Spa Secrets Miracles of Bali Hand & Body Cream

 

Spa Secrets Miracles of Bali Hand & Body Cream

 

Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

Spa Secrets huidverzorging

Spa Secrets, een lijn van het Kruidvat, is een goed jaar geleden het leven in geroepen. Producten die er niet alleen mooi en vrolijk uitzien, maar zeker ook de namen geven je het gevoel dat je een Rituals product hebt gekocht. Omdat het huismerk van Kruidvat geheel vrij is van dierproeven werd het hoog tijd om eens enkele producten te gaan testen. In totaal bracht Kruitvat al 4 verschillende lijnen uit; Miracles of Bali, Treasures of Morocco, Traditions of Japan en de onlangs uitgebrachte Magics of Brazil.

 

Miracles of Bali

De producten die ik vandaag ga reviewen zijn beiden afkomstig uit de gele lijn; Miracles of Bali. Het is geïnspireerd op het Lulur-schoonheidsritueel dat van origine wordt uitgeoefend op toekomstige bruiden. Het is gericht op het herstellen van innerlijke harmonie, door het lichaam te vitaliseren en te voeden. Zo wordt de huid van de bruidjes vanaf 40 dagen voor de bruiloft dagelijks gescrubt. Met een stralende huid als resultaat.

 

Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

Spa Secrets Miracle of Bali – Body Cream

Deze volle, niet vette body cream is een tropische verrassing. De combinatie van kokos water en Frangipani is enorm lekker. Misschien ben ik iets bevooroordeeld omdat Frangipani’s mijn lievelingsbloemen zijn en ik enorm dol ben op kokos. Maar dat doet wat mij betreft niets onder aan deze geur, ook uit mijn omgeving krijg ik complimenten als ik de Body Cream heb aangebracht.

 

Ingrediënten

De Body Cream bevat o.a. water, Butyrospermum parkii (Shea Butter) wat rijk is aan vitamine A en E, en een helende werking heeft op de huid. Zodat het niet alleen zacht en soepel wordt, maar ook de vochtbalans op pijl houdt. Caprylic/Capric Triglyceride  is een vetzuur die voort komt uit kokosnoten, en heeft een huidvet herstellende en huid beschermende werking. Cetearyl ethylhexanoate helpt om vocht in je huid te behouden. Ook bevat de body cream cocos nucifera fruit juice en olijf olie. De Frangipani vind je terug onder; plumeria alba flower extract. De geur van de Frangipani bloem heeft o.a. een reinigende werking op de geest, en heeft een ontspannende werking. Terwijl het kokos water zorgt voor een elastische huid.

 

 Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

De pot heeft een vrolijke gele kleur, het patroon doet mij denken aan een ananas en voelt redelijk stevig aan. Ook heeft hij een ruime inhoud van 250 ml, waar je ook een ruime tijd mee doet, omdat hij zuinig is in gebruik.

 

 Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

De crème is romig, geurt heerlijk en voelt prettiger aan dan de andere Body Butters (voorbeeld) van het Kruidvat huismerk. Deze lijn is dan ook iets duurder dan de gewone huislijn (bevat ook 50 ml meer), maar dat verschil merk je ook in kwaliteit. Deze Miracles of Bali Body Cream laat zich fijn aanbrengen, verdeelt zich goed en trekt snel in zonder een vette waas achter te laten.

 

Hoe bevalt deze Body Cream?

Ik vind hem erg fijn. Zowel de romige structuur als de heerlijke tropische kokos en Frangipani geur. Zelfs als ik een dag niet in mijn hum ben wordt ik vrolijk van deze geur. Mijn droge huid wordt goed gevoed zonder droog en trekkerig te voelen. Een maal daags aanbrengen na het douchen is voldoende. Heb je een atopische huid, dan raad ik je wel aan om deze Body Cream niet op trigger points aan te brengen. Verder vind ik het een hele fijne budget Body Cream die vrij luxe aandoet.

 

Spa Secrets Miracles of Bali – Body Cream is zowel online als in de winkels van het Kruidvat te verkrijgen voor €4,99 (250 ml). 

 

 Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

Spa Secrets Miracle of Bali – Hand Cream

De lijn zal niet compleet zijn zonder een heerlijk geurende Hand Cream, die ook verrijkt is met de ontspannende geur van de Frangipani en het sprankelende kokoswater. Hij komt in een handzame tube, heeft hetzelfde vrolijke printje en sluit met een simpele dop.

