Green & Gold

 

Green & Gold

 Burkely Mary Backpack rugzak MaringtonBurkely Mary Backpack rugzak Marington

 

Santa Eularia

Tijdens onze laatste dag in Ibiza besluiten Thomas en in Santa Eularia, de stad waar wij in Ibiza verbleven, nog eens wat beter te verkennen. Al snel komen wij prachtige wat hoger gelegen villa’s tegen waar niet alleen prachtige palmbomen groeien, maar ook enorme cactussen. Ik voelde mij er direct thuis. Ik zie zoveel aspecten hier terug van wat mijn droomhuis zal hebben. Groen. Heel veel groen. Zon. Mediterraanse stenen, bloemen en zonovergoten dagen. Het leven is zo slecht nog niet op Ibiza.

 

Burkely Mary Backpack rugzak MaringtonBurkely Mary Backpack rugzak Marington

 

Hoe leuk is de patches trend? Ik pimpte mijn short met een aantal van mijn Ibiza markt veroveringen en deze komen goed tot hun recht op dit eiland. Op Ibiza is alles nét wat kleurrijker, losser en vrolijker.

Het armbandje kocht ik de dag ervoor op Las Dalias. Dé hippiemarkt van Ibiza. Een fijn rose gouden armbandje wat afgewerkt is met twee blaadjes. Ondanks dat ik met warm weer niet graag sieraden draag, ik vind dat zo’n gedoe in combinatie met zonnebrand, kan ik zo’n fijn exemplaar wel waarderen.

 

Burkely Mary Backpack rugzak MaringtonBurkely Mary Backpack rugzak Marington

 

Burkely Backpack

Wie graag reist of daagjes uit plant zal het vast wel herkennen. Je loopt met een fijne handtas, je wilt een foto maken van de omgeving en tegelijkertijd gaat jouw telefoon. Waar laat je dan al je spullen? Juist. Echt handig is het niet om alles in je handen te hebben. Gelukkig ligt de tijd dat rugzakken not done waren ruim achter ons, en komen de meest mooie en fijne modellen op de markt.

 

Mijn fijne nieuwe Burkely rugzak kenmerkt zich door het minimalistische uiterlijk. Heeft één groot vak wat onderverdeeld wordt in twee grote vakken. Wat ertussen zit is een scheiding die tegelijkertijd dient als opbergplek (mét rits), waar je jouw waardevolle spullen extra veilig op kunt bergen. De Burkely tas is gemaakt van rundleer en is hierdoor extra stevig en gemakkelijk schoon te houden. Wat een tas nog meer karakter geeft. Leer wordt daarnaast in de loop van tijd dan ook alleen maar mooier. En daar gaat mijn voorkeur toch naar uit, investeren in items die een leven lang (of in ieder geval, lang) meegaan.

 

Ik ben dan ook meer dan blij met mijn Burkely tas, en hij is al op meerdere (dag)trips mee geweest. Ondanks dat hij klein en compact is past er genoeg in, en zit hij mede door de verstelbare schouderbanden comfortabel op de rug.

 

Burkely Mary Backpack rugzak Marington
Burkely Mary Backpack rugzak Marington

I’m looking at a life unfold
Dreaming of the green and gold
Just like the ancient stone
Every sunrise I know – Lianne La Havas

Burkely Mary Backpack rugzak Marington

 

Vroeger, toen rugzakken niet zo hip waren

Ik moest stiekem wel even glimlachen toen ik terug dacht aan mijn middelbare school periode. In die tijd liepen alle dames die een beetje hip waren met een schoudertas en dan is nog jaren zo gebleven. Gelukkig ligt de tijd dat ik veel boeken mee naar school moest slepen al lang achter mij. En ben ik blij dat ik deze periode waarin ik mij zo enorm onzeker voelde voorbij is. Al moet ik wel zeggen dat ik de mode van nu zoveel leuker en hipper vind. En wordt het naar mijn idee ook beter geaccepteerd als je een eigen stijl hebt.

Of misschien lijkt dat zo omdat ik zelf al wat ouder wordt, en de tijd dat ik nog naar de middelbare school ging alweer 10 jaar achter mij ligt. Een tijd waarin bloggen nog geen bekend begrip was en doen wat je leuk vind haast onbereikbaar leek. Het blijft bijzonder om te zien hoeveel je in 10 jaar tijd kan groeien en veranderen. Als het kon zal ik eens terug de tijd in willen stappen en mijzelf laten weten dat alles op zijn pootjes terecht zal komen. En dat rugzakken op een dag weer heel erg hip zullen worden.

 

 Wat draag jij nu wat jij zo’n 10 jaar geleden niet had kunnen bedenken?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

5 Reacties

 1. 24 september 2016 / 09:40

  Wat een prachtige, jaloersmakende foto’s zeg! Ik ben niet zo van de rugzak/tas.. maar ik vind het wel bij je passen! 🙂

 2. 22 september 2016 / 10:05

  Rugzakken, ik heb dat liever dan een schoudertas oid. Vind het zo fijn dat het gewicht dan verdeeld is over je hele rug, in plaats van over één schouder. Je rugzak is gaaf hoor! 🙂 Oeeeh en die patch en armband ook!

 3. 22 september 2016 / 09:24

  De rugzak is echt heel leuk! Superhandig voor op reis en al helemaal als je ook wat eten en drinken mee wil nemen voor onderweg. Ik hou wel van rugzakken in de zomer, maar dan wel in stijl :).

 4. 22 september 2016 / 06:44

  Wat een mooie foto’s in een prachtige omgeving zeg. Rugzakjes zijn leuk, al heb ik er nog helemaal geen haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
[ comfort zone ] Sun Soul zonnebrand
[ comfort zone ] SUN SOUL zonbescherming

Terwijl de heerlijke, warme Indian Summer nog even voort duurt, kan ik natuurlijk niet achterblijven met een review van één...

Sluiten