Top 10 best gelezen artikelen ever op Lifestyle by Linda ♡

Het leek mij wel eens leuk om een keer een aantal artikelen uit de hoge hoed te toveren, artikelen die vanaf het begin van mijn blog Lifestyle by Linda, tot nu, het best gelezen zijn. Sommige artikelen veraste mij enorm en met anderen ben ik onwijs blij dat ze na alle liefde en aandacht die ik erin gestopt heb, ook daadwerkelijk goed gelezen zijn. Benieuwd welke 10 artikelen het zo goed doen? Ik zette ze vandaag op een rijtje! 

Wil je graag de artikelen lezen, ik heb de titels klikbaar gemaakt, en zo link ik jou gelijk door naar het artikel. 

Benefit Roller lash mascara 13

#10  Nieuw | Benefit Roller Lash mascara

Op nummer 10 staat een artikel waar ik stiekem best wel trots op ben. Ik heb er veel tijd en passie in gestoken en ben erg blij om te zien dat alles samenvalt in dit artikel. Ken je dat gevoel, dat alles zomaar uit je vinger lijkt te glijden en dat vervolgens alles op zijn plaats valt? Dit artikel kreeg zelfs een plaatsje op de blog van Mariska, en ja, ook daar ben ik stiekem erg trots op!

blog top 3 tag lifestyle by linda beauty blog lifestyle fashion mode inspiratie kijkje achter de schermen

#9 ♡ Tag op zaterdag: Blog top 3

Tags worden verassend genoeg vaak wel goed gelezen, het is een leuke, enigszins gestructureerde manier om de blogger achter de blog wat beter te leren kennen. Persoonlijk vind ik dit ook erg leuk en deze tag geeft zowaar een kijkje in de keuken. Waar schrijf ik mijn artikelen en wat zijn de voor én nadelen van het bloggen?

Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

#8 Rimmel Provocalips | The Kissable lipstick 310 Little Minx

Als insider van Vera Camilla mocht ik twee mooi gekleurde Provocalips lipsticks testen. Ze beloven een hele dag te blijven zitten en als lipstick fanaat moest ik deze natuurlijk ook even goed testen. Van de twee reviews (met video) is deze het beste gelezen, en hoe kan dat ook anders met zo’n snoep kleurtje?

Beginnen met opmaken make-up beauty geheim basis basics begin bij een goede basis

#7 Onmisbare make-up producten (voor beginnende make-up dragers) 

Waar moet je beginnen als je make-up wilt gaan dragen? In welke items is het handig om te investeren als je graag mooie merken aan wilt gaan schaffen? Zeker wanneer je Beauty Bloggers volg kan je het overzicht weleens kwijtraken. Ik zette mijn tips op een rijtje en werd verrast door alle mooie en lieve reacties op dit artikel, hij is dan ook met veel liefde gemaakt.

chanel boy bag dupe fashion tas look-a-like budget versie

#6 CHANEL Boy Bag dupe?

Het artikel over deze CHANEL Boy Bag dupe is gelijk de oudste uit dit rijtje. Tijdens een therapeutische online shop sessie (klinkt als een goed excuus voor online shoppen, toch?) besloot ik een aantal tassen op een rijtje te zetten voor wie geen CHANEL paycheck heeft iedere maand.

Verona and its surrounding Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland plog event Transavia vliegt nu op Verona vanuit Amsterdam nieuwe vlucht lifestyle by linda

#5 Plog | Zonnetje in Amsterdam, ijsje eten en Verona event

Deze plog is zo oud nog niet en toch heeft hij nummer 5 al behaald in dit lijstje. En ik kan het Amsterdam niet kwalijk nemen, de stad is populair onder de toeristen en ook onder vele Nederlanders. In deze plog genoot ik van een heerlijk ijsje, ontdekte ik fijne plekjes in Amsterdam Zuid en had ik een poepie chique event in het Hilton.

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by linda

 #4 Hallmark | Woontrends in een envelop

Verrassend genoeg vind je een artikel over kaarten op nummer 4, gek genoeg ben ik hier wel door verrast en blijken kaarten toch niet zo ouderwets en suf te zijn als het stempel wat ze nu krijgen. Simpelweg omdat een paar woorden tikken en op verzenden klikken tegenwoordig veel makkelijker is. Ook Hallmark deelde mijn artikel en dat is het mooiste compliment wat ik op dit artikel kon krijgen.

