Rimmel Provocalips | The kissable lipstick 310 Little Minx

550 play with fire Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda
550 play with fire Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaLinks zie je de prachtige 310 Little Minx en rechts zie je de donker rode 550 Play With Fire. Heb je deze review gemist, dan kan je hem hier terug lezen. Ik doe o.a. een test op Jip en laat zien hoe de lipstick na 12 uur, een taartje, maaltijd, drankjes en hapjes nog op mijn lippen zit.

550 play with fire Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda550 play with fire Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaDe formule die deze nieuwe lipsticks uniek maakt zit hem in de dubbele laagjes. Nu is dit niet geheel nieuw en kennen velen de dubbele lipsticks wel. Deze keer brengt de doorzichtige laag niet alleen een glans maar ook een hydraterende beschermlaag aan die ervoor zorgt dat de lipstick niet afgeeft. Eten, drinken en een romantische avond overleeft hij makkelijk. En daar word ik blij van! Waar ik nóg blijer van word is dat ik hem ook in een zoete rode variant heb ontvangen, hiermee ben ik helemaal klaar voor de lente.

Deze keer maakte ik ook een video!


Zet je hem op HD voor de beste kwaliteit? En klik hier als je hem niet kunt bekijken.

De eerste stap

Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaProvocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaProvocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaHou er rekening mee dat jou lippen de hele dag ‘ingepakt’ zullen zijn, verzorg ze dan ook goed van te voren. Zo breng ik voor het slapen gaan een laagje lipbalm aan en in de ochtend herhaal ik dit nog een keer. Scrub je lip als je last hebt van losse velletjes.

Dan is het tijd om jou lippen even schoon te maken, zo haal ik met een tissue even de vettige laag van de lipbalm weg, deze is nu wel voldoende ingetrokken. Vervolgens pak ik de gekleurde applicator en breng ik de lipstick nauwkeurig aan. Met een donkerdere kleur is het wel even een moment van aandacht om hem goed aan te brengen. Je gaat er immers een dag lang plezier van hebben.

De pigmentatie is zoals je ziet super, hier ben ik dik tevreden over. De applicator is even wennen in gebruik maar al snel had ik de slag te pakken. Nu de lipstick even een minuutje laten drogen voor we doorgaan naar stap 2.

Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

De tweede stap

Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by linda

Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaProvocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaNu is het tijd om het af te maken, en breng je een transparant maar wel verzorgend laagje aan op de lippen. Het trekkerige gevoel van de eerste laag zal direct verdwijnen en er komt een prachtige glans over de lippen heen te liggen.

Zorg dat je alles goed bedekt hebt met een dun laagje, waar je het vergeet zal de lipstick als eerste slijten en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

En het zit prachtig op de lippen, alhoewel ik normaal niet zo van de glanzende lippen ben (hallo liefde voor matte lipsticks) geeft het deze Little Minx wel echt iets extra’s! Je kunt goed zien dat ik een velletje heb op mijn lippen, scrubben is dus echt een must als je flawless en kiss proof lippen wilt.

Provocalips 310 little minx kiss proof lip colour rimmel london vera camilla Xprovocalips review beauty blog lifestyle by lindaIk ben weer meer dan tevreden over dit prachtige product. Ze geven niet af, mijn vriend wilt mij eindelijk weer een kus geven en lipstick randen op je glas of beker zijn met deze lipstick verleden tijd. Ook over de houdbaarheid ben ik tevreden, na zo’n 6 uur voelt hij wat trekkerig aan en verdwijnt de lipstick lichtjes aan de binnenkant van mijn lip. Als ik hem dan bijwerk kan ik weer uren genieten van flawless, kiss proof lippen.

De Rimmel Provocalips zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen voor € 11,99.

 

Heb jij al een Kiss Proof Provocalips in huis?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.
Delen:

31 Reacties

 1. 6 april 2015 / 21:20

  Ik word helemaal blij van jouw filmpje! Je foto’s zien er ook leuk uit. Wat fijn dat je er zo positief over bent.

