Ginger Scalp Serum | The Body Shop

Ginger Scalp Serum The Body Shop Noord-Brabant, april 2023

De hoofdhuid is eigenlijk al jaren een ondergeschoven kindje als het op haarverzorging aankomt. Eigenlijk nemen we de conditie hiervan al jaren voor lief. De laatste tijd maken de serums die gericht zijn op de hoofdhuid haar opmarks en dat is niet voor niets. Een gezonde hoofdhuid zorgt er namelijk juist voor dat jij prachtige gezonde lokken krijgt. Het nieuwe Ginger Scalp Serum van The Body Shop is een krachtig shotje voor de schilferige hoofdhuid. Het helpt het in balans te brengen en te hydrateren.

 

— Ginger Scalp Serum —

The Body Shop

 

Ginger Scalp Serum The Body Shop

Ginger Scalp Serum The Body Shop

 

 

– Scalp Relaxer –

De complete Shake & Swish Ginger Haircare Gift Set komt met een fijne massage spin, ook wel een Scalp Relaxer genoemd. Deze kreeg ik ook in mijn pers pakketje meegeleverd.

Dit is de ultieme tool om jouw hoofdhuid te vertroetelen en te masseren. Hierdoor stimuleer je de bloedtoevoed in de hoofdhuid wat ervoor zorgt dat het serum nog beter wordt opgenomen.

Ginger Scalp Serum The Body Shop

Ginger Scalp Serum The Body Shop

– Ginger Scalp Serum –

Het serum dat verrijkt is met essentiële gemberolie uit Sri Lanka is de sleutel tot een gezondere hoofdhuid. Deze kan bij velen namelijk droog zijn, wat al snel schilfers veroorzaakt. Samen met schietwilgextract en berkenschors zorgt dit serum ervoor dat de hoofdhuid weer in balans wordt gebracht. En helpt het intensief te hydrateren.

Je hebt slechts een paar druppels nodig om de hoofdhuid te bedekken in de olie. Zelf vind ik het fijn om de olie halverwege de middag op de hoofdhuid aan te brengen als ik het die avond wil wassen. Ik masseer de olie in en laat het een paar uur goed intrekken. Omdat je het alleen op de hoofdhuid aanbrengt zal je haar niet vet worden. Het trekt vlot in. Als ik mijn haar in een clip draag valt het ook niet op dat ik de olie gebruikt heb. Je hoeft het hierdoor niet na een paar uur te wassen, maar dat vind ik zelf wel prettiger.

Omdat het serum snel intrekt en niet vet is kun je het ook prima tussen 2 wasbeurten in gebruiken als je hoofdhuid droog en trekkerig is.

Het serum helpt om de hoofdhuid intensief te verzorgen, waardoor het frisser en rustiger oogt en aanvoelt. Zelf merkte ik al snel resultaat en is het nu een vast onderdeel geworden in mijn haarverzorgingsroutine. Het helpt ook een vette hoofdhuid weer in balans te brengen.

Haircare Body Shop

 

Ginger Scalp Serum

Zoals ik al vertelde is het aanbrengen van het Ginger Scalp Serum een vast onderdeel geworden in mijn haircare routine. Mijn huid is snel droog en geïrriteerd, mijn hoofdhuid is geen uitzondering op deze regel. Al vanaf baby af aan heb ik met enige regelmaat eczeem uitbaren in mijn gezicht en op mijn hoofdhuid. Daarnaast veroorzaakt de droogte op verschillende plekjes al snel schilfers, wat weer andere ongemakken met zich meebrengt. Het aanbrengen van het serum werkt verfrissend en verlichtend. Ik ben vastbesloten om dit serum te blijven gebruiken om te zien wat het op langere termijn met mijn hoofdhuid gaat doen.

Het Ginger Scalp Serum is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €16,00 (50 ml.)

 

Heb jij al eens een serum geprobeerd voor je hoofdhuid?

 

Liefs Linda

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wholesome april
Wholesome lijstje met 10 activiteiten | april

Biesbosch, april 2023 [dropcap]B[/dropcap]loesem - een kleurenpracht in de tuin. Langer dagen. Lichtere dagen. De natuur ontwaakt. Lammetjes vullen de...

Sluiten