Zomerse beauty favorieten juli

 

 Zomerse beauty favorieten juli

 

 zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

Hij is waarschijnlijk al 101 keer voorbij gekomen in mijn favorieten overzicht. Maar dat mag de pret niet drukken. Marc Jacobs Daisy is gewoon een heel fijn en zacht parfum. Met het mooie zomerse weer wil ik niet meer insecten aantrekken, dan er al in de lucht hangen (hallo polder leven) en dan is dit parfum een heerlijk alternatief.

 

Velvet Noir van Marc Jacobs is de mascara die ik naast de Diva’s Lashes van Pupa erg graag pak. Ik beloof jullie al weken dat ik er een review over ga schrijven, en dat moet ik nu echt eens gaan doen voor hij op is. En anders wordt het gewoon een nieuw tripje naar Luxemburg plannen, of naar Lille. Want daar ligt voor mij het dichtstbijzijnde filiaal van Sephora.

 

Eindelijk heb ik écht de smaak te pakken als het op het zetten van een eyeliner aan komt. Met mijn reuma handjes en stijve spieren in de ochtend was het zetten van een eyeliner in de ochtend vaak een iets te grote challenge. Die overigens altijd op een drama uit liep. Deze Pupa Stylo Liner is voor mij de uitkomst. Hij is bruin en zet een onwijs fijne lijn én wing. Kassa!

 

  zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

Wanneer ik mijzelf even het gevoel wil geven dat ik op vakantie ben, neem ik Lush Ocean Salt mee onder de douche. Vooral wanneer de zon heerlijk geschenen heeft en ik deze scrub/masker gebruik, lijkt het net of ik een dag aan het strand gelegen heb. Mijn huid denkt daar hetzelfde over en onzuiverheden verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

 zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

In de zomer omarm ik graag mijn inner Boho. Sierlijke tops, jurkjes en wijd vallende broekjes die je iedere keer weer doen denken aan de ene trip zijn favoriet. Mijn haar mag dan wel wat extra volume hebben, de lokken iets wilder. Dit in tegenstelling tot afgelopen winter en lente, toen droeg ik mijn haar graag ‘strak’.

 

Deze Batiste droogshampoo mini’s zijn niet alleen ideaal voor op reis, maar ook om die messy boho look te creëren. Dit doordat ze jouw haar iets stugger maken. Ook fijn wanneer jouw haar wat aan de vette kant is en een wasbeurt even niet uit komt. En dat ladies, gebeurt mij vaker dan mij lief is. Een Batiste droogshampoo voor on the go vind ik dan echt een uitkomst.

 

Ben jij dol op bloemengeuren? Dan is de Floral & Fruity blush geschikt voor jou. Zelf ga ik het liefst voor een Coconut & Exotic Tropical geur, mits ik in een romantische mood ben. Because nothing beats a coconut in the summer, right?  

 

Een Batiste Droogshampoo travel mini is o.a. verkrijgbaar bij de Kruitvat, Douglas en Etos voor €1,95 (50ml). 

 

zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

Alhoewel ik nu veel minder lip producten gebruik dan anders. Omdat mascara en mijn wenkbrauwen met mooi weer de enigste zijn die een laagje krijgen. Heb ik toch een aantal favorieten. Wanneer ik mij op maak is deze San Paulo van NYX favoriet. Maar ook zeker deze lip crayon van Burt’s Bees die gelijk mijn lippen verzorgt.

 

De Brow Definer van Anastasia vind ik zo enorm fijn dan ik laatst alweer een nieuwe moest kopen, de eerste heb ik tot de bodem toe opgemaakt. En alhoewel ik meerdere wenkbrauw producten heb liggen, kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om over te stappen. Dit wenkbrauw potloot voelt luxe aan én is niet op dieren getest. Een combi waar ik warm voor loop!

 

zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

Nog niet zo heel lang geleden maakte ik kennis met deze heerlijke scrub. Het merk is 100% natuurlijk, biologisch, met de hand gemaakt, is dierproefvrij en ook nog eens Nederlands. Botanical Beauty telt 5 lijnen en deze Body Scrub komt uit de Calendula Mandarijn.

 

Deze scrub is bijzonder goed geschikt voor mensen met een droge/gevoelige huid, striae en littekens. Hij werkt goed op de probleemhuid omdat hij tegelijkertijd een antibacteriële werking heeft. En deze scrub is dan ook op mijn lijf geschreven.

 

Calendula Mandarijn bevat o.a. dode Zee zout, Calendula officinalis,  Avocado olie, Zoete Amandel olie, Jojoba olie, Druivenpit olie en essentiële Rode Mandarijn olie. Na het wassen blijft er een olieachtig laagje achter op de huid waardoor een body lotion overbodig wordt.

