Drink jij genoeg water? | & win een Hydranome® Drinkfles

 

Er is een hele nieuwe én Nederlandse drinkfles in het leven geroepen. Een slimme fles waarop je in één oogopslag kunt zien of jij die dag al voldoende gedronken hebt. Perfect voor wie veel onderweg is of het lastig vindt om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid water binnen te krijgen. En voor wie door de drukte simpelweg vergeet te drinken.

 

↠ Herken jij jezelf hierin? Dan maak jij kans op één van de twee drinkflessen! Onderaan het artikel zie jij hoe jij kans maakt op mijn favoriete drinkfles van dit moment. 

 

Drink jij genoeg water? | Hydranome® Drinkfles

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

Ik ken ze allemaal. De smoesjes om geen water te drinken. ‘Ik lust het niet’, ‘ik vergeet het’, ‘ik drink al koffie en cola en hoef daarnaast echt geen 2 liter water te drinken’. En vooral de laatste; ‘ik weet het wel maar ik doe het niet’.

 

Water drinken is belangrijk. Jouw lichaam bestaat voor meer dan de helft uit vocht. En die balans wil je graag gezond en aangevuld houden. Het is goed voor je weerstand en regelt de lichaamstemperatuur. Maar het zorgt er ook voor dat voedingsstoffen opgenomen worden en afvalstoffen afgevoerd worden.

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

 Hoeveel liter water heb je per dag nodig?

↠ Vrouwen: 1,6 liter water per dag
↠ Zwangere vrouwen, en vrouwen die borstvoeding geven:  2 – 2,5 liter water
↠ Mannen: 2 liter water per dag

 

Tip: Maar ben je aan het sporten, drink je (veel) alcohol, ben je ziek of is het heel erg warm? Dan kan jouw lichaam zeker nog wat extra vocht gebruiken.

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by lindaHydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

De Hydranome® Drinkfles is een heel fijn middel om jou te helpen. De dop van deze drinkfles houd namelijk bij hoeveel keer jij deze fles al gevuld en leeggedronken hebt.

 

Deze fles is verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Heeft een handige draaidop en zal niet snel omvallen omdat hij aan de onderkant breder uitloopt. Het is ook nog eens een initiatief en design van eigen bodem. Daarnaast is hij duurzaam, BPA vrij, vaatwasser bestendig en ligt hij lekker in de hand.

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

Thuis heb ik er zelf geen moeite mee om voldoende te drinken. Dat is het voordeel van thuiswerken. Zo heb ik altijd een wc in de buurt (eerlijk: van veel drinken moet je vaak plassen) en een kraan om mijn glas te vullen. Ben ik erg druk? Dan zet ik een waterkan voor mijn neus waar één of twee liter water in kan.

 

Maar ga ik op pad? Dan is het een heel ander verhaal. Door de drukte en grote afstanden die je soms moet afleggen, vergeet ik het om voldoende te drinken. Als ik deze fles bij mij heb is dat anders. Ik zorg dat hij goed gevuld mee van huis gaat. Op deze manier stimuleer ik mijzelf om voldoende te drinken. Zeker omdat mijn lichaam niet gezond is heb ik dat echt nodig. Zo is de dip na een drukke dag iets milder en voorkom ik het krijgen van hoofdpijn en een blaasontsteking.

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by lindaHydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

Zoals je ziet heeft de Hydranome® Drinkfles een handige draaidop, die je met schroefdraad op de fles draait. Door middel van de stipjes kun je zien hoe vaak jij de fles al hebt gevuld. Telt de dop 4 donker gekleurde stippen? Dan weet jij dat jij voldoende water hebt gedronken als de fles leeg is.

 

Tip: Zorg ervoor dat jij het meeste vocht voor vier uur in de middag gedronken hebt. Zo voorkom je dat je ’s nachts veel moet plassen.

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

De drinkfles heeft handige strepen aan de zijkant. De eerste streep geeft aan hoe ver vrouwen de drinkfles moeten vullen, de tweede is voor de mannen. De totale inhoud van de fles is 610 ml, waardoor je er makkelijk vers fruit aan toe kunt voegen. Lukt het jou nu nog niet om voldoende te drinken? Dan heeft Hydranome® ook een app die jou op tijd een seintje geeft om opnieuw een slok te geven.