 

Ingrediënten

Deze Hand Cream bevat o.a. water en paraffinum liquidum (een minerale olie). Caprylic/Capric Triglyceride  is een vetzuur die voort komt uit kokosnoten, en heeft een huidvet herstellende en huid beschermende werking. Maar ook Shea Boter, Cocos Nucifera Fruit Juice, conserveringsmiddelen en de heerlijk geurende Frangipani.

 

 Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

De Hand Cream is vloeibaarder dan zijn voorganger, laat zich gemakkelijk verdelen over de handen en geeft dezelfde heerlijke tropische geur af. Ook deze crème trekt snel in en geeft direct een fijn gevoel.

 

Hoe bevalt deze Hand Crème?

Ook de Hand Cream is fijn in gebruik. Hij glijdt makkelijk in de tas, staat leuk op de kaptafel en geeft je even het gevoel in een tropisch paradijs te zijn. De huid van mijn handen voelt soepel en gezond aan. Iets wat ik erg fijn en belangrijk vind, eigenlijk wel het gehele jaar door. Maar vooral in de herfst en winter, als onze huid droger wordt als gevolg van de verwarming, het vele binnen zitten en handen wassen.

 

Spa Secrets Miracles of Bali – Hand Cream is zowel online als in de winkels van het Kruidvat te verkrijgen voor €2,99 (75 ml). 

 

Spa secrets Miracles of Bali Kruidvat

 

Ondanks dat het niet een geheel natuurlijke lijn is, vind ik hem wel prettig in gebruik. Wie fan is van de Rituals geuren, kan de lijnen van Spa Secrets ook vast goed waarderen. De lijnen bevatten naast deze fijne Body & hand Cream o.a. ook een Shower Foam, Shower Gel/Cream/Nectar, Sugar Body Scrub. En daarmee zet Kruidvat een mooie complete lijn neer. Met een fijn uiterlijk, heerlijke prikkelende geur sensaties, en dat voor een zacht prijsje.

 

Heb jij al een product uit deze lijnen geprobeerd?

 

 liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

12 Reacties

 1. Marjolijn Brinkman-Homringhausen
  24 januari 2020 / 10:14

  Tip: Een body milk van deze lijn (en geur) uitbrengen. De body cream vind ik erg stug smeren, als zalf. Ik koop hem dan onmiddellijk 😉

 2. Lies
  7 december 2018 / 11:54

  Ik heb een zeer zeer droge huid,help de body crème dan ook

  • Linda
   Auteur
   7 december 2018 / 14:05

   Dan zal ik je denk ik toch wel een body crème aanraden die iets rijker is. Ik vind deze fijn wanneer mijn huid niet op zijn droogst is. Dan grijp ik toch sneller naar een product van The Body Shop of Dr. Organic.

 3. 25 oktober 2016 / 19:01

  Eerst en vooral wil ik je zeggen dat je foto’s echt prachtig zijn! (mag ik vragen welke camera en lens je gebruikt?) Ik ben zelf ook best benieuwd naar deze lijn van Kruidvat en na het lezen van zo’n positieve review ga ik hem zeker uitproberen.

  • Linda
   Auteur
   25 oktober 2016 / 19:04

   Dank je wel voor je enorm lieve compliment! Voor mijn productfoto’s gebruik ik mijn (redelijk oude) Nikon D60 en een 50mm 1.8 lens. Werkt het beste voor mij, is zo’n fijne en licht gevoelige lens. 🙂

   • 27 oktober 2016 / 17:25

    Heel erg bedankt! Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe lens en de 50 mm is zeker een grote kanshebber 🙂

 4. 25 oktober 2016 / 15:05

  Hoewel ik zelf echt alleen nog maar natuurlijke lichaamsverzorging gebruik, heb je me wel nieuwsgierig gemaakt naar de tropische geuren van deze producten. Vakantie in een potje is natuurlijk altijd een feestje.

  • Linda
   Auteur
   25 oktober 2016 / 18:59

   Dat dacht ik nou ook! Maar wel goed dat je compleet natuurlijk gaat, ik probeer dat ook zoveel mogelijk te doen <3

 5. 25 oktober 2016 / 09:27

  Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze producten. Lijkt me fijn om eens uit te proberen

 6. 25 oktober 2016 / 09:25

  Ik moet hier toch eens aan beginnen! Ik heb een product van de rode lijn, ben heel benieuwd!

  • Linda
   Auteur
   25 oktober 2016 / 18:59

   Daar ben ik ook erg benieuwd naar. Maar heel eerlijk; ze ruiken allemaal heel erg lekker <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Into The Woods OOTD
Into The Woods

Nu de bladeren van de bomen vallen en het langzaam aan steeds kouder wordt, voel ik mijn energie weg glijden...

Sluiten