Caos Ibiza | Slow- Organic – Food & Wine

 

Caos Ibiza | Slow – Organic – Food & Wine

 

 Caos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot review

Caos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot review

 

Het was onze tweede avond in Ibiza toen wij besloten om in de avond langs de boulevard te lopen. Op de een of andere manier heeft eten langs de zee een magisch effect op ons als we op vakantie zijn. Santa Eularia heeft veelal vrij normaal ogende restaurantjes (op een pittoreske autovrije straat hoger geleden in het stadje na) en ons oog viel dan al snel op Caos.

 

Onder de palmbomen en knus vanwege de kaarslichtjes vonden wij een klein tafeltje met twee stoelen. Wij konden direct aanschuiven en kregen de fijne menu kaart voor ons geschoven. Al snel bleek hoeveel geluk wij hadden, stel na stel werd verteld dat het wachten lang zal duren. Als wij rondkijken zien wij ook een kleine, drukke keuken, gezellige bediening en slechts een aantal tafels. En daar hou ik van. Als een restaurant een eigen karakter heeft en slechts een geselecteerd groepje serveert, dan moet het eten haast wel goed zijn.

 

Caos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot review

 

Caos werkt veelal samen met locale boeren en vissers, en wat zij serveren is dan ook super vers. De kaart is klein, maar wat je kan bestellen is stuk voor stuk een bijzondere sensatie van onverwachte smaken. Je begrijpt dan ook wel dat wij diverse keren terug gegaan zijn om een eerlijke review te kunnen schrijven.

 

Van de lekkerste verse tapas gerechten (Baba Ganoush is mijn favoriet), grote smoothies, verse sappen, salades, burgers en burrito’s tot cocktails en wijnen. Alles bereidt onder de visie van slow & organic food (eerlijke en pure biologische producten). Maar ook de kok neemt de tijd, hij heeft alleen al voor het voorbereiden van de lunch zo’n 4 uur werk. Het is daarom ook dat ze alleen buiten het hoofdseizoen om ontbijt serveren. Caos zit gedurende de hele dag zo goed als vol.

 

Caos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot reviewCaos Ibiza slow and organic food santa eularia hotspot review

 

Praktische informatie

Santa Eularia is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan niet voor de deur omdat het restaurant aan de boulevard ligt. Toegankelijk voor rolstoelen. Het toilet is klein en alleen via de keuken te bereiken. Voor up to date informatie, neem dan een kijkje op de Facebook pagina van Caos Ibiza.

 

Openingstijden
Caos is open voor drankjes van 12:00 – 23:00 uur.

De keuken van Caos is geopend van 12:00 – 17:00 en 19:30 – 22:30 uur.

Op woensdag is het restaurant gesloten.

 

Serveert ook gerechten voor
Vegetariërs & vegans. Mensen met een gluten allergie.

 

Adres
Calle del Mar 2, Santa Eularia, Ibiza.

 

Kan jij ook zo genieten van Slow & Organic Food?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

6 Reacties

  1. 7 oktober 2016 / 21:41

    Wat een leuke hotspot! En ik krijg gelijk zin in een lekkere smoothie als ik je foto’s zie!

  2. 7 oktober 2016 / 09:46

    Wat een leuk restaurant! En ik hou van organic food!

  3. 7 oktober 2016 / 08:31

    Volgens mij heb ik hier in hetzelfde straatje gezeten, jammer dat ik deze dan weer gemist heb 🙁

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Perfect Bohemian cardigan OOTD
The perfect Bohemian cardigan

Als het op kleding aankomt ben ik altijd op zoek naar dat ene item. Dat ene item wat bij mij...

Sluiten