Hallmark | woontrends in een envelop

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaNu mensen steeds actiever worden op het internet merk ik dat het sturen van een kaartje vaker achterblijft. Maar hoe leuk is het om een persoonlijk kaartje te ontvangen als je jarig bent, zwanger bent of net bent verhuisd? Een Facebook berichtje is makkelijk, maar lang niet zo persoonlijk. Het volgen van woontrends neemt ook toe en laat dat nou net de perfecte combinatie zijn wat het extra leuk maakt om een kaartje te sturen of ontvangen! 

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaAls jong meisje vond ik het maar wat interessant om een penvriendin te hebben, zó interessant dat ik zelfs met een meisje uit Australië schreef. Een nichtje van mijn familie Down Under en zo zat ik regelmatig met het woordenboek (want geen internet) een stapel papier en stickers in de aanslag (en laat ik de gekleurde en glitter pennen niet vergeten). Nóg leuker vond ik het om een brief of kaartje te mogen ontvangen. Nu ligt de hele wereld aan jou voeten met internet, maar vroeger (jee wat klinkt dat lang geleden) was een brief een hele ontdekkingstocht naar een nieuwe wereld.

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaEn vandaag de dag vind ik het nog steeds leuk om kaartjes te versturen voor een verjaardag, bijzondere gebeurtenis, een ‘zomaar’ kaartje en naar een verjaardag gaat er ook vaak eentje mee. Je kunt er een persoonlijke boodschap op zetten die de ontvanger er nog eens bij kan pakken op een later moment. Zelf zie ik kaarten ook weleens als een rode draad door alle jaren heen, oude kaartjes bewaar ik dan ook allemaal. Zo leuk om oude verhaaltjes en vertellingen van vrienden, vriendinnen en bekenden terug te zien op een kaartje.

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaHallmark heeft een nieuwe lijn kaarten uitgebracht, lifestyle kaarten die woontrends op een speelse wijze vertalen naar leuke en opvallende wenskaarten. Zo vind je hangers en bordjes van echt hout, karton en metaal.

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaDe collectie bevat onder andere leuke en pakkende quotes, contrasterende designs en zachte pasteltinten.

‘Enjoy the little things in life’ en ‘Life is so much better with friends’ zijn een aantal voorbeelden van die quotes, net als die op de bovenstaande foto. En ik moet eerlijk zeggen, ze nodigen erg uit om neer te zetten en gezien te worden. Zodat jij thuis, of op je werk nog meer mensen kunt inspireren en een lach op het gezicht kan toveren.

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaWoontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by lindaJe kunt de kaart een mooi plekje geven in huis en in tegenstelling tot de meeste papieren kaarten, (die ook erg mooi zijn) heb je nu een echte eyecatcher in huis! En zo worden leuke kaartjes ineens een hele leuke toevoeging op een inrichting.

Woontrends in een envelop! Hallmark Cards Nederland B.V. review kaarten voorbeeld lifestyle by linda

Zelf heb ik ook al een kaartje mogen ontvangen uit deze collectie, de kaarten die ik jullie laat zien zijn slechts een greep uit de uitgebreide collectie. Eentje die, wat mij betreft, er echt een is om even te bekijken in de winkels. En nog leuker om te ontvangen, mijn kaart heeft dan ook een mooi plekje gekregen en voor de bovenstaande kaarten ga ik zeke nog een leuk adresje zoeken.

De Lifestyle wenskaarten zijn nu verkrijgbaar bij Primera, The Read Shop, AKO, Cigo, Vivant en de betere wenskaartenwinkel voor een advies prijs van €5,95.

 

Zal jij het ook leuk vinden om zo’n Lifestyle kaart te ontvangen?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

14 Reacties

 1. 18 april 2015 / 21:10

  Ik ben echt dol op kaartjes krijgen en versturen. Wat zijn dit een leuke kaarten zeg van Hallmark!

 2. 18 april 2015 / 11:09

  Kaartjes krijgen is echt super leuk! Zelf schrijf ik met vriendinnetjes door het hele land. Die ontmoet ik op het internet & dan schrijven we elkaar kaartjes, briefjes met allemaal leuke kaartjes etc er bij in. Want echte post is zoveel leuker!
  Leuk berichtje!
  Liefs Iep

 3. 17 april 2015 / 22:42

  Gave kaarten! Maakt het extra leuk om er eentje te sturen. Ik stuur nog vrij geregeld post, naar familie en vriendinnen die tegenwoordig ergens anders studeren. Soms stop ik er iets leuks bij in, een theezakje of een armbandje 🙂

 4. 17 april 2015 / 14:27

  Zo leuk! Ik vind het zo jammer dat we tegenwoordig geen kaartjes meer sturen. Met verjaardagen etc doe ik het altijd nog wel, maar toch gewoon zomaar eens een kaartje sturen is ook erg leuk

 5. 17 april 2015 / 14:22

  Wat een super leuke kaarten! Die met Best Friends <33

 6. 17 april 2015 / 13:42

  Dit is echt te leuk , ik vind het zo jammer dat kaarten niet meer veel verstuurd worden

 7. 17 april 2015 / 13:12

  Wat een super leuke kaarten. Ik ben ook echt blij dat ze tegenwoordig ook leuke kaarten maken, ipv de standaard saaie kaarten.

 8. 17 april 2015 / 11:50

  Oh, wauw. Wat een prachtige kaarten zijn dit. Die zijn ook leuk om na de tijd nog te bewaren.

 9. 17 april 2015 / 11:11

  Wat een prachtige kaarten zeg! Ze zijn zo mooi.

 10. 17 april 2015 / 08:04

  Wat een leuke kaartjes! De laatste tijd probeer ik wat meer brieven en kaarten te schrijven, want het is zo leuk ^^

 11. 17 april 2015 / 07:24

  Kaartjes krijgen is zo leuk! Jammer dat het tegenwoordig nauwelijks gebeurt. Eerlijk? Ik moet toegeven dat ik zelf ook niet snel een kaartje stuur, behalve bij de gelegenheden die jij noemt, zoals een zwangerschap, verhuizing, nieuwe baan etc. De nieuwe kaarten van Hallmark zijn echt leuk! 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Persoonlijk | Nieuwe dromen plukken ♡

Vandaag heb ik een mededeling voor jullie die ik maar wat moeilijk voor mij heb kunnen houden. En het mag...

Sluiten