Zolder make-over met Retro Canvas Posters

Beste Canvas retro canvas posterNoord-Brabant, oktober 2021

Langzaam aan vinden steeds meer items in huis een plekje. De laatste dozen zijn doorgespit, er zijn spullen naar de kringloop gebracht en antieke schatten aan het interieur toegevoegd. Wat nog ontbrak was iets moois aan de wand. Dat is iets anders wilde dan een standaard lijst met print was zeker. Toen mijn oog viel op de mooie retro posters van BesteCanvas.nl wist ik het zeker, dit is de juiste match met mijn mooie antieke schatten op zolder. Ik besloot mijn foto’s eens uit te zoeken en kwam met een mooie set aan Griekse foto’s, gemaakt op het mooie Kos en het idyllische Lipsi. Het eindresultaat van de kleine zolder make-over laat ik graag aan je zien.

 

— Retro Canvas Posters —

Zolder make-over

 

Linda's Wholesome Life

Linda's Wholesome Life
Beste Canvas retro canvas poster
Beste Canvas retro canvas poster

 

– Retro Canvas –

De keuze is reuze als het op wandbekleding aankomt. Een foto ingelijst, een foto op canvas of zelfs op hout. De warme sfeer van de retro canvas spreekt mij erg aan. Ze zijn net als de posters van vroeger. Maar dan van betere kwaliteit. Je kunt gemakkelijk poster afdrukken met je eigen foto’s erop. Ze sluiten goed en makkelijk met een magneet. Zo kun je gemakkelijk posters bij laten drukken en wisselen. Leuk met verschillende seizoenen én de feestdagen.

Hout geeft sfeer en matcht ook goed met mijn foto’s en interieur. Ik ben dol op planten en de kust, deze foto’s mogen dan ook zeker niet ontbreken. Ze maken het interieur niet alleen knusser, maar ook een stuk persoonlijker.

De retro canvas posters zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, zowel horizontaal als verticaal. Zo vind je voor iedere foto een passend formaat. Daarnaast maken ze bij Beste Canvas gebruik van gerecycled plastic en duurzaam hout. Met de code LINDA20 krijg je 20% korting op jouw bestelling (boven €45,00 uitgezonderd mondkapjes in MIXPIX Fototegels.).

Mijn posters hebben de volgende formaten: 60 cm x 40 cm, 30 cm x 20 cm en 40 cm x 30 cm.

Beste Canvas retro canvas poster
Beste Canvas retro canvas poster
Beste Canvas retro canvas poster
Beste Canvas retro canvas poster
Beste Canvas retro canvas poster

De zolder gebruik ik voornamelijk om de was te doen, ik berg er spullen op voor mijn blog en heb er een bureau (waar nu voornamelijk mijn jonge planten staan die binnen mogen overwinteren). Overige items staan mooi achter schotten, waardoor ik de zolder knus en gezellig in kan richten. Mijn antieke dekenkist is dé blikvanger van deze ruimte, de retro canvas posters maken de muur helemaal af.

 

Hoe heb jij je zolder ingericht?

Liefs Linda

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

1 Reactie

  1. 4 november 2021 / 22:14

    Wauw, wat zijn ze prachtig en wat staan ze ook mooi! Ik vind jullie zolder er sowieso ontzettend sfeervol uitzien trouwens. Wat heb je toch goed oog voor een mooie inrichting!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
NA-KD Linda's Wholesome Life
Autumn wardrobe staple | NA-KD

Biesbosch, oktober 2021 [dropcap]B[/dropcap]ij veel modehuizen en verkooppunten staat duurzaamheid niet hoog in het vaandel. Zonder alles direct af te...

Sluiten