect. Ook blijft hij de gehele dag netjes zitten, maar kan mijn huid hier en daar een klein beetje gaan glimmen aan het eind van de dag.

 

De Boho liquid foundation is verkrijgbaar voor €17,95 (30 ml).

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Gypsy Palette – Earth

Mijn herfst en winter looks zijn niet af zonder een basis oogschaduw en eyeliner. Voor ik aan de slag ga breng ik eerst nog even een oogschaduw basis aan (review) zodat deze de gehele dag netjes blijft zitten. Het palette is een plaatje om te zien, en helemaal boho door het natuurlijke houten materiaal wat is gebruikt om dit palette te maken. Iedere laag bevatten twee kleine magneetjes die het palette bij elkaar houden.

Het Boho Gypsy Palette bevat 4 warme en 4 koele tinten. De warme tinden hebben een mooie shimmer en zijn allemaal goed gepigmenteerd. Van de koele tinten zijn er 3 mat. De witte bevat een shimmer waardoor hij perfect als highlighter gebruikt kan worden. Ook deze zijn goed gepigmenteerd en laten zich redelijk makkelijk aanbrengen, wat een groot pluspunt is. Zeker omdat ook deze oogschaduw kleuren voor 99% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. En zijn verrijkt met olijfolie, abrikozenolie en maisolie.

Het enige wat ik mis in dit palette is een lichte basiskleur, waar ik mee begin als ik mijn look aan wil zetten. De matte tinden vind ik alle 3 erg geschikt om in mijn arcadeboog aan te brengen. En is er een kleur of of wil je er, net als ik, een neutrale basis kleur aan toevoegen, dan kan je er altijd voor kiezen om een navul verpakking aan te schaffen en in het palette te plaatsen.

 

Het Boho Gypsy Earth Palette is verkrijgbaar voor €34,95 (8 x 1,8 gram).

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Green Liner – Noir 01

Mijn ooglook maak ik graag wat intenser met een mooie eyeliner met wing. Ik zal liegen als ik vanaf dag één een perfecte lijn kon zetten met deze liner. Ik heb namelijk mijn eyeliner leren zetten met een stift eyeliner, en dan is een vloeibare eyeliner een heel ander verhaal. De BoHo liquid eyeliner zet een mooie strakke lijn, en hij vloeit mooi samen tot een intense zwarte lijn. En ik moet heel eerlijk zeggen dat ik deze eyeliner niet meer weg heb kunnen leggen sinds ik hem ontdekt heb. Zeker omdat hij de hele dag mooi blijft zitten.

P.s. gebruik wel een oogschaduw basis, anders kan hij iets uit gaan lopen.

 

De BoHo Green liner is verkrijgbaar voor €11,95 (3 ml). 

 

Boho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Volume & Green Mascara

Als het op het afmaken van mijn ooglook aankomt gaat mijn voorkeur altijd uit naar een mooie zwarte mascara. Hij moet mijn wimpers lengte geven (ik maak namelijk nooit gebruik van nepwimpers), volume geven en een mooie intense zwarte kleur aan mijn wimpers geven.

Ook deze mascara bestaat bijna geheel uit natuurlijke ingrediënten. Het bijzondere is, is dat hij zich nog steeds heel makkelijk aan laat brengen. Hij mij wimpers mooi separeert en mijn wimpers mooie volume geeft. De kleur is niet intens zwart, maar geeft wel een hele mooie donkere tint aan mijn wimpers. Wat hem een hele fijne mascara maakt voor dagelijks gebruik. Zeker omdat hij de gehele dag mooi blijft zitten.

 

De Boho Green Mascara volume 7 is verkrijgbaar voor €13,95 (6ml).

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Bronzing Powder  – 07 Terre des Cévennes

Wie kan er tegenwoordig nog zonder een bronzer? Sinds Kim K het shapen groots heeft gemaakt is het niet meer uit mijn dagelijkse routine weg te denken. Het geeft jouw huid een mooie sun-kissed tint en geef je het matte afgepoederde canvas veel meer diepte.

Deze bronzer bevat ook voornamelijk natuurlijke ingrediënten en heeft dezelfde fijne tropische geur als de foundation. Het lastige van keuzes maken op basis van foto’s is dat ik mijn tint verkeerd heb ingeschat, en ik deze bronzer net te licht vind voor mijn huid. Ik kan met mooi gebruiken als bronzer, maar dan zal ik een iets diepere en donkerdere tint gebruiken om hierna te shapen.

De bronzer laat zich ook gemakkelijk aanbrengen en is goed gepigmenteerd.

 

De Boho Green bronzing Powder is verkrijgbaar voor €13,95 (9 gram).

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Boho Lipstick – Litchi 108

Litchi is een matte en goed dekkende natuurlijke lipstick. Het is zo’n typische lipstick waarvan je na het aanbrengen al vergeet dat je hem draagt. Voelt comfortabel aan en is ook weer goed gepigmenteerd. Naast de welbekende nude tinten waar ik nu standaard naar grijp, hebben ook de tinten die vintage aanvoelen, een grote aantrekkingskracht.

Deze kleur is zo’n kleur, zeker omdat hij zo’n oud roze/perzik tint in zich heeft, waardoor de kleur mooi en tijdloos is. Hij droogt semi-mat op en blijft wel een paar uur mooi op de lippen zitten, zonder uit te drogen. Hij is dan ook verrijkt met grapefruit olie, abrikozenolie en rozenbottenolie. Een klein hapje en drankje overleeft hij makkelijk. Na een maaltijd is bijwerken wel een must.

Ook de verpakking is uniek, en van karton. Waardoor hij bij het sluiten geen ‘klik’ zegt, en je hem dus wel even in een apart vakje of tasje moet bewaren in je tas.

 

De Boho Green lipsticks zijn verkrijgbaar voor €10,95 (3,5 gram).

 

Boho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics reviewBoho Green Make-up cosmetics review

 

Om een lang verhaal kort te maken: ik ben enthousiast! De natuurlijke producten zijn met zorg gemaakt en de ingrediënten met zorg geselecteerd. En dat de kwaliteit van de producten gewaarborgd blijft maakt mij extra blij. Ze zijn makkelijk in gebruik, hebben een onwijs leuk en uniek uiterlijk en voelen fijn aan op de huid. Wat ben ik blij dat ik dit merk heb leren kennen!

 

 

Maak jij gebruik van natuurlijke cosmetica?

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

5 Reacties

  1. 1 december 2017 / 23:13

    Mooie producten, vooral de lipsticks en de oogschaduw trekken mijn aandacht!

  2. 22 november 2017 / 19:46

    Je maakt mij ook onwijs enthousiast over dit merk! Wat een prachtige producten zitten hiertussen. Het oogschaduwpalet vind ik het allermooist, maar naar de foundation en mascara maak je me ook heel nieuwsgierig. Wat een bijzonder concept trouwens, een lipstick van karton! Prachtig artikel heb je er weer van gemaakt en een hele mooie look 🙂

  3. 22 november 2017 / 10:42

    Wat een prachtige producten! De verpakking van dat Boho Gypsy Earth Palette, wauw! Alleen daarvoor zou ik het aanschaffen! ♥

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Sukin Basislijn review vegan skincare
Sukin Basislijn | Vegan Huidverzorging

[dropcap]V[/dropcap]orige maand mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van het Australische skincare merk Sukin. Sukin is zo'n beetje alles...

Sluiten