Wholesome favorites | april

Polder Noord-Brabant voortuin van de Biesbosch april Linda's Wholesome LifeDe voortuin van de Biesbosch, april 2023

Sweet April showers do bring May flowers. Alhoewel de fijnste lente dagen nog in het vooruitzicht liggen, heb ik alles behalve stil gezeten. Met het regenachtige weer kwamen de kriebels om meubels op te knappen al snel opzetten. Deze maand voelde namelijk als een extra herfst maand. Gelukkig wordt het gras wel groener, zie ik de eerste bladeren in de bomen verschijnen en staan de tulpen riant te bloeien. April, ze doet letterlijk wat ze zelf wil. Er werd in de tuin gewerkt en vooral weer van het buiten zijn genoten – als het weer het even toeliet. Ik neem je mee naar De Voortuin van De Biesbosch vertel je meer over mijn wholesome favorites van april.

 

— Wholesome favorites van april —

dit maakte april erg fijn

 

polder Lage Zwaluwe fotografie

wholesome favorites april

 

‘April is the kindest month. April gets you out of your head and out working in the garden.’

De winter was lang en koud. Bij de eerste beste droge dag was ik dan ook al vroeg buiten te vinden. Ik ben dolgelukkig dat wij een fijn huis met een fijne tuin hebben. Hier zijn dan ook altijd wel wat klusjes te doen.

Een bloedluis plaag teisterde de kippen. Het mooie houten kippenhok dat ik had heeft plaats gemaakt voor een nieuw stukje tuin. Want hoe leuk en mooi een houten kippenhok ook is. In combinatie met zon is het een recept voor een bloedluis plaag. Deze microscopisch kleine ettertjes zijn maar moeilijk weg te krijgen. We gaan nu een mooi hok in het schuurtje maken, en dat betekende dat ik deze maand met enige regelmaat alweer bij de kwekers in de buurt te vinden was om het nieuwe stukje tuin op te vullen.

Moeder natuur haalt alles uit de kast. De eerst bloesem bloeit, net als de meest kleurrijke tulpen. Wat een prachtig gezicht. Dit is iedere ochtend weer fijn wakker worden.

Moos geniet ook volop van het heerlijke weer. Samen maken wij de fijnste wandelingen door de polder. Steeds weer komen we fijne nieuwe plekjes tegen om heerlijk de benen te strekken en een fris neusje te halen.

wholesome favorites april rural landelijk

wholesome favorites april

Hermes dupe bag tas
landelijk kleding
Wholesome favorites april

– Wholesome favorites van april –

Favoriete series
Tijdens de donkere ochtenden heb ik heel wat afleveringen van Outlander verslonden. Ik ben dol op kostuum drama’s en ik snap eerlijk gezegd niet waarom het zo lang duurde voor ik met deze serie begon. De series Beef, Outerbanks en Rough Diamonds ben ik samen met Thomas begonnen.

Favoriete parfum
3 van de 4 nieuwe Full Flowers Eau de Parfums vielen op de mat en ik ben fan. Ze zijn stuk voor stuk bloemig, vegan en heerlijk van geur. De review kan je snel verwachten.

Favoriete uitje
Samen met mijn schoonzus en nichtje stond er een dagje Duitsland op de planning. We ontdekte het stadje Kleve en overvielen de DM. Een drogist waar je voor de kleinste prijsjes fijne producten kunt kopen. Waaronder genoeg dierproefvrije producten.

Favoriete tas
Ik ben dol op de vormen van de meest bekende Hermes tassen. Waar een Chanel tas nog een one-day tas is, komt een Hermes tas nog niet in de buurt van een some-day tas. Dit fijne exemplaar (te zien op de foto’s) scoorde ik bij een fijn boetiekje in Florence, Italië. Een goede look-a-like zonder een exacte copie te zijn.

Wholesome favorites april
Wholesome favorites april

 

De artikelen plaatste ik in april

De afgelopen maand zijn er weer een aantal fijne blogs online gekomen die ik je niet wil onthouden.

 

Ik ben heel erg blij dat de lente nu écht voor de deur staat. De natuur ontwaakt en met alle buitjes van april moet mei wel een kleurrijke maand gaan worden. Ik kan in ieder geval niet wachten om weer heerlijk te gaan fotograferen en erop uit te gaan om buiten content te maken. We hebben tenslotte al lang genoeg binnen gezeten.

 

Ik hoop dat april goed was voor jou

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Full Flowers Fragrance Collection The Body Shop
Full Flowers Fragrance Collection | The Body Shop

Noord-Brabant, april 2023 [dropcap]T[/dropcap]he Body Shop brengt vier unieke, bloemige geuren uit die perfect zijn om deze lente te dragen....

Sluiten