 

Een Calendula Mandarijn Body Scrub is online verkrijgbaar bij Botanical Beauty.
↠ Calendula Mandarijn Body Scrub 50ml is verkrijgbaar voor €12,95
↠ Calendula Mandarijn Body Scrub 125ml is verkrijgbaar voor €19,95
↠ Calendula Mandarijn Body Scrub 350ml is verkrijgbaar voor €35,01

 

 zomerse beauty favorieten juli lifestyle by lindazomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

Essentiel Antwerp is langzaam aan mijn hart aan het veroveren met hun onwijs toffe kleding stukken, maar vooral de tassen zijn een favoriet. Nu het zomer is in Nederland heb ik niet altijd zin om een tas mee te nemen. Met een eye catcher als deze geweven lederen portefeuille is dat ook zeker niet nodig.

 

zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

De review komt binnenkort online van deze Solaire lijn van Yves Rocher. Plantaardige zonnebrand, ik kan nu alvast vertellen dat de producten bijzonder fijn zijn. Mijn bruine kleur komt al naar boven na slechts een paar zonnige dagen. En daar houd ik van. Met deze producten hoop ik deze kleur ook lang aan te houden. Daarover binnenkort meer.

 

zomerse beauty favorieten juli lifestyle by linda

 

Dat was me nog eens een favorieten overzicht met een aantal korte reviews tussendoor. Vooral de natuurlijke scrub van Botanical Beauty heeft mij heel erg verrast. Met mijn gevoelige huid gebruik ik vaak producten die geurloos zijn. Wanneer een natuurlijk product ook nog eens lekker ruikt, dan is hij niet meer uit mijn badkamer weg te denken!

 

 Wat is jouw zomerse favoriet van de afgelopen tijd?

 

 liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

13 Reacties

 1. 2 augustus 2016 / 13:04

  Wat een gave foto’s toch weer <3 Ik ben meer op vakantie dan thuis dus ik heb wat vakantie producten telkens bij, echte favorieten heb ik ook niet!

 2. 1 augustus 2016 / 09:23

  Mooie favorieten! Leuk die portemonnees!

 3. 1 augustus 2016 / 06:40

  Wat lijken dit mij fijne producten! Ik kende er nog geen één, hewel ik dol ben op Burt’s Bees. Die scrub van Botannical Beauty lijkt mij ook heerlijk!

 4. 31 juli 2016 / 23:03

  Blijft leuk en inspirerend om andere bloggers te zien schrijven over hun favoriete producten. Leuk artikel! Ik ben erg benieuwd naar de scrub en droogshampoo van Batiste 🙂

 5. 31 juli 2016 / 20:49

  Je hebt me benieuwd gemaakt naar de botanical scrub. Ik ben dol op handgemaakte en natuurlijke producten, ook leuk dat het merk van Nederlandse bodem is: ik klik gelijk even door naar de webshop! Ook de mascara van Marco Jacobs ben ik benieuwd naar, laat de review inderdaad maar komen!
  Ps. Super leuk mozaïek tafeltje heb je trouwens!

 6. 31 juli 2016 / 15:47

  Wat een heerlijke producten allemaal! Leuk gefotografeerd 🙂

 7. 31 juli 2016 / 11:38

  Ik vind echt al je beauty favorites mooi!! NYX soft matte lip balms zijn ook hier favoriet :-)!

 8. 31 juli 2016 / 10:57

  Jaaa ik ben gelijk enthousiast over jouw lipstick gedeelte, hihi. De lip crayons van Burt’s Bees lijken mij zo fijn! Net als een NYX lipstick, die ik nog steeeeds niet heb. Overal uitverkocht bij de Douglas, echt stom. Althans, de twee kleuren die ik wil.

 9. 31 juli 2016 / 10:16

  Wat heb je een hoop mooie producten en items ontdekt! Ik vind die portemonnee heel erg mooi, chique! De NYX Lip balms zijn ook mijn favorieten!

 10. 31 juli 2016 / 10:08

  Mooie favorieten heb je! Er zitten zeker producten bij die ik zou willen proberen.

 11. 31 juli 2016 / 09:44

  Hele leuke favorieten! In de zomermaanden heb je toch hele andere soort favorieten dan in de winter.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Breakfast Lately Lifestyle by linda
Breakfast Lately #2

Het lijkt haast wel of Lifestyle by Linda langzaam aan in een food blog aan het veranderen is. Met alle...

Sluiten