 

DeHydranome® Drinkfles is o.a. verkrijgbaar bij verschillende apotheken en drogisterijen, gezondheidswinkels en online via Hydranome® voor €19,95. 

 

Hydranome(R) drinkfles lifestyle by linda

 

Win jouw eigen Hydranome® Drinkfles

↠ Volg Lifestyle by Linda op Bloglovin’
↠ Laat in een reactie weten dat je meedoet met de winactie

 

De winactie loopt t/m 8 augustus 2016. En de winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Heb jij geen bloglovin’? Niet getreurd, ook op de Facebook pagina van Lifetsyle by Linda maak jij kans op zo’n fijne drinkfles! 

 

Drink jij genoeg water?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

Dit artikel is ontstaan vanuit een samenwerking met Hydranome®. Zie mijn disclaimer.

 

Delen:

41 Reacties

 1. Nadia A.
  8 augustus 2016 / 23:45

  Herkenbaar, helaas. Ik drink te weinig, meestal is het zo druk dat ik zelfs een kopje thee laat staan. Ik hoop dat deze bijzondere waterfles het mij makkelijker maakt. Ik volg je op Bloglovin.

 2. Flore
  8 augustus 2016 / 23:41

  Boeiend artikel! 🙂 Ik maak graag kans op de Hydranome drinkfles!

 3. Nancy vd kamp
  8 augustus 2016 / 20:42

  Ik doe zeker mee! Drink veelste weinig , met de nodige gevolgen Van dien ? Zelfs waarschuwingen van de dokter mogen niet echt helpen, niet omdat ik eigenwijs ben , maar het dorstgevoel ontbreekt gewoon ?
  Hopelijk helpt deze fles mij te motiveren en dat juiste duwtje in de rug te geven , want het is best noodzaak voldoende te drinken

 4. Mariska
  8 augustus 2016 / 19:51

  Een van de handigste giveaways die ik al gezien heb! Bijna iedereen maakt er zich wel schuldig aan om niet genoeg of zelfs geen water te drinken! Ik doe mee! 🙂

 5. 8 augustus 2016 / 14:13

  “Ik weet het wel maar ik doe het niet”… Ja, superschuldig aan dat excuus. Ik doe graag mee an deze winactie. Als ik eenmaal controle kan krijgen over hoeveel ik nu precies binnen heb, gaat het misschien vlotter!
  xoxo Lobke

 6. 8 augustus 2016 / 14:06

  Die foto met al het fruit en munt, ziet er zo lekker uit. Krijg ik gewoon dorst van 🙂
  Ook gemakkelijk vast te houden precies.

  Ik doe zeker mee.

 7. 7 augustus 2016 / 18:15

  Oh my, ik wist niet dat vermoeidheid hier ook door werd veroorzaakt! Wat erg! Ik zou heel graag deze fles willen. Het past echt perfect bij mijn voorkeuren én ik kan zeker nog 1 gebruiken 🙂

 8. Jolijn
  7 augustus 2016 / 14:08

  Leuk! Ik maak graag kans op zo’n handige drinkfles (:
  XX Jolijn

 9. Natasja Smit
  6 augustus 2016 / 22:36

  Zo herkenbaar wat je schrijft, thuis drink ik best wel wat water maar zodra ik onderweg ben absoluut niet meer zo veel. Vaak doordat ik het vergeet maar ook doordat ik zoiets heb als ik op plaats van bestemming ben dan drink ik wel weer meer en is er ook een toilet in de buurt. En eerlijkheidshalve vergeet ik dan nog voldoende binnen te krijgen en dat merk je dan inderdaad toch aan je lichaam ( hoofdpijn). Ik hoop dat deze Hydranome me net als bij jou mag helpen om voldoende drinken binnen te krijgen.
  Ik volg je nu op BL (♥)

 10. 5 augustus 2016 / 16:32

  Wat heb je er een ontzettend gaaf artikel van gemaakt! Prachtige foto’s en hele duidelijke tekst. Deze fles is voor mij echt ideaal, ik sport veel, wandel iedere dag 5-10 km maar vergeet altijd om te drinken. Dan kom ik savonds thuis en neem ik gelijk 3 grote glazen water waardoor ik de hele avond naar het toilet moet. Gelukkig ben ik zwaar aan mijn telefoon gehecht dus hoe ideaal is het, als mijn telefoon mij verteld als ik moet drinken, WOW! En dan ook nog dat hij automatisch bijhoud of je genoeg hebt gedronken, waar gaat de technologie naar toe, geweldig! Ik ben helemaal verkocht en zou er dól graag eentje in mijn bezit willen hebben!

