The perfect Bohemian cardigan

 

The perfect Bohemian cardigan

 

  Perfect Bohemian cardigan OOTDPerfect Bohemian cardigan OOTDPerfect Bohemian cardigan OOTD

 

Not all those who wander are lost.
Ik heb een vrije geest. Altijd al gehad. Op de middelbare school en op mijn vervolg opleiding kreeg ik vaak het mooie compliment dat ik ik vastberaden over kwam. Ik wist wat ik wilde en daar ging ik altijd voor. Een prachtig compliment voor iemand die totaal niet wist wat ze wilde. Niet wist waar ze heen ging en wat ze wilde bereiken. Keuzes maken op basis van logisch nadenken konden een knagend onderbuik gevoel veroorzaken. En ik denk dat het mijn wanderlust, samen met mijn gypsy soul, is die ervoor zorgde dat ik al dromende overal doorheen fladderde. Ik was vrij, maar voelde mij tegelijkertijd opgesloten op school. Pas na de middelbare school, toen ik eindelijk zelf een studie richting kon kiezen, kon ik mijn ei beter kwijt. Maar dat knagende onderbuik gevoel bleef.

 

Wat dat betreft ben ik echt een wanderer. Ik ben graag buiten, creëer graag nieuwe content, ben haast vergroeid met mijn camera en heb mijn paspoort altijd klaar om spontaan op reis te kunnen gaan. Of dit ooit gaat veranderen weet ik niet. Ik weet wel dat ik zeker met mijn chronische labeltjes (o.a. M.E. en Fibromyalgie) altijd een rustiger en voorspelbaarder leven moet leven dan mijn hart mij aangeeft. Ergens is dat oké. Ik zal vroeg of laat toch eens moeten settelen. Maar het voelt tegenstrijdig om te willen wortelen en tegelijkertijd de hele wereld te willen zien.

 

Of ik blij ben met waar ik nu ben? Dat zeker. En waar de wind mij heen blaast, dat zie ik tegen die tijd wel weer. Ik ben er echt van gaan houden om met de dag en in het moment te leven. Dat is iets wat de weg naar acceptatie van mijn ziekte mij geleerd heeft. Ik heb via een hele harde weg geleerd om in het moment te leven. Iets wat de mooie dagen nóg mooier maakt, en de slechte dagen nog intenser. En wat ervoor heeft gezorgd dat ik dat ik keuzes niet alleen op verstand maar zeker ook op gevoel kan en mag maken. Die vrijheid is mij zo enorm dierbaar geworden. En maakt mij tegelijkertijd rijk.

 

Vrijheid als deze is iets wat mensen in lagelonenlanden helaas nog niet over mee kunnen praten. De keuze om mij meer op Slow en Fair Fashion te gaan richten blijft een keuze die niet iedereen maakt, maar wel bij mij past. Hij voelt goed. Omdat ik ervan overtuigd ben dat iedereen die wat bewuster gaat leven en bewuster inkopen doet, de wereld iedere dag een stukje mooier kan maken. Zodat wij minder Fast Fashion aan gaan schaffen, en bij het kopen letter op de winkel ketens die stappen de juiste richting op maken. Ik zal hier binnenkort nog wat verder op in gaan.

 

Perfect Bohemian cardigan OOTDPerfect Bohemian cardigan OOTDPerfect Bohemian cardigan OOTD

 

Vintage and second hand clothes

Iets wat compleet nieuw voor mij is, is het aanschaffen van vintage en tweedehands kleding. Ook wanneer je kleding een tweede leven gunt, draag je bij aan een betere wereld. Ik kreeg vroeger wel zakken met kleding van mijn nichten, maar echt tweedehands kleding kopen deed ik niet. Op de een of andere manier was ik er niet tot aan getrokken en had ik het idee dat ik nieuwe kleding kocht omdat ik dit goed kon betalen. En dat terwijl wat jij te besteden hebt niets te maken heeft met de keuzes die je maakt. Het ruilen van kleding is leuk. Zo heb je op een leuke en voordelige manier jouw kledingkast weer een frisse touch gegeven. En ik denk dat het vooral belangrijk is dat jij doet wat goed voelt voor jou.

 

Perfect Bohemian cardigan OOTDPerfect Bohemian cardigan OOTDPerfect Bohemian cardigan OOTD biesbosch dordrechtPerfect Bohemian cardigan OOTD

 

O U T F I T  D E T A I L S
Cardigan | Zara Knit
Jeans | SuperTrash

Enkellaarsjes | Van Dalen 

Hoedje | Ibiza souvenir
Ringen | Wallace Bishop – Las Dalias – Lanzarote
Zonnebril | TOMS
Bucket Bag | Marc by Marc Jacobs

 

De cardigan en de jeans kocht ik deze week op een leuke tweedehands kledingbeurs in Dordrecht. Twee keer per jaar openen deze dames enkele weken de deuren van hun shop-in-shop vol fijne en mooie merken. Van Chanel zonnebrillen en cashmere, tot mooie tassen, jassen en schoenen. En van luxe kleding merken tot mooie gangbare merken. Alles voor mooie, betaalbare prijsjes. En zo ook deze SuperTrash jeans en Zara Knit, een Bohemian cardigan waar ik al lang naar op zoek was.

 

Voor wie het leuk vind om een kijkje te nemen, de verkoop is van 4 t/m 22 oktober in Dordrecht. De winkel wordt dagelijks aangevuld met nieuwe items.

 

Perfect Bohemian cardigan OOTD

 

Welk kledingstuk past nou echt bij jou?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat affiliate een link.

Delen:

13 Reacties

 1. 6 oktober 2016 / 22:50

  Hele mooie foto’s zijn er weer gemaakt! Leuke outfit!

 2. 6 oktober 2016 / 22:19

  Wat een te leuke outfit heb je geshopt zeg!
  Het leuke is dat het nog zo nieuw lijkt! Heerlijk van die koopjes ?

  Liefs nathalie

 3. 6 oktober 2016 / 12:53

  Hele mooie outfit en je foto’s jaaaa ook weer prachtig

 4. 6 oktober 2016 / 12:05

  Wat een prachtige foto’s én tekst. Mooie en wijze woorden Linda, we kunnen wat van je leren en dat meen ik echt! Over je outfit; ziet er top uit. Ik zou heel graag naar de beurs willen gaan om alle mooie items met mijn eigen ogen te bewonderen, maar Dordrecht is helaas wat ver uit de buurt voor mij.. ik weet nu al dat ik daar niet aan toe ga komen.

 5. Jet
  6 oktober 2016 / 11:44

  Staat je perfect ..
  Pakkende tekst .
  Pracht foto’s.
  Xxx

 6. 6 oktober 2016 / 10:48

  Super mooie outfit! Leuk dat je zulke toffe items tweedehands hebt gevonden! Goed bezig!

 7. 6 oktober 2016 / 09:51

  Wauw, ik ben helemaal verliefd op deze outfit. Heerlijk bohemian en perfect voor de herfst. LOVE IT <3

 8. 6 oktober 2016 / 09:03

  Super leuke outfit, heerlijk zoiets, dit draag ik ook graag!

 9. 6 oktober 2016 / 06:45

  Wat een mooie foto’s en wat een fijne outfit :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr. van der Hoog CC Cream SPF25 medium
Dr. van der Hoog CC cream

Laten we het vandaag nog eens over gezichtsverzorging hebben. Ik kan mij goed voorstellen dat niet iedereen een groot fan van...

Sluiten