KIKO milano review perfect gell duo nail laquer set de vernis 674 fuchsia swatch nails blog lifestyle by linda

#3 Kiko Perfect Gel Duo in 674 Fuchsia 

Kiko Milano is mijn hart langzaam aan het veroveren. Ik ben zo onwijs blij dat dit merk nu in Nederland verkrijgbaar is én ik de kans kreeg om deze producten te testen, mijn broertje was namelijk zo lief om deze lakjes voor mij te shoppen. Zelf ben ik enorm enthousiast over deze gel effect nagellak kit, en waarom, dat lees je in dit artikel.

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

#2 Sapkan met kraan | Xenos

Sapkannen en drinkbekers zijn hot! Beter gezegd, de budget varianten zijn hot! Er word via Google massaal gezocht naar reviews en foto’s van mooie budget varianten en mijn Xenos sapkan is daar één van. Een lust voor het oog en erg vriendelijk voor de portemonnee.

ingeschreven

#1 Persoonlijk | Nieuwe dromen plukken ♡

Een van mijn meest eerlijke, open en vrolijke artikelen brak alle records. Het artikel zorgde ervoor dat ik meerdere meldingen ontving dat mijn blog goed en druk bezocht werd, op meerdere dagen. Dit was zo’n onwijs mooi en groot compliment! Mijn blog is nu mijn eigen bedrijfje, en als chronisch zieke heb ik dat maar mooi even geflikt. Ik had zelf dan ook geen mooier artikel kunnen bedenken voor deze eerste plaats.

 

Welk artikel springt er voor jou het meeste uit?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

17 Reacties

 1. 4 mei 2015 / 20:09

  Wat gaaf dat zo’n persoonlijke blog al je records verbrak! En ehh, sowieso terecht hoor!

 2. 4 mei 2015 / 10:06

  Wat leuk om te zien welke artikelen vaak gelezen worden op je blog.

 3. 4 mei 2015 / 09:03

  Wat leuk om op deze manier een terugblik te geven: heb sommige artikelen inderdaad gelezen en andere niet! En je foto’s zijn echt stuk voor stuk juweeltjes zeg, love it! X

 4. 3 mei 2015 / 18:52

  Jij mag onwijs trots zijn op je artikelen en mooie foto’s!

 5. 3 mei 2015 / 17:33

  Oe, wat leuk zo’n terugblik. Ik snap helemaal waarom deze artikelen zo goed ontvangen zijn. Als ik één favoriet mag noemen: de make-up tips voor beginnende make-up dragers. Die vond ik zo gaaf!

 6. 3 mei 2015 / 01:23

  Wat leuk dat je persoonlijke artikel op 1 staat zeg, ik moet ook maar eens wat meer persoonlijke updates plaatsen 🙂

 7. 2 mei 2015 / 16:23

  Leuke artikelen! De foto’s zien er allemaal prachtig uit! xx

 8. 2 mei 2015 / 14:39

  Voor mij was het artikel ‘Nieuwe Dromen Plukken’ ook echt nummer 1.. mooi eerlijk artikel, open…

 9. 2 mei 2015 / 13:45

  En dat heb je verdiend ook! Het zijn hele mooie artikelen, maar ik vind al jouw artikelen mooi en goed hihi 🙂

 10. Berthy
  2 mei 2015 / 13:25

  We zijn weer aangemeld :). Leuke post vandaag!

 11. 2 mei 2015 / 12:13

  Het laatste artikel staat wat mij betreft met recht op de eerste plek! Absoluut! 🙂

 12. 2 mei 2015 / 12:03

  En geef de lezeressen is ongelijk! Je schrijft enorm leuk, dus ik snap het wel :). Zo zie je maar, dat iedereen geïnteresseerd is in persoonlijke artikelen.

 13. 2 mei 2015 / 11:26

  Ah wat leuk dat een enorm persoonlijk artikel op 1 staat! <3

 14. 2 mei 2015 / 10:40

  Hi Linda,

  Een terechte nummer 1!
  Nummer 4 is inderdaad verrassend.

  Groetjes, John

 15. 2 mei 2015 / 10:13

  Het zijn inderdaad wel allemaal heel leuke artikelen om te lezen en te bekijken…zelf vond ik het artikel over de benefit mascara heel erg mooi, juist door de fotos…die vond ik echt super!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lip scrub Kiko Milano review lip exfoliator scrub labbra beeswax shea butter, beauty blog lifestyle by linda ervaring
Kiko lip scrub in een stick

Een milde lip scrub in de vorm van een lipstick, klink ideaal, niet? Een potje kan zo zijn voordelen hebben...

Sluiten