 11. Anita Diepeveen
  4 augustus 2016 / 14:05

  Doordat ik de ziekte van Crohn heb is het heel belangrijk dat ik voldoende drink, dus wat zou dit handig zijn voor mij
  En zo lekker met wat fruit…

 12. Bodil
  3 augustus 2016 / 22:45

  Super handig, deze mooie fles! En leuke foto’s heb je er van gemaakt zeg!

 13. 3 augustus 2016 / 21:57

  Super leuk en wat een leuke site heb je! Ik blog vanuit Uruguay en heb sinds kort mijn eigen waterput. Oneindig veel drinkwater en met een handige drinkfles alleen nog maar beter natuurlijk! Water drinken is zo belangrijk en een recht voor iedereen. Het is een luxe om altijd schoon drinkwater in de buurt te hebben en ik geniet er dan ook iedere dag van!

  Leuk zo’n winactie en ik blijf je zeker volgen! Succes met het kiezen van een winnaar. Heb alle reacties gelezen en zou iedereen wel zo’n fles gunnen! haha.. 😉

  Groetjes,

  Jasmijn

 14. Aniek
  3 augustus 2016 / 13:17

  Ik loot graag mee voor deze mooie drinkfles

 15. 2 augustus 2016 / 21:06

  Leuke winactie! Ik heb meestel als ik wegga een klein plastic flesje mee met water, maar die worden na een paar keer gebruik ook super vies en zijn moeilijk schoon te maken. Het kopen van een mooie en makkelijke waterfles staat al lang op mijn lijstje, maar het is er om een of andere reden nog niet van gekomen om het daadwerkelijk aan te schaffen. Vooral voor school (die bij mij binnenkort weer begint) zou zo’n Hydranome drinkfles een mooie uitkomst zijn, lekker met verse stukjes munt of citroen erin. Ik doe m’n best om genoeg water te drinken op een dag, maar de motivatie om echt 2 liter te drinken is af en toe ver te zoeken. Een drinkfles die het voor je bijhoudt, en waarbij je dus steeds herinnert word hoever je bent, is dan wel ideaal!

 16. Maaike
  2 augustus 2016 / 20:28

  Mooie fles, ik doe graag mee!

 17. Evelien De Vos
  2 augustus 2016 / 20:16

  Ik doe graag mee. Ik heb al een drinkfles maar eentje met maataanduidingen lijkt me veel handiger.

 18. 2 augustus 2016 / 18:01

  Waaaa ik doe mee aan deze super toffe winactie! Ik heb altijd ontzettend veel moeite gehad met genoeg drinken (nog steeds trouwens..), maar sinds twee weken ben ik weer fanatiek aan het sporten en daar hoort ook genoeg water drinken bij. Dit zou me dus zeker helpen om genoeg te drinken, hij is zo leuk! Uiteraard volgde ik je al lang (héél lang!) op Bloglovin’. Liefs, Denise

 19. Liesbeth
  2 augustus 2016 / 17:55

  Oeh, deze heb ik nodig! Ik doe graag mee!

 20. 2 augustus 2016 / 13:02

  Ik ben heel veel bezig met genoeg water drinken! Op vakantie loop ik standaard met zo’n 1,5 liter fles haha… En dat is niet zo handig en niet zo chique… Ik zou daarom heeeel graag zo’n mooie fles willen winnen, daar zou je me echt blij mee maken <3

 21. 2 augustus 2016 / 09:48

  Wat een mooie fles! Die zou ik wel graag op mijn bureau hebben staan, haha. Ik probeer nu voldoende te drinken, maar dat lukt lang niet altijd. Heerlijk om citroen en munt in te doen. Grappig systeem trouwens, met die stippen. Ik vergeet soms wel eens hoe vaak ik de fles gevuld heb, en dat hoeft met deze fles niet meer! Ik doe dus graag mee aan de winactie, en volg je op Bloglovin.

