Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads | The Body Shop

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads The BodyShopNoord-Brabant, maart 2022

Er is in 2022 geen plek meer voor voetprint vergrotende wegwerp producten. Ik ben dan ook heel erg blij om te zien dat steeds meer toonaangevende merken op de duurzame wagen springen of klimmen op de ladder. Dat The Body Shop al langer bezig is met duurzaamheid is wel bekend. Als een van de eerste grote beauty merken gingen ze -jaren geleden al- dierproefvrij en het overgrote gedeelte van het assortiment is nu zelfs al vegan. Zo wordt er op geen enkele manier bijgedragen aan dierenleed. En dat is maar goed ook, er zijn immers genoeg plantaardige alternatieven.

Een nieuwe stap op de ladder is het in het leven roepen van herbruikbare wattenschijfjes. Ik roep er al langer over. Mits ik nagellak draag, komen er geen wegwerp wattenschijfjes meer in. De basis van mijn beauty & skincare routine is zo puur mogelijk. Dat betekent dat ik niet alleen de mooiste en fijnste natuurlijke producten gebruik voor mijn huid, maar ook gebruik maak van herbruikbare wattenschijfjes. The Body Shop geeft ze nog een klein extraatje. Maak kennis met de fijne Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads.

 

— Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads —

van The Body Shop

 

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads The BodyShop

herbruikbare wattenschijfjes The Body Shop

 

Clean Conscience

 – Reusable Make-Up Remover Pads –

bamboe & biokatoen

 

Reinig je gezicht  op een milde manier, zonder onnodig afval te creëren. De Reusable Make-up Remover Pads zijn super zacht. Gemaakt van bamboe en biokatoen. Ze hebben een leuke touch, iedere pad is namelijk voorzien van een label.

Zo kun je jouw pad niet alleen gemakkelijk na gebruik laten drogen, maar je krijgt tegelijkertijd een daily reminder om jouw huid goed re reinigen. Op ieder label staat namelijk een dag. Zo zijn ze goed voor 7 dagen guilt-free reinigen.

Aan het einde van de week stop je ze simpelweg in het katoenen zakje wat bijgeleverd is en was je ze met de witte was mee. Ook het zakje is van biokatoen gemaakt.

herbruikbare wattenschijfjes The Body Shop

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads The BodyShop

 

– Clean Conscience –

Reusable Make-Up Remover Pads

Om je gezicht te reinigen heb je slechts één schijfje nodig. Dat tot in tegenstelling met de wegwerp wattenschijfjes, daar gebruik je er gemakkelijk meerdere van als je jouw gezicht reinigt.

Gebruik het samen met jouw favoriete make-up remover of micellar water. Ze gaan ook heel goed samen met de amomile Gentle Eye Make-Up Remover, Camomile Dissolve The Day Make-Up Cleansing Oil of Camomile Sumptuous Cleansing Butter van The Body Shop. Er is keuze genoeg!

Spoel na gebruik de pads even af met water. Soms help het voorwassen met een beetje zeep ook al om de grootste vlekken er direct uit te halen. Wat Groene Zeep erop smeren voor je ze in de wasmachine doet wilt ook goed helpen om ze zo wit mogelijk te houden.

 

Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads The BodyShop
Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads The BodyShop

 

De Clean Conscience Reusable Make-Up Remover Pads mogen niet ontbreken in jouw badkamer en zijn verkrijgbaar voor €14,00.

 

Gebruik jij al herbruikbare schijfjes?

 

Liefs Linda

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Cooper & Quint
Duurzame hondenaccessoires van Cooper & Quint

Noord-Brabant, maart 2022 [dropcap]J[/dropcap]e herkent het vast wel, als je een hond hebt wil je simpelweg het beste voor je...

Sluiten