Mijn nieuwe suede enkellaarsjes

 

Mijn nieuwe suede enkellaarsjes

 

  van dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by lindavan dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by linda
van dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by lindavan dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by lindaIk ben enorm picky als het op schoenen aankomt. Het liefst shop ik met enige regelmaat een nieuw paar zodat ik lekker kan mixen & matchen. Afwisselen is iets wat (denk ik) bijna alle meiden en vrouwen wel leuk vinden. En ik vind mijzelf dan ook weleens dagdromend over een mooie inloop kledingkast en een kast voor mijn (designer) tassen en schoenen.

 

Vooral hakken heb ik niet veel. Mijn stash heb ik eind vorig jaar grondig onder handen genomen en wat er nog staat draag ik, let’s be honest with each other, ook niet erg vaak. Mijn voeten zijn namelijk nogal kieskeurig. En schoenen moeten aan een flinke waslijst van eisen voldoen. Reuma, ME en hakken zijn vaak geen goede combinatie. Met het zomerse weer komen sterkere spieren en meer energie. En om dat te vieren mocht ik van mijzelf met upcoming Fashion week een nieuw paar schoenen kopen. Jurkjes vragen vaak om een hak en lucky me ben ik afgelopen weekend tijdens een shopping spree in Breda goed geslaagd.

 

Het was mijn eerste kennismaking met van Dalen, een Brabantse zaak die je nu door haast heel Nederland, en een stukje van België, vindt. Deze enkellaarsjes zijn van suede, hebben een hout patroon op de hak,  een mooi open gewerkt patroon in de stof en hebben een beige/taupe kleur. Ze zitten ruim, hebben een peep-toe en met een klein zooltje erin zitten ze als gegoten. Ik kocht ze ook nog eens in de sale wat mij in een nóg beter humeur bracht.

 

van dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by lindavan dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by lindavan dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by linda
van dalen schoenen enkellaars suede open geweven patroon lifestyle by lindaNa mijn bewustwording over de Fast Fashion industrie een paar maanden geleden heb ik mijn vingers stevig op de knip gehouden. Ik wist simpelweg niet waar ik moest beginnen en heb mijn eerste aankopen dan ook lang uitgesteld. Met een aantal feestjes, de zomer en Fashion week in het vooruitzicht besloot ik toch wat aankopen te gaan doen. Fast Fashion ketens heb ik links laten liggen en mijn focus op kwaliteit van de kledingstukken is nog nooit zo scherp geweest. Als ik namelijk iets koop van een merk wat niet zo zeer fair is, of geen ‘a’ scoort heeft bij Rank a Brand, dan moet de kwaliteit goed zijn zodat ik er jaren plezier van kan hebben. Zo maak je er Slow Fashion van wat op zijn beurt ook weer beter is voor mens & milieu. Met die gedachten ben ik dan ook gaan winkelen bij de Bijenkorf, Voorwinden en Open32. Geen Fast Fashion, maar ook niet per definitie Fair Fashion.

 

Ik moet bekennen dat ik de zoektocht nog steeds lastig vind. Maar met het kleuradvies wat ik heb gekregen bij Shop ‘ Style en met de focus op wat ik mooi vind én wat goed bij mijn figuur past shop ik nu nóg bewuster dan ik al deed (ik was al geen geld over de balk smijter wat dat betreft). Het is een zoektocht, en het zal tijd kosten om hier mijn weg helemaal in te vinden. Blij ben ik wel met mijn aankopen én met mijn nieuwe enkellaarsjes. Hier ga ik nog jaren plezier van hebben. En dat is wat mij betreft de definitie van fashion; Fashion is Fun!

 

Wat hoop jij deze zomer veel te kunnen dragen?

 

Bloglovin' buttonliefslinda2
Delen:

14 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 22:24

  Wauw wat zijn ze tof! Mooie foto’s ervan! Heel veel plezier ermee

 2. 6 juli 2016 / 21:28

  Wauwwww Linda, dit zijn schoenen die voor je gemaakt zijn volgens mij. Ik denk echt dat ze je fantastisch zullen staan. Komt er een fijne outfitpost met deze eyecatchers? <3

  • Linda
   Auteur
   6 juli 2016 / 23:17

   Die heb ik vanavond toevallig al gemaakt! mijn eerste outfit shoot van dit jaar zelfs denk ik 🙂 hihi!

 3. 6 juli 2016 / 19:28

  Ik vind ze zo gaaf he! Echt super pretty, Hiermee ga je zeker stralen tijdens die modeshow 😉

 4. 6 juli 2016 / 18:27

  Ik vind de kleur van de laarsjes echt onwijs mooi, die kleur kun je altijd fijn combineren met spijkerbroeken. Oh, en jurkjes natuurlijk!

 5. 6 juli 2016 / 13:56

  Wat een mooie schoenen!! Echt perfect! Van Dalen heeft mooie schoenen, lopen ook lekker. Het winkelen bij de juiste winkels lijkt mij ook lastig, maar super goed dat je het doet. Moet ik zeker een voorbeeld aan nemen!

 6. 6 juli 2016 / 11:20

  Wat een prachtige en stijlvolle laarsjes, lekker zomers ook met de peep-toe dat vraagt om kleurrijk gelakte teennagels. Dit zouden schoenen zijn die ik zeker zelf ook zou dragen. Mazzel dat je ze in de sale hebt kunnen scoren. Wat ik vaak hoop te kunnen dragen deze zomer zijn mijn nieuwe sandalen van Tamaris die ik net besteld heb. Hopelijk zien ze er net zo mooi uit als op de foto’s en lopen ze even lekker als mijn huidige afgetrapte sandalen 😉 .

 7. 6 juli 2016 / 10:16

  Wat een prachtige laarsjes! Zoiets zou ik ook wel kunnen dragen <3

 8. 6 juli 2016 / 10:15

  Ze zijn echt super mooi!! Vooral de kleur vind ik heel mooi en staat overal bij.

 9. 6 juli 2016 / 08:47

  Ze zijn echt prachtig! Zulke enkellaarsjes zijn ook echt iets voor mij!

 10. 6 juli 2016 / 08:17

  Oeh wauw, ik vind ze super mooi en helemaal mijn ding. Mijn vriend en ik zijn even groot, ik heb wel hakken maar die draag ik alleen naar mijn werk haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Forest Fruit Breakfast Bowl lifestyle by linda
Forest Fruit Breakfast Bowl

Het zomer seizoen is eindelijk écht aangebroken en dat vraagt om een zonnige vruchtenzee vol heerlijke bosvruchten. Ik maak graag...

Sluiten