 22. 1 augustus 2016 / 22:56

  Wat een mooie fles! Ik zou hem graag winnen zodat ik mijzelf beter kan motiveren om die dagelijkse 2 liter binnen te krijgen. Zeker nu tijdens mijn zwangerschap en straks tijdens de borstvoeding. ☺

 23. 1 augustus 2016 / 22:15

  Wat een handig artikel! Goed om hier even stil bij gezet te worden 🙂

 24. Hilde
  1 augustus 2016 / 21:41

  Ik doe graag mee 🙂 Superhandig dat hij telt hoevaak je hem hebt gevuld

 25. Marilou
  1 augustus 2016 / 20:48

  Wat een handige fles zo met die blauwe ‘drupjes’ en lijntjes! Ik heb zelf al een dopper met sportdop, maar denk dat mijn vriend hier heel blij van zou worden 🙂 Doe dan ook graag mee. Liefs.

 26. Isabelle
  1 augustus 2016 / 20:40

  Lijkt mij een super fles. ..Echt lijkt me super handig dat hij bijhoudt hoeveel ik drink..
  Nu ik voldoende moet gaan drinken zou het voor mij een uitkomst zijn als ik hem zou winnen.

 27. 1 augustus 2016 / 17:50

  Ik drink zelf eigenlijk helemaal niet genoeg water, maar ik heb altijd wel een bidon bij mij!

 28. 1 augustus 2016 / 17:08

  Ik drink niet voldoende , met deze drinkfles zie ik hoeveel liter ik per dag drinkt.

 29. 1 augustus 2016 / 17:01

  Zelf drink ik genoeg water, heb altijd mijn Dopper bij me. Dit is wel een hele leuke fles! Lekker om er munt in te doen en citroen. Maar ik gun de winactie aan iemand anders 🙂

 30. 1 augustus 2016 / 15:15

  op school vergeet ik altijd te drinken! Vaak drink ik op school zelfs niet omdat ik het gewoon vergeet!

 31. 1 augustus 2016 / 15:13

  Ik vergeet altijd op school te drinken, soms drink ik een beetje en soms vergeet ik het helemaal. En ja hoor dan voel ik mij ’s avonds belabberd….

 32. romy van hoorn
  1 augustus 2016 / 14:45

  erg herkenbaar ik doe graag mee met de actie 🙂

 33. 1 augustus 2016 / 11:25

  Goede en leuke post Linda. Mensen onderschatten water drinken echt heel erg! Het is goed voor je haar, huid en nagels. Ze zeggen dat je er ook minder rimpels van krijgt. En met een smaakje eraan drinkt het natuurlijk nog lekkerder weg:) Welke fruit combinatie doe jij graag in de drinkfles?

 34. 1 augustus 2016 / 10:39

  Ik vergeet altijd genoeg te drinken. Doe er wel mijn best voor maar toch… 🙁

 35. Maria
  1 augustus 2016 / 09:37

  Ik vind ze leuk, handig en verstandig!

 36. 1 augustus 2016 / 09:27

  Ik probeer er altijd heel goed op te letten en bij dagen dat ik gewoon naar school ga lukt het me ook om het limiet te halen, maar zo in de vakantie vind ik het best lastig.

 37. Dieuwke
  1 augustus 2016 / 08:34

  Ik doe graag mee. Ik vind het lastig om genoeg te drinken en dat is voor mij juist erg belangrijk door de vele medicijnen die ik gebruik.

 38. Lisette Kleiweg
  1 augustus 2016 / 07:48

  Superhandig , ik doe heeel graag mee 🙂
  Geen plastic flesjes meer bijvullen 2x per dag, en de volgende dag een nieuwe pakken :(,krijg ik ook geen ongezonde rommel van datzelfde plastic meer binnen, Yes please !

 39. Romy
  1 augustus 2016 / 07:43

  Heel herkenbaar allemaal! Ik zou dan ook supergraag deze handige fles winnen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
beauty favorieten juli lifestyle by linda
Zomerse beauty favorieten juli

Bij de tropische periode die wij gehad hebben deze afgelopen maand - oh yes, finally!- horen natuurlijk bijpassende producten. Dit...

Sluiten