Breakfast Lately #2

 

 Breakfast Lately #2

 

 Breakfast Lately Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Breakfast Bowl

↠ Granola
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet
↠ Frambozen
↠ Granny Smith appel
↠ Blauwe bessen
↠ Aardbeien
↠ Amandel snippers

 

Soms, heel soms kan de naturel smaak van Apro een beetje gaan vervelen. En daarom spice ik het geheel graag op in de ochtend. Zo heb ik een tiental frambozen in de blender gedaan samen met de soja yoghurt. Het geheel gemixt. En daar krijg je de frisse roze Prinsessen kleur van. Een leuke gekleurde bodem is gelijk een perfecte basis voor jouw ontbijt.

 

Breakfast Lately Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Breakfast Bowl

↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet
↠ Granola
↠ Chiazaad
↠ Bramen
↠ Frambozen
↠ Banaan
↠ Aardbeien
↠ Blauwe bessen

 

Net als bij het vorige ontbijtje, ben ik ook dit keer met de blender aan de slag gegaan. Dit keer heb ik zo’n 5 goed rijpe bramen in de blender gedaan. Samen met de soja yogurt. Als de bramen niet helemaal zacht zijn blenden zij niet mooi mee. Ook dit is een heerlijke basis voor jouw ontbijt. Decoreer jouw ontbijtschaaltje daarna speels en je hebt weer een verrukkelijk ontbijt klaarstaan.

 

Breakfast Lately Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Breakfast Bowl

↠ Granola
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet
↠ Sinaasappel
↠ Bramen
↠ Blauwe bessen
↠ Frambozen
↠ Chiazaad
↠ Amandel snippers

 

Zoals je ziet is de blender mijn vriend in de ochtend. Het bevalt mij zo goed om wat fruit te mengen met de soja yoghurt, dat ik er vrolijk mee door ga. Het is een fijn alternatief voor wie net als ik het liefst de geraffineerde suikers vermijd.

 

Breakfast Lately Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Breakfast Bowl

↠ Granola
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet
↠ Bramen
↠ Aardbeien
↠ Frambozen
↠ Chiazaad
↠ Amandel snippers

 

Om eens te variëren voeg ik dit keer naast de bramen, ook een aantal blauwe bessen toe aan de soja yoghurt. Zo krijg je een nog diepere kleur. Inmiddels heb ik ook een hele fijne groenteboer gevonden. Zij kopen de groente en fruit rechtstreeks in en hierdoor koop ik alles nóg verser in. En in tegenstelling tot wat ik altijd dacht, betaal ik ook nog eens een stuk minder. Een erg fijn alternatief voor mijn bezoek aan de markt, in de zomer ligt het fruit niet gekoeld en heb ik er daardoor iets minder lang plezier van.
 Breakfast Lately Lifestyle by linda

 

Ingrediënten Strawberry Bowl

↠ Granola
↠ Alpro Soya Mild & Creamy Naturel Ongezoet
↠ Banaan
↠ Aardbeien
↠ Blauwe bessen
↠ Frambozen
↠ Bramen
↠ Chiazaad
↠ Amandel snippers

 

Wanneer ik mij minder energiek voel en wat meer pit kan gebruiken in de ochtend, voeg ik graag een banaan toe aan mijn ontbijt. Omdat ze een natuurlijke bron rijk aan koolhydraten, vitamine B6, kalium, magnesium en ze zijn ook nog eens goed voor de darmflora. Ik denk dat ze mede daarom thuis ook favoriet zijn, ze vliegen namelijk de deur uit.

 

Wat heb jij vanmorgen gegeten?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

2 Reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda
5 redenen om in het naseizoen op vakantie te gaan

Ben jij voor jouw gevoel de enige die deze zomer niet onder de Spaanse, Franse, Griekse of Italiaanse zon te...

Sluiten