Terugblikken op de zomer van 2016

 

Terugblikken op de zomer van 2016

 

Biesbosch dordrecht Bohemian OOTD Terugblikken op de zomer van 2016Biesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTD

 

De zomer van 2016 ben ik zonder het eten van suiker doorgekomen, vloog ik voor een korte vakantie naar Ibiza, maakte ik bijna mijn eerste persreis naar Griekenland (die overigens opgeschoven is, en niet is afgelast), was het rustig wat events betreft en gaf mij tegelijkertijd het gevoel dat ik keihard aan het leven ben.

 

En dat heeft er eigenlijk alles mee te maken dat het lichamelijk, tot aan september, eigenlijk heel erg goed is gegaan. Waar ik begin deze zomer nog riep niet aan een zomerschema te doen, bleek dit in augustus en september (toen het warme weer eindelijk de zomer eer aan deed) aardig in de soep te lopen. Lifestylebylinda.nl is zelfs een paar dagen offline geweest en dat gaf mij veel tijd om na te denken. Ik plande een aantal shoots in, besloot Bohemian jurkjes te gaan sparen (waardoor ik mijn herfst garderobe compleet vergeten ben) en nog bewuster te gaan leven. Dat ik het besluit heb genomen om alleen nog dierproefvrije cosmetica te gaan gebruiken, en vaker plantaardig te eten, was hier eigenlijk een heel erg logisch gevolg van.

 

  Biesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTD

 

Deze zomer stond in het teken van uitgebreide, fotogenieke ontbijtjes. Zwemmen in de Middelandse zee, met bloggers varen door de Amsterdamse Grachten, mijn aller eerste dagen op Fashion Week, Polaroid foto’s maken, mijn eerste Vintage kleding aankoop en poseren tussen de zonnebloemen. Het verzamelen van patches, een grote bos rozen krijgen van mijn lief, tijd doorbrengen met mijn oma die na een half jaar zorghotel en ziekenhuis eindelijk weer thuis is en nog meer tropische fruit ontbijtjes.

 

Wat ik ga missen zijn de mooie lange en warme zomerse avonden (voor mijn gevoel hebben we die veel te weinig gehad), het verse Hollandse fruit, mijn bruine huid, de energie die ik krijg van de zomer, het dragen van zomerse jurkjes, bloemenvelden in de polder en de geur van vers gemaaid gras.

 

Biesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTDBiesbosch dordrecht Bohemian OOTD

 

Afgelopen zomer stond niet bol van de grote hoogtepunten, het waren vooral de kleine dingen die het iedere dag meer dan de moeite waard maken. Zoals het vlot opstaan in de ochtend omdat de temperaturen fijn en aangenaam zijn. Spontaan een ijsje eten met mijn lief (oké, hij eet ijs ik neem een verse munt thee), lunchen op het terras en lange wandelingen maken met de honden. Het is zo leuk om te zien hoe zij zich op deze wandelingen verheugen. En daarnaast begin ik meer en meer mijn draai te vinden in het online wereldje. Durf ik eindelijk écht te doen wat ik leuk vind en anders te zijn dan de rest.

 

En natuurlijk het project waar ik jullie laatst al over vertelde, wat steeds meer vorm aan begint te nemen. Een spannende nieuwe stap die mij de komende tijd nog goed bezig gaat houden. Maar na mijn blog afwezigheid van de afgelopen maand, ga ik de gaten deze maand eerst eens opvullen. Jullie hebben tenslotte nog heel wat van mij tegoed!

 

Welke herinnering aan de afgelopen zomer laat jou glimlachen?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. 11 oktober 2016 / 09:49

  Ik hou van de zomer, maar de herfst heeft toch ook wel wat. Al die leuke fashion-trends bv. en gezellig bij de haard met een kop thee met een heerlijke plak cake, love it. XO Charissa
  http://www.ladygoldapple.com

 2. 27 september 2016 / 12:38

  Ik ga de zomer samen met jou ook heel erg missen! Het is ook mijn favoriete seizoen van het jaar. De herfst heeft zeker ook iets gezelligs, maar geef mij maar gewoon het hele jaar mooi zomers weer. Daar word ik het gelukkigst van.

  Wat leuk dat je op persreis naar Griekenland gaat! Dus dat heb je sowieso nog in het vooruitzicht en zal het ook beter weer zijn dan hier dus misschien pik je daar nog wel een beetje ’n zomers gevoel op ;-).

  • Linda
   Auteur
   29 september 2016 / 23:13

   Een reis in het vooruitzicht sleept mij de herfst en winter altijd wel weer door. Het gemis blijft van het zo naar buiten kunnen stappen, jurkjes dragen en buiten ontbijten. Maar dat komt volgend jaar gelukkig allemaal weer terug 🙂 Tot die tijd brand ik gezellig kaarsjes haha!

 3. 27 september 2016 / 08:52

  Ik kan wel janken dat de zomer over is 🙁 Ik heb een geweldige tijd gehad en heerlijk genoten van drie vakanties. En weet je waar ik ook blij van word? Van je beslissing voor dierproefvrij en je ‘vaker plantaardige keuze’ vind ik ook erg inspirerend <3

  • Linda
   Auteur
   29 september 2016 / 23:14

   Dank je wel meis, je bent met jou keuze om dierproefvrij te gaan ook echt een voorbeeld geweest! Als jullie het kunnen, kan ik het ook heb ik toen gedacht. En dat ging nog makkelijker dan ik had verwacht om eerlijk te zijn 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Burkely Mary Backpack rugzak Marington
Green & Gold

Als ik iets heerlijk vind, is het wel dwalen door straten van nieuwe dorpen en steden. Zeker wanneer je je...

Sluiten