Fotowand in de slaapkamer | Desenio

Desenio gallery wallNoord-Brabant, oktober 2021

DDe herfst is aangebroken en dat betekent dat ik automatisch weer zin krijg om het huis verder aan te kleden en het binnen weer een stuk gezelliger te maken. Het werd na een jaar hoog tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten in de slaapkamer. Thomas en ik zijn aan de slag gegaan met een mooie fotowand met posters en lijsten van Desenio. Ik ben heel erg benieuwd wat jij ervan vindt.

 

— Fotowand in de slaapkamer —

Desenio

 

Desenio posters Linda's Wholesome Life

slaapkamer inrichting scandinavisch landelijk
Desenio posters Linda's Wholesome Life
Desenio posters Studio Viento

It’s been a while..

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat wij de sleutels van ons huis overhandigd kregen bij de notaris. Ik herinner mij deze spannende tijd nog goed. Er werd van onder het huis tot op zolder stevig geklust. Wat ik wel een enorme uitdaging vond was om van een slaapkamer en woonkamer, naar een compleet huis te gaan. En dan alle ruimtes tegelijkertijd gezellig aan te kleden.

We besloten de focus op beneden te leggen en de rest zou met inrichten vanzelf wel komen. Want wat ik niet wilde was als een kip zonder kop de woonwinkels door te rennen en kringlopen af te struinen omdat het simpelweg ‘moet’. Dat was maar goed ook, we verhuisden tijdens de lockdown en dit voorjaar is de focus vooral naar de tuin gegaan.

Nu het weer langzaam aan steeds herfstachtiger wordt kriebelt het om binnen weer aan de slag te gaan. Ondertussen kennen we het huis ook steeds beter en dat maakt het een stuk makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

De slaapkamer miste nog wat gezelligheid. Naast een mooi bed, een paar hoge witte PAX kasten én een oud secretaire waar twee grote antieke spiegels op staan was het tijd om meer sfeer aan deze ruimte toe te voegen.

Desenio posters fotowand
Desenio posters blog
Linda's Wholesome Life lazy sunday morning

 

– Posters + lijsten van Desenio –

De vraag of ik een aantal posters en lijsten bij Desenio uit wilde zoeken kwam dan ook als geroepen. Een fotowand zag in namelijk wel zitten in de slaapkamer.

Desenio heeft een breed assortiment aan mooie posters én lijsten. Je kunt kiezen uit strakke witte, zwarte of eiken houten lijsten. Deze keuze was voor mij snel gemaakt. Natuurlijke materialen én de bijbehorende zachte tinten komen als een rode draad door het hele huis terug.

Waar iedereen nu massaal voor zwart in huis gaat slaan wij een andere koers in. Scandinavisch landelijk, dat is waar Thomas en ik al jaren blij van worden. Het past bij ons. Daarnaast geven natuurlijke materialen ook veel sfeer en laten deze eiken houten lijsten de zomerse foto’s nog beter uitkomen.

De posters komen allemaal uit de Studio Viento collectie, een kalme en ontspannende fotocollectie, geschoten op Mallorca. Daarnaast vind ik de nieuwe Soft Moment collectie ook prachtig. Dit is dé AW21 trend, en die smaakt wat mij betreft ook naar meer. Zeker ook omdat een milieuvriendelijke productie centraal staat bij Desenio. Dit is zeker niet mijn laatste bestelling. 

 

Desenio posters review

 

Desenio gallery wall

Ik ben onwijs blij met het resultaat van de fotowand. Het was even een karwei om alle posters mooi op te hangen, maar dat is met de hulp van Thomas goed gelukt. We wilden namelijk toch graag een bepaalde symmetrie erin terug laten komen en de lijsten tegelijkertijd toch te laten verspringen. Het is namelijk een brede én hoge muur, die ruimte wilden wij graag goed benutten.

Ook de kwaliteit heeft mij verrast. De houten lijsten zijn mooi, worden netjes verpakt verstuurd en bevatten geen echt glas maar plexiglas, waardoor de lijsten niet heel zwaar zijn en je ze eigenlijk aan iedere muur wel kunt bevestigen. Met het brede assortiment is er voor ieder ook echt wat wils.

 

Heb jij wanddecoratie in de slaapkamer?

Liefs Linda

 

 

Sponsored by Desenio

Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
NA-KD herfst outfit
Herfst favorieten van NA-KD

Noord-Brabant, oktober 2021 [dropcap]J[/dropcap]urkjes, ik draag ze het liefst het hele jaar rond. Vandaag laat ik je mijn nieuwe herfst...

Sluiten