 2. 6 april 2015 / 13:01

  Je blog is zoooo pretty Linda. Het valt me ineens op dat je zoveel zachte vrouwelijke kleuren terug zie op je blog en fotos! Me like! Om terug te komen op je post, ik zag je filmpje op Insta en ik vind het echt een top product hoor! Hoe fijn is t dat je lipstick eindelijk niet afgeeft enzo. Qua prijs is het ook goed. Ik ga m zeker uitproberen. Kleurtje staat je ook goed!

  http://www.theycallmetrue.com

 3. 4 april 2015 / 12:50

  Hee Linda, Wat een mooi filmpje heb je ervan gemaakt! Ik hoor echt alleeenmaar goede verhalen hierover, Ik wil m nu ook proberen haha!

 4. 3 april 2015 / 16:49

  Wow, mag ik even zeggen dat je er een super leuke/originele video van hebt gemaakt! <3 Schouderklopje voor jezelf 🙂 Zelf heb ik deze kleur niet maar ik ga hem zeker nog kopen! Mooie foto's en duidelijke review!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:04

   Aaah dank je wel voor je lieve reactie en onwijs mooie compliment <3

 5. 3 april 2015 / 15:46

  O wauw, ziet er heel goed uit én klinkt heel goed! X

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:04

   En daar ben ik zo enorm blij mee, een lipstick naar mijn hart <3

 6. 3 april 2015 / 13:14

  Wat leuk dat je insider ben van Vera Camilla en Provocalips is echt super!

 7. 3 april 2015 / 13:02

  Prachtige fotos , ik vind ze er goed uitzien

 8. 3 april 2015 / 12:59

  Prachtige foto’s zeg en wat heb je er een mooi filmpje bij gemaakt!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:04

   Dank je wel, erg lief! 😀

 9. 3 april 2015 / 12:19

  Wauw wat heb je mooie foto’s gemaakt! Kan ik echt wat van leren haha, de kleur staat je ook erg mooi, liefs Sabrina

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:05

   Wat een lief compliment, dank je wel! <3

 10. 3 april 2015 / 10:57

  Deze kleur staat je heel erg mooi! Ik reviewde vandaag ook Little Minx 🙂
  Leuke video heb je erbij gemaakt!

  Liefs, xo

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:05

   Echt te grappig dat we heb dezelfde dag online hebben staan! 😀

 11. 3 april 2015 / 10:43

  Prachtig artikel heb je ervan gemaakt!
  Je besteed er zoveel tijd aan en dat is echt super! Het spat van het beeldscherm af.
  Liefs Lonneke

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:06

   Wat een prachtig compliment, en ik vind het zo onwijs leuk om te doen, nog leuker dat je het ziet <3

 12. 3 april 2015 / 09:55

  deze kleur heeft nog meer intensiteit en wat leuk dat je een video maakte ter afwisseling!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:06

   Thanks a lot!

 13. 3 april 2015 / 09:42

  Wat een fantastische review heb je er weer van gemaakt lieve Linda! Je kunt echt zien dat je veel tijd besteed aan het fotograferen en schrijven van je artikel. Tot in de puntjes verzorgd! <3

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:07

   Aaah dank je wel lieve Denise <3

 14. 3 april 2015 / 08:16

  Wat heb je er een ontzettend mooi filmpje van gemaakt <3 De kleur Little Minx staat je echt fan-tas-tisch ! De kleur ga ik ook nog aanschaffen!

  • Linda
   Auteur
   3 april 2015 / 17:07

   Yes, zeker doen! Hij is niet meer van mijn lippen af te slaan haha <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Beginnen met opmaken make-up beauty geheim basis basics begin bij een goede basis
Onmisbare make-up producten (voor beginnende make-up dragers)

[dropcap]W[/dropcap]aar moet je beginnen als je make-up wilt gaan dragen? In welke items is het handig om te investeren als...

Sluiten