Mijn Too Hot To Handle Hobo & Mini Bucket Bag | Marc by Marc Jacobs


Mijn Too Hot To Handle Hobo | Marc by Marc Jacobs

Too hot to handle Hobo Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle Hobo Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle Hobo Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagJe hebt hem al even voorbij zien komen in een outfit of the day en een what’s in my bag artikel, maar dit schatje verdiend natuurlijk ook een ere plaatsje op mijn blog. Een artikel waarin hij de hoofdrol krijgt in plaats van slechts een bijrol.  Een moment van glitter en glamour. Roze wolkjes en toefjes glitters. Er verschijnen unicorns op mijn netvlies als ik dit exemplaar spot in de winkel. Eigenlijk had ik een ander model uit dezelfde lijn en met dezelfde kleur in gedachten, maar deze bleek overal uitverkocht in deze pastel roze kleur. En wat blijkt, deze Too Hot To Handle Hobo past zoveel beter bij mij!

Too hot to handle Hobo Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle Hobo Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle Hobo Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagDe details zijn op en top Marc Jacobs. Hij verwerkt ruwe elementen samen met tijdloze, gedurfde elegantie. En daarom ben ik zo gek op deze designer en kan ik oprecht zeggen dat hij één van de mooiste tassen maakt. En de Marc by Marc Jacobs lijn is ook nog eens betaalbaarder dan zijn hoofdlijn, waardoor een droom aankoop toch echt eerder uitkomt. Dreams do come true girls! Je moet er alleen even goed voor sparen.

Too hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bag hobo


Mijn Too Hot To Handle Hobo & Mini Bucket Bag | Marc by Marc Jacobs

Too hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagAlhoewel een middel grote tas erg handig is, vragen sommige gelegenheden toch om een maatje minder. Nu zijn er natuurlijk 1001 verschillende tassen verkrijgbaar. Maar het voelt dan toch een beetje als van je geloof afstappen wanneer je een tas van een ander merk om je schouder zwaait. Het model waar ik naar opzoek was, was net als deze een bucket bag, maar dan een maatje groter. En deze mini kwam eigenlijk als geroepen. Een klein snoepje wat de collectie compleet maakt. En hier gaat mijn hartje ook heel veel harder van kloppen!

Too hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bagToo hot to handle mini bucket bag Marc by Marc Jacobs pink pastel lifestyle by linda fashion fashionista fashion addict designer bag hobo Ik zie een designer tas kopen ook wel als een investering. Hij is van de fijnste leersoorten gemaakt, bevat mooie details en beiden zijn ze tijdloos en casual chique. Ze geven mijn outfits wat extra’s, maken mijn look af en zijn daarnaast beiden ook nog eens praktisch en fijn in gebruik. Bang om ze te gebruiken ben ik zeker niet, erg zuinig ben ik uiteraard wel. Ik moet ze beiden nog behandelen, zeker omdat het een kwetsbare kleur is en ik ze, ondanks dat leer mooier word wanneer het gaat leven, zo mooi mogelijk houden. En van alle kleuren waar tassen in verschijnen, heb ik de kleur gekozen die het beste bij mij past en een nog een hele lange tijd gedragen en gezien mag worden. Ik kan ze uren aaien, aanstaren en ermee rond paraderen in de stad.

Welke designer tas staat er op jou wishlist?

Delen:

13 Reacties

 1. 16 oktober 2015 / 20:34

  Wat een mooie kleur!! Vind de modelletjes ook erg leuk.

 2. 15 oktober 2015 / 10:20

  Het model, de kleur en natuurlijk het merk vind ik echt fantastisch!

 3. 14 oktober 2015 / 23:46

  Wauwe wat een geweldige tas en je foto’s ook zeg wow

 4. 14 oktober 2015 / 19:04

  Wauw wat een prachtige exemplaren. <3 Je hebt ook echt super mooie foto's gemaakt van je nieuwe vriendjes.

 5. 14 oktober 2015 / 13:45

  Hoewel ik er zelf waarschijnlijk nooit voor zou zijn gegaan, vind ik het echt een onwijs leuk kleurtje! X

 6. 14 oktober 2015 / 08:58

  Oh Linda, wat heb je er twee prachtige tassen bij <3 Ik ben nu ook wel heel benieuwd hoe het wat kleinere model bij je staat. Zoals je weet ben ik helemaal verliefd op de kleur. Goed idee trouwens om je tas goed te behandelen, mijn zachtroze Michael Kors tas heeft al een paar kleine afdrukken van een spijkerbroek (huil) terwijl ik zo voorzichtig was! Weet niet zo goed hoe ik een leren tas het beste kan beschermen, dus daar ga ik nog wat onderzoek naar doen!

 7. 14 oktober 2015 / 07:02

  Ik vind deze tassen zo mooi, vooral de 2e..Love them! Ze verdienen zeker een mooi plekje op je blog :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
your look for less kleur toevoegen aan je herfstoutfit
Fashion | Zo voeg je kleur toe aan je herfst outfit

Hi ladies! Persoonlijk ben ik niet bang om kleuren te gebruiken. Sterker nog, ik vind dat ze je kleur en...

Sluiten